Aday Belli Oldu, Açıklama Bekleniyor

Haberler / Yerel 2014

Aday Belli Oldu, Açıklama Bekleniyor

Son zamanlarda hükümette gelişen rüşvet olaylarıyla birlikte yerel seçim iktidar partisi AK Parti için geri plana düştü. Geçtiğimiz hafta içerisinden tüm Türkiye’deki ilçe belediye başkan adaylarını açıklanması beklenirken, yolsuzluk operasyonları bu tarihi ileriye attı. 2013’ün son günlerinde kabinede yapılan revizyonun ardından AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan R.Tayyip Erdoğan’ın ilçe belediye başkan adaylarını belirlemesi bekleniyor. Bu hafta açıklanması beklenen ilçe belediye başkan adaylarının 2014’ün ilk haftasına da sarkması alınan bilgiler arasında yer alıyor.

Emirdağ’da AK Parti’den Emirdağ Belediye Başkan adayı olmak isteyen Cengiz Pala, Hüseyin Duran ve Seydi Çelik isimlerinin yanı sıra telefon anketlerinde ve yüz yüze yapılan anketlerde başka isimlerin çıkması parti içerisinde “acaba” sorusunu gündeme getirmişti. Hatta telefon yoluyla yapılan anketlerde her gün bir başka ismin ortaya konulmasıyla kafaların karışmasına neden olmuştu. Ak Parti’nin Emirdağ Belediye Başkan Adayının belli olmasının ardından Emirdağ’da siyasi hareketlenmenin artması bekleniyor.

  • Okunma: 4261

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • cinar

    ben size katilmiyorum
    bakan cocuklari bile yargilanip hakkinda kesinlesmis hukum verilmeden, bakanlarini gorevden alan bir basbakan yolsuzluklara papuc birakmaz, birakmayacak
    ayrica yolsuzluk yapilan bir ulkede bu kadar zamanda ,hizlitren otoyollar,marmaray,3.cu kopru,saglikta egitimde devrim gibi hizmetler yapilabilirmiydi?
    yapilabirdiyse neden bu gune kadar ki gelenler bunun yuzde birini yapmadi ,yapamadi

  • yusuf

    katılıyorum sana soner

  • soner

    sevgili hemşerilerim bence boşuna uyraşmayın son olaylardan son akp vizyonu bitmiştir bence biraz gurur ar namus varsa, değil seçimlere girmek akp emirdağ teşkilatını lav ederim ve basın açıklaması yaparak bu kadar pisliğin içine girmiş bir partiden aday olmam diyerek onurlu duruşunuzu gösterim