BEB'den 2.Kır Şenliği

Haberler / Kültür Sanat

BEB'den 2.Kır Şenliği

Belçika Emirdağlılar Birliği tarafından organize edilen Emirdağlılar Kır Şenliği'nin ikincisi 11 Mayıs 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek. Belçika'nın WACHTEBEKE şehrinin PUYENBRUG parkında yapılacak olan etkinliğe Belçika'da yaşayan Türk sanatçıların yanı sıra Türkiye'den de sanatçılar katılacak.

Emirdağlıların bu şenlik ile kaynaşmasını hedefleyen ve Emirdağ'a faydalı olacak projelerini vatandaşlarla paylaşan BEB yönetim kurulu etkinliğine bu yıl Afyonkarahisar Milletvekilleri Halil Ürün ve Ahmet Toptaş'ın da katılması bekleniyor.

Belçika'daki Türk müzik gruplarının sahne alacağı etkinlikte yaklaşan Belçika seçimleri öncesinde Türk kökenli siyasilerin de yoğun olarak katılması beklenirken; BEB yönetiminin Emirdağ'a doğalgaz gelmesi konusunda bilgilendirmeler yapacağı alınan bilgiler arasında yer alıyor.

Piknik alanında açılan yiyecek standlarından elde edilecek gelirle derneğe destek amaçlı satışların yapılacağı şenliğe BEB Yönetim Kurulu tüm Emirdağlıları davet etti. Etkinlik 12,00-19,00 arası gerçekleşeceği alınan bilgiler arasında yer alıyor.

  • Güncelleme: 07.05.2014 23:32
  • Okunma: 2604

Yorumlar (0)Yorum Yap