Antwerp'te Bahar Kampanyası İndirim Günleri Başladı

Haberler / Güncel

Antwerp'te Bahar Kampanyası İndirim Günleri Başladı

Belçika’nın Antwerp şehrinde erkek giyim üzerine hizmet veren Nostalgie Couture'de Bahar Kampanyası kapsamında seçili ürünlerde %40 indirim ve bedene özel ürünlerde ise %20’ye varan indirim günleri başladı.

Emirdağlı hemşerimiz Abdülkadir Geylani Bağseven'in yönetimindeki işletmede erkek giyim üzerine tarz giyinmeyi sevenler ve özel dikim yaptırmak isteyenlere fırsat sunuluyor. Bedene özel dikim takım elbise ve gömleğin yanı sıra tasarım kıyafetler ile gözler üzerinizde olacak.

Leopoldstraat 33, 2000 Anvers Belçika adresinde erkek giyimde önce olan işletmeci Abdülkadir Geylani Bağseven; "Stilinize değer katan, kaliteyi ve şıklığı bir araya getiren Nostalgie Couture'de, modern tasarımları, özenle seçilmiş kumaşları ve mükemmel kesimleriyle, sizlere en iyisini sunmayı amaçlıyor. Moda trendlerini takip eden erkeklerin moda ihtiyaçlarını karşılamak üzere konumlandırıldı ulaşılabilir fiyatları ile toplumun tüm kesimlerini kucaklayoruz ve misafirlerimize şık giyinmeyi yaşam tarzı haline getirmeyi hedefliyoruz." dedi.

  • Okunma: 973

Yorumlar (0)Yorum Yap