100 Metrelik İşkence

Haberler / Özel Haber

100 Metrelik İşkence

Emirdağ Mithatpaşaİlköğetim okulu önünden geçen ve Emirdağ 3. Jandarma Er Eğitim TaburKomutanlığı Adaçal Eğitim merkezi istikametinde bulunan yaklaşık 100 metre uzunluğundaki taş parkeliyol yetkililerden ilgi bekliyor. Yıllar öncesinden döşenen taş parkeler,yıpranmanın etkisiyle yol olmaktan çıkıp taşlı bir tarla görünümünde almış durumda. Sürücülerin çoğu merkezi mevkide bulunmasına rağmen artık bu yolukullanmıyor. Aynı yola bağlanan bir tali yolun iseyeni taş parkelerle döşeli olması dikkatlerden kaçmıyor. Emirdağ'ın göbeğindebulunan bu yolun yetkililer tarafından görülerek gerekli çalışmaların başlatılması, mahalle sakinlerinin enbüyük isteği haline geldi.

  • Güncelleme: 10.04.2009 01:39
  • Okunma: 3354

Yorumlar (9)Yorum Yap

  • A

    Yola acıyan Arkadaşlar,

    Elinizi vicdanınıza koyun, bozuk yola gösterdiğiniz hassasiyetin yarısını ilçede zulüm gören askerlerimize verseydiniz, Emirdağ bugün çok daha farklı yerlerde olabilirdi...

  • tanju kahya

    CALISTIKLARI DOGRU SANAYININ GIRISIYLE BOLAVADIN YOLUNA ATTIKLARI ASFALTTANBELLI YA OYOLLARDAKI TUMSEKLER ACABA BOYANIN KILOSU COKMU PAHALI YADA ISCILERIMIYOK BU SENE YAZIN KACTANE YABANCI ARKADAS GECELRI FARKETMEYIP ATLADILAR VE KARTERI YARDILAR HIC DUSUNDUNUZMU YAZIN EMRD A KAC TANE YABANCI GELIYOR COGU AVRUPADAEMIRDAGLININ COKLUGUNDAN MERAK EDIP GELIYORLAR ACABA OYOLLARLA DUZENSIZLIGE NE DIYORLAR SAYGILARIMLA

  • KIMISI

    Arkadaslar bizler artik gorselligin on plana ciktigi bir donemde yasiyoruz.Tabii bu tur isler hep birbirine bagli isler .Nasil derseniz; herseyden once alt yapi sorunu cozulecek ve daha sonra dis mimari calismalar yapilacak,halkin bu konuda bilinclendirilmesi egtimcilerimizin onderliginde saglanacak, vs. vs.vs. ..AMAAA!!!!! Butun bunlari yapabilecek ve yapma arzusunu gonlunde karsiksiz hisedecek bir yoneticinin olmasi lazim.Soyle bir dusunun,bu gun Emirdag insani butun dunyaya dagilmis durumda ve bu durum bir sekilde emirdaginin taninmasina sebeb olmustur.Bir dusunun bir yabancinin emirdagina gezmeye geldigini veya soyle soyleyeyim bir yabanci belediye yonetici grubunun belediyemizi calisma amacli ziyaret ettigini ( gostermelikte olsa ).Eminim bir sey soylemeselerde sok olduklarini ve ' BU DA NE BOYLE ADAMLAR DOKULUYOR' dediklerinden eminim.Tabii bu yapilmasi gerekenler bunun(yabancilar ) icin degil tamamen halkimiz icin yapilacaktir.Gorev halkimiza dusuyor,hakedene verme konusunda OY

  • birisi

    YORUM YAPAN ARKADASLAR AMMA ABARTMISSINIZ YA YUH YANI

    O KADARDA DEGIL
    BELEDIYE KIS AYINDA GECE SAAT 3 LERE KADAR CALISIRKEN AGZINI ACAN YOKTU SIMDI BELEDIYE KOTUMU OLDU BU YOL YUZUNDEN??

    AZDA TAKDIR ETMESINI BILELIMDE BELEDIYE DAHA GUZEL ISLER BASARSIN

    BENCE SORUN BIZDE YANI HALKIMIZDA

  • KaaN

    karakolun yukarı kısmında kalan yolu emırdagda bılmeyen yoktur senelerdır asfalt atılmayan wea tasları duzeltılmeyen bu yol bence emirdagın yuz karasıdır keske mıthatpasanın ora kadar olsa pff :sad:

  • Memoti

    Yazik gercekten cok yazik.Sadece bu yol degil Emirdaginin pek cok yolu gerekli bakimlari yapilmadigindan dolayi berbat durumda.Eski reisden bu yana yeni asfaltlama veya kaldirim yapilmamis hic olmazsa mevcut olanlarin bari iyi bir bakimi yapilsaydi.Yazik cok yazik.Malesef gelen gideni aratiyormus. :

  • Cin ali

    Mehmet kardes güzel konulara parmak basiyorsun umarim baskanimiz tez yakin zamanda bu isi halleder de kazamiz kotu imajindan kurtulur zakir bey kardesim dunyanin hic bir yerinde her gün cop toplanan bir sehir yok ama türkiyemizde de var,bizim evlerimizin icine yag doksen yalanir tama sokaklari b... gotürüyor neden sokaklari halk süpürmez ben yurt disinda yasiyorum gün asa cop toplaniyor yani haftada iki defa ama ben kapimi gun asa yikiyor süpürüyorum karim hasta olunca ben yapiyorum osmanli zamaninda avrupaya musluman bir türk gezgin seyahat emis donuste padisah yanina cagirmis ne var ne yok frenk illerinde demis.gezgin su cevabi vermis sultanim isleri var dinimize benziyor dinleri var isimize benziyor demis.kisadan hisse.

  • MISAFIR

    Emirdaginin TAMAMININ HALI PERLI PERISAN.UYANIN MILLET. ISYAN EDIYORUM EMIRDAGININ BU HALINE.BU YAZIMI YAYINLAMIYACAGINIZI BILEREKTE OLSA YINEDE YAZIYORUM.CUNKU SIZ MAALESEF SAADECE HAKARET ICERIKLI YAZILARI DEGIL ISINIZE GELMEYEN YAZILARIDA YAYINLAMIYORSUNUZ.
    SAYGILARIMLA.

  • zakir emeksiz

    Öncelikle çok önemli bir soruna parmak bastığınız için teşekkür ederiz tüm mahalleli olarak. Evet hergün kullandığımız bu ana arter hem bozk parkeden yapılmış hem de son derece pis.Bu yol senede 2 kez yıkanan amerikalı kovboylar gibi yılda 2 kez süpürülüyor. Yol sağlı sollu çöplük adeta.
    İlçemizde vatani görevini yapan Türkiyenin çeşitli yerlerinden gelen askerler her gün eğitime çıkarken bu pis yolu kullanıyor ve maalesef Emirdağı bu yol yüzünden kötü değerlendiriyorlar.
    Yolun bir an önce tamir edilerek temizlenmesi için yetkilileri göreve davet ediyoruz.