Takdir Sizden Hizmet Bizden

Haberler / Yerel 2014

Takdir Sizden Hizmet Bizden

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerin emellerine kavuşamadıklarını belirterek, “Onlar yüzde 25’i bekliyordu, ama Allah’ın izni ile yüzde 50’ye yakın bir oyla AK Parti hükümeti gerçekten güzel bir seçim kazandı” dedi.

30 Mart yerel seçimlerinin ardından memleketi Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi Gömü beldesinde 1 Haziran’da yeniden yapılacak seçimler için bugün beldeye giden Bakan Eroğlu, vatandaşlar ile bir araya geldi. Belediye binası önünde kendisini karşılamaya gelen vatandaşlara seslenen Bakan Eroğlu, Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerin 30 Mart yerel seçimlerinde başarıya ulaşamadıklarını kaydetti. Bakan Eroğlu, şunları söyledi:
“Türkiye’de seçimler çok önemli. Geçtiğimiz seçimlerde biliyorsunuz Türkiye’nin düşmanları istikrar bozulsun, Türkiye’nin tekrar önü kesilsin diye çok gayret ettiler. Çünkü Türkiye yükselişte, Allah’ın izni ile daha da ilerleyecek. Geçen 200 yıldan buyana ilk defa Batı’ya olan borçlarımızı, geçen sene Mayıs ayında hatırlayın bu borçlarımızı silip atmıştık. Bu tabii herkesin dikkatini çekti. Ülkemizin, devletimizin ve milletimizin düşmanları istiyor ki Türkiye ilerlemesin, geri kalsın. Daima onlara muhtaç olalım. Buna müsaade edecek miyiz, biz büyük bir milletiz. Şanlı bir tarihimiz var. Buna müsaade etmeyeceğiz. İstikrarı bozmayacağız. Biliyorsunuz geçen Mart ayındaki seçimlerde çok gayret ettiler, ama muvaffak olamadılar, millet gerçekten oyunun farkına vardı. Millet gerçekten desteğini verdi. Tüm milletimize, Afyonkarahisar’a ve ülkemizdeki herkese gönülden teşekkür ediyorum. Çünkü onlar yüzde 25’i bekliyordu, ama Allah’ın izni ile yüzde 50’ye yakın bir oyla AK Parti hükümeti gerçekten güzel bir seçim kazandı.”
Bakan Eroğlu, konuşmasının ardından seçimlerde Gömü Belde Belediye Başkan Adayı Hakkı Tekin’e destek isteyerek, hizmetlerin devamı için Tekin’i işaret etti.

Bakan Eroğlu’na ziyaretinde Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Emridağ İlçe Başkanı Hacı Halil Yedikapu ve yönetimi, civar ilçe AK Parti yönetimleri ve belediye başkanları eşlik etti.

Seçimlerin tekrarlanacağı Gömü beldesinin Büyükşehir Yasası’nın ardından belediyeliği kapatılmış, açılan dava sonucunda Danıştay kararı ile tekrar belde statüsüne kavuşmuştu

  • Okunma: 4196

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • yargıç

    hısımına danışman olmak için beklıyomuş. veya millet vekili ola bilirim daha önceden arkadaşa verilen 2 sıra hakkını ( joker ) hakkını kullancakmış cin göz saz ekibi ve oyun ekibi ise şak şaka devam işiniz gücünüz şak şak zaten. yandaş medya malum firarda bolvadinliyi dolandırıp parkın kırasını ödemen kaçtı sen nereye kaçacan cingözz afet mdr şimdi sana danışmalık etsin senin durumda tam bi afet..deynekçilerde kalmadı piyasada...

  • yargıç

    yok bu aralar gömü rakip adayına menejerlik yapıyoooomuş burosunda !!!gerçi kelin ilacı olsa başına sürerdi..kılavuzu karga olanın burnu.....................................çıkmazmış:))))

  • Tahsin

    Cumhurbaşkanı adayı olacakmış ona hazırlanıyo diyolar

  • bi bak bi

    emirdag eski beldie baskani kral faysal nerde gardasim ak partiyi heryanda savunuyodu hani

  • halil

    ALLAH utandirmasin... hizmete devam