Özpolat ve Ekibi Gezilerine Devam Ediyor

Haberler / Yerel 2009

Özpolat ve Ekibi Gezilerine Devam Ediyor

Demokratik Sol Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Av. İbrahim Coşkun Özpolat ve meclis üyeleri çeşitli ziyaretlerde bulundu. Demokratik Sol Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Av. İbrahim Coşkun Özpolat ve Belediye Meclisi üyeleri Mehmet Çıldır, Adil Kaplan, Cengiz Uğur ve Emine Buzlu görüştükleri yaşlıl ve hasta kimselerle duygusal anlar yaşadılar.

Geziyle ilgili Demokratik Sol Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Av. İbrahim Coşkun Özpolat açıklamalarda bulundu. Özpolat: "Gezilerimizin amacı kendimizi ve meclis üyesi arkadaşlarımızı tanıtmak. O kadar güzel diyaloglarla karşılaşıyoruz ki bunlar karşısında duygulanmamak elde değil.” dedi.

10 Şubat 2009 Salı günü DSP İl Başkanlığından partililer ve milletvekillerinden bazılarının Emirdağ’a gelmesi bekleniyor. 10 Şubat 2009 Salı günü Emirdağ’da yapılacak olan geziye Demokratik Sol Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Av. İbrahim Coşkun Özpolat, belediye meclis üyeleri ve partililerin eşlik etmesi bekleniyor.

  • Güncelleme: 10.02.2009 14:15
  • Okunma: 2240

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • muhammer

    avukat bey kolay gelsin

  • Fatih

    EN BÜYÜK SENSİN BAŞKAN ÖZPOLAT

    Bu başkan emirdağa çok yakışır.Ekibini çok güzel kurmuş,hepsi dürüst ve temiz insanlar.
    Üniversite mezunu,başarılı bir hukukçu olması en büyük avantajlarından.İsmet bey zamanında 10 yıllık bir belediye encümenliği yapmıştır.Neyin ne olacağını bilmiş,görmüş ve önemli kararlara imza atmıştır.Herşeyden önce tecrübelidir,emirdağın eksiklerini ve yapılacakları çok iyi bildiği yapacakları projelerinden bellidir. Emirdağ halkı artık partiye değil bunun hizmet edecek insanlara oy vermelidir,aksi takdirde,kaybedecekleri kazanacaklarından daha fazla olur.Sayın özpolat bu iş için gerçekten biçilmiş kaftan.Bunu değerlendirmesini halkımız iyi bilmelidir tabiki.Sayın Büyükerşen eskişehiri iktidar partisi olmadığı halde cennete dönüştürmüştür,gittiğimizde hepimiz görüyoruz.Adam eğitimli ve kültürlü bir insan,işte bunlar herşeyi yapmaya fazlasıyla yeter.Avukat ibrahim özpolat da emirdağın Büyükerşeni olacaktır.Buna inancım sonsuz.Emirdağ bu insanı seçmezse bir 4 yıl daha aynı yerimizde saymaya devam edeceğiz bunu bilin ve ona göre değerlendirin.Emirdağda bu yıl güvercinimizi uçuracağız...Bütün oylarımız DSP ye...

  • AYDIN TAPMZ

    baskanim iyi calismalar Adil bey sizide politikada gormek gercekten guzel Emirdag icin sizinde elinizi tasin altina sokmaniz fevkalade insallah sizde kazanirsiniz encumenligi