Yayla Yolları Yapımına Başlandı

Haberler / Güncel

Yayla Yolları Yapımına Başlandı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclisinin Emirdağ Temsilcileri Hüseyin Duran ve Necati Şevik, Başkan Koyuncu'yu ziyaret ettiler.

Ziyaret sonrasında Emirdağ Yayla Yolları yapımı için Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Afyonkarahisar İl Genel Meclisinin Emirdağ Temsilcileri Hüseyin Duran ve Necati Şevik, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İsmail Dşiçürük ve yol yapım heyeti yerinde inceleme yaptılar. Yol yapımıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu konuyla ilgili şunları kaydetti; "Söz verdiğimiz gibi... 31 Mart seçimleri öncesinde seçim manifestomuzda yer alan Yayla Yollarının Yapılması sözümüzü Afyonkarahisar İl Genel Meclis’imizle birlikte gerçekleştiriyoruz. Projemiz önümüzdeki günlerde tamamlanacak ve Emirdağ Yaylalarımıza ulaşım daha da kolaylaşacak... Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanımız Burhanettin Çoban’a, İl Genel Meclisi Üyelerimiz Hüseyin Duran ve Necati Şevik ve Ak parti ilçe başkanı ismail Dişicürük'e teşekkür ederiz."

  • Okunma: 3391

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • alp kılıç

    Hayırlı olsun güzel bir hizmet şuan ki belediye başkan ve il genel meclisi üyeleri çok gayretliler özellikle sivil toplum örgütlerindeki başarılı çalışmaları ve tecrübesi ile il genel meclis üyesi NECATİ ŞEVİK bu hizmetleri yaptırıp bitirir sonuç alır

  • Süleyman

    Helal olsun sana bakanim allah kolaylık versin işlerinizde allah sizleri ve tayyip erdogan hocamizi basimizdan eksik etmesin inşallah