Özpolat Seçim İletişim Merkezleri Açılıyor

Haberler / Yerel 2009

Özpolat Seçim İletişim Merkezleri Açılıyor

Demokratik Sol Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Av. İbrahim Coşkun Özpolat açılacak olan iki seçim iletişim merkezinde birisini açtı. Özpolat Seçim İletişim Merkezi adı verilen büroların süslemeleri yapıldı. Özpolat Seçim İletişim Merkezi 1 Girne caddesinde bulunan Göbelek kahvesi olarak belirlenirken 19 Şubat 209 Perşembe günü saat: 14.00’de açılan Sebze Pazarı civarındaki seçim iletişim merkezinin adı Özpolat Seçim İletişim Merkezi 2 olarak belirlendi.

Demokratik Sol Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Av. İbrahim Coşkun Özpolat, DSP Emirdağ Belediye Meclis üyesi adayları ve partililerin katıldığı toplantıda Özpolat önümüzdeki günlerde resmi açılışımızı yapacağını dile getirdi.

Özpolat Seçim İletişim Merkezleri Açılıyor - Emirdag.gen.trEmirdağ Sevdalısıyız
Toplu fotoğraf çekiminin ardından Demokratik Sol Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Av. İbrahim Coşkun Özpolat topluluğa şu şekilde seslendi:” 29 Mart yerel seçimleri öncesinde burayı ve Göbelek kahvesini seçim iletişim merkezlerimiz olarak belirledik. Bu seçimde halkımız bir oy kullanacak, halkımız kimi görmek istiyorsa 30 Mart’ta o gelecek başkanlık makamına. Biz halkımızı bizim seçmemizi isteriz. Projelerimiz elle tutulur ve yapılabilir. Her şeyden önce Emirdağ sevdalısıyız. Emirdağ’ı değiştirmek için aday olduk. Projelerimizde Eskişehir Büyükşehir Belediyesini örnek alıyoruz ve projelerimiz için teknik bakımdan da araç gereç bakımından da başkan Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in tam desteğini alıyoruz. Halkımızın bize güvenmesini ve inanmasını istiyoruz.” dedi.

Özpolat Seçim İletişim Merkezleri Açılıyor - Emirdag.gen.trBin Kadınımıza İş Vaat Ediyoruz
DSP Emirdağ İlçe Başkanı Ayşe Sarı:” İnandığımız ilkelerin arkasındayız. Kısa zamanda çok yol kat ettik. Emirdağ sevgimizle yola çıktık, değişim için yola çıktık. Kadınlar için söyleyeceklerim var. Biz 1000 kadınımıza iş vaat ediyoruz. İş atölyelerimizde iş vaat ediyoruz. Bu projelerde AB fonlarıyla desteklenecek olan projelerimizle halılarımızı, konfeksiyon ürünlerimizi bizim bayanlarımız yapacak. Çınar düğün salonu iş atölyesine dönüşecek. Ben kadınlar için bu partideyim.” Dedi.

  • Okunma: 4001

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • levent_ben

    basarilar diliyorum ... iki oy var sizin .. s agdan gelirde oy size .. soldan saga oy sekmez allah icin .. )):

  • xjurnalist-bruxelles

    Sayin baskanim ve ayse hanim calismalariniz cok guzel insallah Emirdag sizin engin dusuncelerinizle degisir guzellesir.basarilar diliyorum.mutlaka galip geleceksiniz inaniyorum.EMIRDAG sizinle guclenecek vede ilerleyecektir...