Ceylan Morca'dan Mesaj Var

Haberler / Yerel 2009

Ceylan Morca'dan Mesaj Var

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı Ceylan Morca yaptığı basın açıklamasıyla neden aday olduğunu açıkladı. Morca’nın basına verdiği demeçte Emirdağ ile ilgili konulara değer verdiğini dile getirdi. Morca: "Çok Değerli Gönüldaşlarım, Sevgili Emirdağ 'lılar; Bildiğiniz gibi 2009 yerel seçimlerinde Emirdağ Belediye Başkanlığı için aday oldum. Sizlere ve sağduyulu Emirdağ yaşayanlarına güvenerek aday oldum. Aday olmadan önce kendine kaleler inşa eden, etrafına şelalelerle yapay cennet kuran ve halktan kopuk biri değil içinizden biri olduğum için aday oldum. Bizim Emirdağ için yapacak çok şeyimiz var." diyerek aday oldum. "Çatışmaya değil, çalışmaya geliyoruz." sloganıyla ilçemizin imkânlarından faydalanmasını, toplu-taşım ve ulaşım problemlerimizin çözümü için Emirdağ’ımızın eksiksiz hizmet alabilmesini sağlamak için aday oldum. Planlı bir Emirdağ için aday oldum. Planlı şehirleşmenin süslü bina cephelerinden ibaret olmadığını göstermek için aday oldum. İlçemizi yazları dolup taşan, kışları boş kalan "Otel-kent" olmaktan çıkıp, insanlarımızın işine, okuluna, başka bölgelere gitmek zorunda olmadığı bir Emirdağ için aday oldum. Alışveriş merkezlerinden ziyade, ilçemizde iş ve sanayi merkezlerioluşturulması projeleriyle çıktığımız yolda, üniversite, eğitimmerkezleri, spor merkezleri ve yatırımların ilçemize çekilmesi gibidaha birçok projelerimizle aday oldum. "Bir yere değil, her yerehizmet" sloganıyla ifade ettiğimiz üzere, Emirdağ’ın her yerineadaletli hizmet dağılımı için aday oldum. Asli görevlerinin yanındasosyal boyutuyla da "Genişleyen değil, gelişen Emirdağ" için adayoldum. Özellikle kadınlarımızı ve gençlerimizi sosyal hayatın içindedaha aktif yer edinmelerine destek için, onlara istihdam olanaklarıoluşturmak için aday oldum.

Mevcut belediye başkanımızı iktidarın nimetlerinin ilçemize gelmesiumudu ile sağ partililer birleşerek seçimde alınan oyu, yüksek inanç veazimle çalışarak, on kat arttırarak seçtirmiştik. O zamanki çalışmaekibinde ön saflardaydım. Yani bir seçimin nasıl alınacağını gayet iyibiliyorum, sizler gibi... Biz yine aynı inançla yola çıktık! Ancakgeçen süre içerisinde ilçemiz belediyesinin iktidar partisindenolmasına rağmen ilçemize ayrıcalıklı bir hizmet gelmediğini gördük.Onlara, çantada keklik görülen oylarımızla hayır diyoruz! Siyasietikten mahrum, şahsi çıkarı için parti parti dolaşanlara, gözünüyükseklere dikip asli görevini unutanlara, nefsi arzularını halkınçıkarlarından üstün görenlere hayır diyoruz!

Siz değerli Gönüldaşlarım ve sevgili Emirdağ’lılar, zafere inanmanızı,Emirdağ ‘ın kaderini hep birlikte değiştirebileceğimizi anlamanızı veanlatmanızı istirham ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

  • Güncelleme: 06.02.2009 01:12
  • Okunma: 2472

Yorumlar (6)Yorum Yap

  • murat

    cok hak sıılık yap tılar baş kanımıza elbet bir gün sorulacak bunlar belki yarın bel kiyarındada yakın

  • mehmet bülent

    başarılarının devemını dilrim inşallah kazanırsın ve belediye başkanı olmayıda hak edersin davulgadan davulganın genciyiz

  • ERTUĞRUL ALTINEL

    Başkanım projeleriniz harika.Başarılar dilerim.
    ERTUĞRUL ALTINEL

  • lido milliyet çiyim

    önce ALLAH olacak bu iş başkanım emirdağ a hizmet için ter temiz geleceğiz

  • AbdilKadir

    BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM BAŞKANIM...

  • Zalım Poyraz

    Sayın morca,
    Şöyle etrafa bakınca seçimin ibresi bariz bi şekilde sizden yana. bence bunu kaybetmemeli ve daha da güçlendirmelisiniz. seçim maratonunda başarılar dilerim.