Yaşar Buzlu Adını Çekemediler

Haberler / Yerel 2009

Yaşar Buzlu Adını Çekemediler

Milliyetçi Hareket Partisi’den İl Genel Meclisi üyesi başvurusunda bulunan, daha sonra yaşanan gelişmelerin ardından istifa eden Yaşar Buzlu 29 Mart 2009 seçimlerinde Saadet Partisinden İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olduğunu açıkladı. Saadet Partisi Emirdağ İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen tanıtım toplantısında Saadet Partisi Emirdağ İlçe Başkanı İbrahim Doğan partilerinin aday bilgilerini de basınla paylaştı.

Saadet Partisi Emirdağ İlçe Başkanı İbrahim Doğan “Yaşar Buzlu diğer partiler tarafından mağdur durumda bırakılmıştır. Mağduriyeti karşısında bizler ona kucak açtık. Bizim de ihtiyacımız vardı. İl genel meclisi üyeliği adayı birinci sıramız Yaşar Buzlu’dur. İkinci sıramız Kasım Keskiner, üçüncü sıramız Mustafa İnce’dir. Hedef kazanmak. Emirdağ Belediye Başkan adayı da çıkardık ve listelerini teslim ettik. Adayazı, Gömü, A.Piribeyli, Bademli ve Davulga’da da adaylarımız olacak. Emirdağ’da seçimi almak için çalışacağız. Tüm Emirdağ’ımıza hizmet edeceğiz. Emirdağlı hemşerilerimizden destek bekliyoruz. Sakin ve dürüst bir bekliyoruz. ” dedi.

Yaşar Buzlu:” Amacımız koltuk sevdası değil, hizmet sevdası. Yaşar Buzlu ismi siyasi partilere ağır geldi. Emirdağ’daki hizmetim toplumsal oldu, şahsa çalışmadım. Yaşar Buzlu adını çekemediler. Ben politikacı değilim, hizmet adamıyım. Tek menfaatim manevi destek… Doğru, dürüst çalışmak için buradayız. Saadet partisinden kazanamz görüşleri çıkar. Yaşar Buzlu’nun Emirdağ’ın 70 köyünde fidanlarım var. Onlar yeşerecek bu seçimde. Allah’ın rızasını kazanmak için adayım. Bağımsız olunca bazı ayak oyunları oluyor. Saadet Partisi beni bağrına bastı. Ben parti adından iyi çalışacağım. Türkiye’de iyi bir değişim var. Ben de o değişime katılıyorum. Görüşler için değil toplum için hizmet ediyorum ve etmeye devam edeceğim.” dedi.

Saadet Partisi’nin adayları ve listeleri şu şekilde:

Emirdağ Belediye Başkan Adayı: Ömer Topal – Emekli Din Görevlisi
Emirdağ Belediye Meclis Üyeleri:
1-İbrahim Yüksel
2-Ali Çeliköz
3-Fatih Hacıismailoğlu
4-Hasan Şevik
5-Aydın Sönmez
6-Osman Mutlu
7-Tahir Duran
8-Hasan Toper
9-Adem Toper
10-Abdil Taşağıl
11-Metin Aydoğan
12-Murat Özer
13-Veysel Akın

Kontenjan:
1-Aydın Aydoğmuş
2-Süleyman Hacıismailoğlu

Gömü Belediye Başkan Adayı: Veli Dağ
Davulga Belediye Başkan Adayı: Ali Hacıismailoğlu
Bademli Belediye Başkan Adayı: Mehmet Gün
A. Piribeyli Belediye Başkan Adayı: Salih Aydoğmuş
Adayazı Belediye Başkan Adayı: Musa Demir

  • Okunma: 3946

Yorumlar (8)Yorum Yap

  • xjurnalist-bruxelles

    saadet parti yoneticilerini kutluyorum.yasar Buzlu'kazandiklari icini Emirdag halki sizin yaninizda olacaktir.Cunku yasar bey cindoruk hukumetinde dahi buyuk basari gosterdi.il genel meclisini ilk defa kazandi.o zamanin en kotu parti oldugu halde mutlaka kanacagina inaniyorum.basarilar dilerim....bruxelles'de selamlar.

  • belçika milli görüşten bir refah lı

    selamlar yaşar buzlu hariç liste ıyı. yaşar buzlu acaba neden çok parti değiştiriyor bu soruyu birde kendi aranızda tartışarak görüşerek belli bir sonuca varırsanız, ali kocaman örneğinde olduğu gibi veye geçmişteki acı tecrube. aydın menderesin mezara kadar deyipte pazar gunu partiden istifa ettiğine dönmesin eşşeğinizi sağlam kazığa bağlayın başarılar dilerim kolay gelsin

  • hakki

    HELAL OLSUN.AVRUPA MILLI GORUS ARKANDA.SEN EMIRDAGI ICIN ISTE BIZ SEVE SEVE VERELIM.

  • deli_poyraz

    Valla bravoo firildak kubilayi gectin

  • yasar geliyor

    savulun emirdaglilar yasar geliyor ya bune bu adam siyaset tuccarmidir nedir kacinci parti oldu bu

  • devlet seven

    helal sana valla
    koltuk sevdalısı değilim diyorsun çalmadığın parti kapısı kalmadı, yazık sana valla..........

  • mehmet

    Deniz fenerini gecti Yasar buzlu denen arkadas yanar döner her devrin adami oldu
    Emirdagin 70 köyünde fidanlarin varsa git ordan bi köye muhtar adayi ol daha iyi degilmi senin icin..
    Köylerin fidanlari icin Emirdagina faydan olmaz olursada menfaatin icabi olur

  • cilginemirdagli

    yasar buzlu sizi takip ediyorum huzur evi sahayi yaptirdinizi cok iyi biliyorum emirdag icin bi civi cakan herkes benim icin degerlidir partisi ne olursa olsun insallah kazanirsiniz emirdaga is yapan lazim cebini dolduracak degil