Yönümüzü Afyonkarahisar'a Çevirdik

Haberler / Güncel

Yönümüzü Afyonkarahisar'a Çevirdik

17 ilçenin tamamının Afyonkarahisar ruhu taşıması gerekliliğini her ilçe ziyaretinde dile getiren Vali Gökmen Çiçek’in bu talebine ilk olumlu adım Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’dan geldi. Başkan Koyuncu ilçedeki önemli bir caddenin ismini Meclis kararıyla “Afyonkarahisar Caddesi” koydu.

İlimizde göreve başladığı günden itibaren şehrimizin tüm ilçelerini ziyaret eden ve bu ziyaretlerde tüm ilçelerin Afyonkarahisar ile daha bir ve bütün olması yönünde talepler ileten Vali Gökmen Çiçek bu amacına ulaşıyor. Kasım ayının son haftasında binlerce gurbetçisi bulunan Emirdağ İlçesini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek burada Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ile görüşerek istek ve taleplerini dinlemişti. Vali Çiçek Emirdağlıların Eskişehir değil Afyonkarahisar’a daha fazla değer vermesinin gerekliliğine vurgu yapmış ilçenin merkez ilçe ile birlikte entegre olmasını istemişti.

Emirdağ İlçesinde Eskişehir Caddesi’nin bulunması dikkat çekerken Emirdağ’lı vatandaşların daha yakın olması nedeniyle alışverişlerini Eskişehir’den yaptıkları da dikkatlerden kaçmamıştı. Vali Gökmen Çiçek’in bu istek ve taleplerini dikkate alan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu tam bir milliyetçi olduğunu ortaya koydu. Önceki gün toplanan Belediye Meclisi Toplantısında bu durumu gündeme getiren Başkan Koyuncu ilçede bir caddeye “Afyonkarahisar Caddesi” isminin verilmesini talep etti. Başkan Koyuncu’nun bu talebi tüm meclis üyeleri tarafından da olumlu bulundu ve ilçede ki önemli bir caddeye “Afyonkarahisar Caddesi” ismi verildi.

  • Okunma: 5536

Yorumlar (0)Yorum Yap