Vali Yiğitbaşı Emirdağ’da Huzurevi Programında

Haberler / Güncel

Vali Yiğitbaşı Emirdağ’da Huzurevi Programında

Kaymakam Osman Bilici ile birlikte ilçemiz Fazlı-Macide Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen “Fidanlar Çınarlarla Buluşuyor” etkinliğine katılan Afyonkarahisar Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı, yaşlılarımız ve öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

İlk defa ilçemizde yaşlılarımız ve genç kuşaklar arasındaki etkileşimi kuvvetlendirmek amacıyla düzenlenen “Fidanlar Çınarlarla Buluşuyor” etkinliğinde gerçekleştirilen müzik dinletisinde söylenen türkülere huzurevi sakinlerimiz ve öğrenciler ile eşlik eden Vali Yiğitbaşı, yaşlılarımızla yakından ilgilenerek onlarla sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Vali Yiğitbaşı, yaptığı konuşmasında; “Bugün burada çok anlamlı bir etkinlik için bir araya geldik. Sizler bu toplumun bereketisiniz. Sizleri ziyaret etmekten çok memnun olduk. Bizler sizin evlatlarınızız ve sizlere hizmet etmek için varız. Gençlerimiz de sizlerin bilgi, birikim ve tecrübelerinizden faydalanmak için buradalar. Bizler daima sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Etkinliğe Vali Yiğitbaşının yanı sıra Vali Yardımcısı Kübra Teymur, Kaymakam Osman Bilici, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Gedikkaya, ilçe kurum amirleri, Huzurevi sakinleri ve öğrenciler katıldı.

  • Okunma: 1196

Yorumlar (0)Yorum Yap