www.cekiclermetal.com Yayında!

Haberler / Ekonomi

www.cekiclermetal.com Yayında!

Emirdağ ve yöresinde yaptığı yatırımlarla çelik kapı ve otomatik kepenk ve kapı üretimiyle sektöründe isminden çokça söz ettiren Çekiçler Metal web ortamına taşıdığı ürünlerini dünyaya açtı. 1988 yılından bu yana Emirdağ'da hırdavat malzemesi, demir doğrama işiyle sektöre adımını atan Çekiçler Metal, değişen ve gelişen tüketici beklentileri, kalite ve teknolojik yenilikler, yeni ürün oluşumları ve rekabet şartlarını göz önünde bulundurarak bir internet sitesi hazırladı.

Çekiçler Metal Yönetim Kurulu adına Onur Çekiç şunları paylaştı: "Sürekli gelişim için müşterilerimize ve teknolojiye yatırım yapmayı, politikamızın ayrılmaz bir parçası haline getirmek kalitemizi geliştirme konusundaki yaklaşım tarzımızı proaktif olmakla beraber iş ortaklarımızın, ihtiyaç ve beklentilerini dile getirmeden önce, yaptığımız ar-ge çalışmalarıyla üretimlerimize yön vermeye devam ediyoruz.

Son sistem makinelerle, uzman teknik elemanlarıyla, müşterilerinden aldığı olumlu destekle her zaman kendini yenileme ve mükemmele taşımayı hedef edinen firmamız uzun vade içerisinde tecrübe, hızlı zamanlama, özgün tasarımlar ve kaliteli üretim koşulları siz değerli tüketiciler ve Çekiçler Metal personeli için vazgeçilmez etkenler olup sürekli artan gelişmeler içerisindedir. Otomatik kapı ve kepenk sistemleri ile müşterilerimize yenilikçi kapı-kepenk sistemlerinin verdiği rahatlığı sunmanın da heyecanı içerisindeyiz. İşte değerli tüketicilerimiz ile bizleri birbirine bağlayan temel prensiplerimiz bunlardır. Eminiz ki siz de zevkinize uygun bir kapıyı Çekiçler Metal’de bulacaksınız…" dedi.

www.cekiclermetal.com internet sitesi üzerinden sipariş teklifleri de alan firma; ücretsiz keşif ve montaj için 0546 711 59 59 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

  • Güncelleme: 01.02.2017 19:33
  • Okunma: 3985

Yorumlar (0)Yorum Yap