Sorunun Adı Altyapı

Haberler / Özel Haber

Sorunun Adı Altyapı

“Emirdağ’ın en büyük sorunu nedir?” sorusu röportajların vazgeçilmez sorularındandır. Kaymakama gidersiniz, belediye başkanına gidersiniz, siyasi parti yöneticilerine ve ilçe başkanlarına gidersiniz, il genel meclis üyelerine gidersiniz ve halka gidersiniz… Soru hiç değişmez. En büyük sorun sorusuna verilen cevapların başında hep altyapı gelmiştir. “Emirdağ’ın en büyük sorunu altyapıdır” sözü tekrarlanır durur.

Kimilerine göre havada kalan, bir kulaktan girip diğerinden çıkan bir ses örtüsüdür. Hep altyapıyla başlanır, üstyapıyla devam edilir. Ama herkesin idealleri içerisinde başlıca sorun altyapıdır. Emirdağ’da kısa süreli yağan yağışlardan sonra caddelerde hiç dolaştınız mı? Dolaşanlar bilirler. Konya Caddesi’nden Cumhuriyet Meydanı’na, Eskişehir Caddesi’nden Girne Caddesi’ne yollarda sulardan kaçmak bir gelenek haline geldi.

  • Okunma: 2498

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • m.iskender çetin

    2008 yaz aylarında ankaradan emirdağa gelmiştim.girne cd. erpa süpermarket önündeki yolda karşıya geçmek isterken ,yoldan hızla geçen bir araç su birikintisini yeni aldığım pantolonuma sıçrattı.Bu hareket çok büyük saygısızlıktır.Trafik ekipleri tarafından cezalandırılmalıdır.