Vekil Özkaya, Emirdağ'da Öğrencilerle Sahur Yaptı

Haberler / Güncel

Vekil Özkaya, Emirdağ'da Öğrencilerle Sahur Yaptı

Emirdağ Belediyesinde Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Karakuş ve Ak Parti İlçe Yönetimi tarafından karşılanan Milletvekili Ali Özkaya Belediye Binasında parti yönetimiyle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'dan ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Milletvekili Ali Özkaya ilçe yönetimiyle istişarelerde bulundu.

Buradaki toplantının ardından Belediye Sosyal Tesislere geçildi. Sahurda gençlerle bir araya gelinerek birlikte sahur yapıldı. Öğrencilerin masalarını dolaşan Milletvekili ve Belediye Başkanı onlarla sohbet edip taleplerini dinledi.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, " Milletvekili Sayın Ali Özkaya ile uzun yıllardır yaptığımız ancak pandemide ara verdiğimiz, gelenekselleşen Emirdağ Sahurunu bu yıl İlçe Başkanımız Erkan Karakuş'un, İl Başkan Yardımcılarımız Yakup Yılmaz ve Sevcan Sönmez'in, Davulga Belediye Başkanımız Ergün Erdik'in, İlçe yönetim kurulumuzun katılımı ile üniversite öğrencilerimizle birlikte yaptık. Sayın Vekilimizin talimatlarına istinaden her gün vatandaşlarımıza sunduğumuz iftar yemeğine ilave olarak sahur yemeğimiz de her gece Belediye Sosyal Tesislerde devam edecektir. Bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz." dedi.

  • Okunma: 899

Yorumlar (0)Yorum Yap