Özpolat'a Afyon ve Eskişehir Desteği

Haberler / Yerel 2009

Özpolat'a Afyon ve Eskişehir Desteği

Demokratik Sol Parti Emirdağ İlçe başkanlığının düzenlediği Emirdağ Sebze Pazarı ve çarşı gezine yoğun katılım gerçekleşti. DSP Afyonkarahisar ve Eskişehir İl Başkanlığı’ndan gelen parti yöneticileri DSP Emirdağ Belediye Başkan adayı Av. İbrahim Coşkun Özpolat’a destek turunda yer aldılar. Bin adet ak güvercinli fuların dağıtıldığı destek turunda DSP Emirdağ Belediye Başkan adayı Av. İbrahim Coşkun Özpolat ve belediye meclisi üyeleri halk tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

Özpolat'a Afyon ve Eskişehir Desteği - Emirdag.gen.trDSP Emirdağ Belediye Başkan adayı Av. İbrahim Coşkun Özpolat konuyla ilgili “Afyonkarahisar ve Eskişehir’den gelen partililerimizle şehir merkezinde ve pazarda gayet olumlu geçen bir gezi yaptık. Halkımız bize güveniyor. Bu güveni halktan birileri olan bizler boşa çıkarmayacağız. Seçim programımızda Eskişehir Büyükşehir Belediyesini örnek alıyoruz. Eskişehir’den gelen ekibimiz projelerimizde bizlere tam destek veriyorlar.”dedi.

  • Güncelleme: 11.02.2009 00:35
  • Okunma: 2450

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • .M.YILDIRIM

    DEGERLİ BASKANIM ARTIK BU KADERSIZ EMIRDAG SIZINLE GULSUN ISTIYORUZ SIZINLEYIZ SIZI DESTEKLIYORUZ SAYGILARIMLA

  • ornek olmak

    sayin polat baskanliga simdiden baslamis bir haliniz var tebrik ederim cevre illerdende destek almak onemliydi bunuda yaptiktan sonra gerisi kolay Yilmaz Buyukerseni ornek almaniz siznde atilimci ve ueretken bir belediye baskani olacaginizin sinyali basarilar dilerim saygilarimla