Serkan Koyuncu, Kavşak Projelerini Açıkladı

Haberler / Yerel 2019

Serkan Koyuncu, Kavşak Projelerini Açıkladı

AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu, Emirdağ'da değişim için 56 projesini açıkladı. Emirdağ'daki değişim için hazırladığı projeleri her gün sosyal medya hesaplarından yayımlayan Koyuncu ve AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi, Emirdağ'ın önemli sorunlarına yönelik projeler ürettiklerini dile getirdi.

Koyuncu, Emirdağ'ı köylere bağlayan ve çevre yolunda birçok ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarının olduğu Suvermez Yolu'na Köprülü Kavşak, Karacalar köyü yolunun olduğu yere de tıpkı geçen yıl yapımı tamamlanan Elhan-Türkmenakören köyü altgeçidi yapılacağını açıkladı.

Emirdağ için bu iki önemli trafik projesi için Koyuncu şunları kaydetti; "Emirdağ Çevre Yolundaki en büyük sorunlardan birisi Suvermez trafik ışıklarında meydana gelen yaralamalı ve ölümlü trafik kazalarıdır. Geçtiğimiz yıl Elhan-Türkmenakören altgeçidiyle o bölgede yaşanan soruna çözüm getirmiştik. Suvermez Yolu Köprülü Kavşağı projesiyle Emirdağ’ın ulaşımını daha güvenli hale getireceğiz. Ayrıca ilçemizin doğusunda yer alan köylerin ilçe merkezimiz ile var olan trafik akışını daha güvenli bir hale getirmek ve kaza riskini azaltmak için Emirdağ-Karacalar kavşağına alt geçitli kavşak projesi yapılacak ve en kısa sürede hizmete geçecektir." dedi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 3607

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Emirdagli

    Serkan koyuncu büyük düşünüyor bnce emirdag Serkan koyuncu sayesinde gelişir