Yenilmez, Yanınızda Olacağıma Söz Veriyorum

Haberler / Siyaset

Yenilmez, Yanınızda Olacağıma Söz Veriyorum

CHP Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Emirdağlı Yücel Yenilmez: Ulaşılmaz değil pazarda sokakta yanınızda olacağıma söz veriyorum.

Yenilmez, 29 Mart’ta Hasan Polatkan kültür Merkezi’nde düzenlenen Aday Adayı Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmaya “Ben Yücel Yenilmez 1978 Doğumlu bir Türk Genciyim idealleri olan geleceğe umutla bakan, umut olmak isteyen demokrasi ve özgürlüklerinin peşinde koşan bir Türk Genci” diyerek başladı.
Yenilmez, şöyle devam etti: 

“Ben bir babayım çocuklarını ülkenin maruz kaldığı tüm mahalle baskılarına, ekonomik krizlere, ucube eğitim sistemine rağmen özgüveni ve farkındalığı yüksek Atatürkçü çağdaş bireyler olarak yetiştirmeye çalışan bir baba. Ben bir eczacıyım Türkiye’nin en genç oda başkanı olarak seçilen yıllarca hem Eskişehir Eczacı Odasında hem Türk Eczacılar birliğinde meslektaşlarının haklarını savunmuş, onların sorunlarını çözüme kavuşturmuş, pandemide depremde elini taşın altına koyan binlerce eczacı gibi mesleği ile gurur duyan bir eczacıyım ben.
Bu çorba nasıl kaynayacak…
Ben her şeyden önce bir insanım ve sizlerden biriyim. İnsanca saygı görmek isteyen, eşit hak ve özgürlüklere sahip olmak isteyen, yalakaların-dalkavukların değil, çalışanın- bilginin değer gördüğü, kadınların şiddet görmediği-eşit olduğu, çocuklarımızın, gençlerimizin gelecek kaygısı taşımadığı, analarımızın bu çorba nasıl kaynayacak diye endişe etmediği, babalarımızın evine girerken emeğinin karşılığını almış başı dik girdiği, sokak hayvanlarının katledilmediği, çevreci, muhasır medeniyetler seviyesine ulaşmış bir Türkiye’de yaşamak istiyorum. Hepimiz gibi 
Bir nefer olarak yürümektir
İşte tam da bu yüzden Cumhuriyet Halk Partiliyim. İnsanca yaşamak için. Şimdi bana düşen tüm inancımla, enerjimle, tüm çalışkanlığımla Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun açtığı yolda bir nefer olarak yürümektir. 
Şimdi sizlere Eskişehir Milletvekili Aday Adayı olarak, Eskişehir’in her sorununda çözüm odaklı olacağıma, Eskişehir’in değerlerine sahip çıkacağıma, ulaşılmaz değil pazarda sokakta yanınızda, Millet Meclisinde Eskişehir’in ve Türkiye’nin gelişmesi için proje üreten, takip eden olacağıma söz veriyorum. Unutmayalım ki aradığımız kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur!”

  • Okunma: 1437

Yorumlar (0)Yorum Yap