Emirdağlı Hennan, Brüksel Milletvekili Adayı Oldu

Haberler / Güncel

Emirdağlı Hennan, Brüksel Milletvekili Adayı Oldu

Belçika MR Partisi tarafından Brüksel Bölge Milletvekili adayı gösterilen genç mühendis Hennan Oflu, deneyimleri ve hedefleriyle şimdiden dikkatleri üzerine toplamış görünüyor.

Brüksel Bölgesi seçimleri için geri sayım devam ederken, genç milletvekili adayı Hennan Oflu’nun adaylığı seçim bölgesindeki siyasi dinamikleri ve seçim sürecini renklendirmeye şimdiden başladı.

Belemtürk’e şeçim çalışmaları ve kendisi hakkında konuşan Hennan Oflu, 31 Mart 1993 tarihinde dünyaya geldi. Ailesi, köken olarak Emirdağ (Davulga Köyü)’nden olup, aslen Trabzon Oflu’dur. Babası, zorlu bir kaportacı olarak hayatını kazanırken, annesi evdeki sıcaklığı ve sevgiyi sunarak ailenin kalbindeki ışık oluyor. Hennan’ın hayatında bir abla ve ikiz kardeşleri yer alıyor. Ablası mimarlık alanında yaratıcı bir ruhla çalışırken, ikiz kardeşleri de mühendislikte kendi yollarını çizmişlerdir.

Çocukluğundan bu yana eğitime büyük bir değer veren Hennan, genç neslin önemini kavrayan bir kişiliğe ve duruşa sahiptir. Bir çok kişiye özel dersler vererek onların hayatlarına dokunmuş ve onlara ışık olmaya çalışmıştır. Eğitimde her zaman sabır ve sevgiyle yaklaşan Hennan, öğrencilerinin potansiyelini keşfetmelerine yardımcı olurken, hayatın asıl değerinin birbirimize destek olduğunu vurgulamaktadır.

Düzgün kişiliği ile etrafındaki insanların saygısını kazanan Hennan, ihtiyacı olanlara yardım eli uzatmak, onun için anlam dolu bir yaşamın temeli haline gelmiş. Hennan, çevresindekilerin fikirlerine değer vererek onları anlamayı çalışan yapısıyla da dikkat çekiyor.

Profesyonel kariyerinde Hennan Oflu, Endüstriyel Elektronik Mühendisi olarak önemli bir yolda ilerlemiştir. 2019-2023 yılları arasında Capgemini Mühendislik’te danışman mühendis proje yöneticisi olarak çalışmış, cip mühendisliği ve proje yönetimi gibi kritik görevler üstlenmiştir. Eğitim geçmişi, ISIB’den Endüstriyel Mühendislik Bilimleri yüksek lisans derecesi ve stajyerlik içermektedir. Akıcı Fransızca konuşan genç siyasetçi Hennan, orta düzeyde Hollandaca, profesyonel sevide ingilizce bilmektedir. Hennan, spora ve sosyal etkinliklere ilgi duyan ve bu alanlarda aktif rol alan yapısıyla, spor faaliyetleri organizasyonlarında ve derneksel etkinliklerde yer alarak topluma katkı sağlayan yapısıyla da büyük dikkat çekiyor. Genç siyasetçi için yaşam, sevgiyle paylaşmak ve birlikte büyümek anlamına geliyor.

Bu biyografi, Hennan’ın sadece bir mühendis veya proje yöneticisi olmanın ötesinde bir insan olduğunu ve hayatı boyunca sevgi ve yardımlaşma ruhuyla hareket ettiğini gösteriyor.

Belçika’da 9 Haziran 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde Brüksel Parlamentosu milletvekili adayı olarak MR partisinden (liberaller) 20. sıradan aday gösterilen Hennan Oflu, önemli açıklamalarına şöyle devam etti. “Brüksel’deki PS-Ecolo-Defi hükümetinin yaptığı HAKSIZ VE YANLIŞ kararlara ve özellikle Goodmove projesinin yol açtığı sorunları ve gelecekteki zararlı projeleri engellemek için aday oldum. Brüksel’de, ekonomik anlamda büyük sorunlar var. Çalışanlar ve şirketler zor durumda. Ticaret neredeyse durma noktasına geldi. Enflasyon yükseldi ve maaşlara yansımadı ve alım gücü çok zayıfladı. Gerçekten insanlar bunalmış durumda. Goodmove projesi ve mevcut hükümetin aldığı kararlar nedeniyle Brüksel’deki trafik sorunu doruk noktasına ulaştı ve insanların sabrı tükendi. Brüksel’de daha iyi bir gelecek için çalışmak ve halkın sesini duyurmak istiyorum.” sözlerine yer verdi.

  • Okunma: 647

Yorumlar (0)Yorum Yap