AK Parti Cuma Günkü Açıklamayı Erteledi

Haberler / Yerel 2014

AK Parti Cuma Günkü Açıklamayı Erteledi

Afyon Ak Parti il Başkanlığı dün geç saatlerde yaptığı duyuruda, Cuma günü törenle açıklayacağı ilçe belediye başkan adaylarının ilan edilmesini daha ileriki tarihte yapılacağını duyurdu.
Ak Parti İl başkanlığından yapılan açıklama şöyle:
"10 Ocak Cuma günü 2014 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Töreni yapacağımızı açıklamamıza rağmen Başbakanımızın Yurtdışı seyahatinde bulunmasından dolayı Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu?nun Aday Tanıtım Töreninine katılamayacaktır. Bu nedenle Aday Tanıtım Töreni ileri bir tarihe ertelenmiştir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur"

  • Okunma: 2637

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • Emir Canlı

    @onderaytac: EMİRDAĞINtosun belediye baskanı 1heyetle başbakanı karşılamaya brüksele gider ve oradaki 3000 kişinin 1/4'nü o getirir tekraraday olmakiçin Bu Twitter doğru mu???

  • Muhlis PALA

    geçen dönem solun bölünmesinden dolayı kazanan akp bu dönem yenileceğini bildiği için adayını bile seçemiyor.önseçim yaptılardı hani?chp de önseçim yaptı ve oylar 15 dakika içinde herkesin önünde sayıldı.akp daha oy saymayı öğrenemedi galiba.dolandırıcılığa alışan bu partinin adayının ismi sandıktan değil ayakkabı kutusundan çıkar ancak.akp emirdağ yönetimi bi sandık oyu sayamadıysa CHP ve MHP bu işi demokratik bi şekilde ve hızlı olarak yaptı.onlardan ders alın.kamuoyu beklemesin...

  • pala dayı derki

    azıcık ar damarı olan insan kara partiden aday olmaz,1 aydır şu yapılanları halka nasıl izah edeceksiniz?dün gergenekonu bitirdiğini söyleyenler bugün gergenekonla nasıl ittifak yaparlar,başından beri oy vermiş biri olarak adayların kararlarını tekrar gözden gecirmelerini dilerim.gündem böylesi sorumsuz hatalarla devam ederse korkarım kara partinin hatırası ançak kalacak.

  • barbaros AK

    başbakan
    kimi uygun görürse
    o seçilir ...

    oylar yine ak partiye
    yıpratma çalışmaları
    ve thecemaatin hamleleri nin cia kaynaklı olduğu aşikar

    millet oyunu gördü ...
    önceki seçimlerde mhp ye vermiştim

    adam bir tek çivi çakmadı
    yazık yazık...
    bir otogar yaptı

    onun da projesini herhalde kendisi çizmiş
    tam bir ucube
    dünya böyle proje görmediydi...

    ak partiden kim gelirse gelsin
    iş yapar ...
    yapılıyor da zaten...

  • soner

    ar namus onur hasiyet şeref sadece para bunlar için vatan için bir şey yapan yok nereye baksan yolsuzluk akp cadı kazanı gibi onurlu insan değil seçimlere girmek hesap sorar ama demekki hala cebini düşünenler var akp oy verenler iyi düşünsün her verdiğin oy tüyü bitmemiş çocuğun hakkını yiyenlerle eş dir allah katında sizde hırsızlara el kol açtığınız için suçlusunuz