Vali Çiçek, Pınarbaşı Sorununa Sessiz Kalmadı

Haberler / Güncel

Vali Çiçek, Pınarbaşı Sorununa Sessiz Kalmadı

Bir süredir sosyal medyada ve ilçemizde gündemi meşgul eden sitemiz www.emirdag.gen.tr ve Emirdağ gazetesi'nin de "PINARBAŞI NE OLACAK?” başlığıyla manşetine taşıdığı ilçemiz Pınarbaşı Mevkisiyle ilgili sevindirici bir gelişme yaşandı. Bilindiği üzere bilinçsizce açılan sulama kuyuları ve çeşitli sebeplerden dolayı ilçemiz Pınarbaşı Mevkisi bataklığa dönüşmüş ve kuruma noktasına gelmişti.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI
Konu sosyal ağlardan Twitter’da Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilimiz Milletvekili Veysel Eroğlu, DSİ Genel Müdürlüğü, ilçemiz Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek etiketlenerek BİRİLERİ VAR isimli hesapta paylaşıldı.

VALİ GÖKMEN ÇİÇEK : “GEREKENİ EN KISA SÜREDE YAPACAĞIZ”
Bu paylaşımı gören Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ise; “Konuyla ilgili hemen ilgileniyoruz. Arkadaşlarımız mesajınızla birlikte erkenden alana intikal ettiler gerekeni en kısa sürede yapacağız. Duyarlılığınıza çok teşekkür ediyorum” diyerek bir cevap verdi.

Vali Gökmen Çiçek’in mesajıyla bir süredir bakımsız kalan ve çeşitli sebeplerden dolayı kuruma noktasına gelen ilçemiz Pınarbaşı mevkisiyle ilgili resmi makamlar harekete geçmiş oldu.

  • Okunma: 4465

Yorumlar (0)Yorum Yap