Son Dakika

Haberler / Güncel

Son Dakika

Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler öncesinde aday olmaya hazırlanan isimler birer birer nabzı yoklarken; Davulga Belediyesi’nde önceki dönem belediye başkanlığı yapan Salih Gündoğan yeniden aday olacağını ve projelerini açıkladı.

Kendine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “ Sayın Davulgalı hemşehrilerim
31.03.2024 yerel seçimlerinde nasip olursa Belediye Başkanlığına aday olacağım. Yeniden el ele verip güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Belediye olarak halkımızın daima emrinde olup asla kalp kırmadan hizmet öncülüğü birinci hedefimiz olacaktır. Beş yıl içerisinde yapmak istediğimiz manifestomuzu sizlerle paylaşıyorum:
1. Yaşlı büyüklerimizin bakım ve yemek gibi ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet vermek istiyoruz.
2. Sayın Cumhurbaşkanımızın sözünü verdiği doğal gazı Davulga’ya da getirmek istiyoruz.
3.Belediyenin kapıları halkımıza açık olacak,
güler yüzle karşılanıp işleri kolaylaştırılacaktır.
4. Otobüs,su,hafriyat vs. işlerinde fiyatlar makul seviyeye düşürülecek, yaşlı yolcularımız Emirdağ dönüşü otobüs ile evlerine kadar bırakılacaktır. Hasta veya yürümekte zorlanan yolcu evinden alınarak ilçeye götürülecektir.
5. Tüm mahallelerimizdeki caddeler güzelleştirilecek, mahallelerimizin tüm işleri yapılacaktır. Projeli işler önceliklidir.
6. Kasabamızın uygun yerlerinde her ev için 3 adet kestane,fındık ve ceviz ağacı yetiştirmek istiyoruz.(millet bahçesi) olarak
7. İmar ve yapılaşmada tüm işleri kanunlar çerçevesinde kolaylaştırmak istiyoruz.
8. Davulga için hazır olan beş yıl önceki projelerimizi hızla tamamlamak istiyoruz.
9. Yarım kalan Sofulu Çeşmesini faaliyete geçirmekle beraber Karakuyu,İncik ve Hisar mahallelerimiz için de doğal çeşme suyu getirmek istiyoruz.
10. Kasabamızın yedek su kuyusunu faaliyete geçirmek ve ayrıca Hotulca ile Göğbel mevkiinde de sondajlı su çalışmasıyla ekonomik su tüketimini sağlamak istiyoruz. HAYIRLI BİR SEÇİM OLMASINI YÜCE ALLAH’TAN NİYAZ EDİYORUM.” dedi.

İki dönem AK Parti’den belediye başkanı seçilen Gündoğan son seçimlerde partisince aday gösterilmeyince MHP’den aday olmuştu. Yeni dönemde hangi partiden aday olacağını açıklamayan Gündoğan’ın AK Parti’ye adaylık başvurusu yapacağı öğrenildi.

  • Okunma: 3998

Yorumlar (0)Yorum Yap