CHP Cumartesi Temayülde!

Haberler / Yerel 2014

CHP Cumartesi Temayülde!

Cumhuriyet Hallk Partisi Emirdağ İlçe Başkanı Recep Özer, 16 Kasım 2013 Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklaması ile ilgili bir açıklamada bulundu. Açıklamada “Cumhuriyet Halk Partisinin Emirdağ Belediye Başkan adayının belirlenmesi amacıyla 16/11/2013 yani yarın "temayül yoklaması" yapacağız. Bu durum Emirdağ ve demokrasi adına büyük bir gelişmedir diye düşünüyorum. Temayül yoklamasına CHP ye üye olan ve Emirdağ merkezde oturan tüm üyelerimiz katılacaklardır.

Bilindiği gibi partimize 3 arkadaşımız aday adayı olarak başvurmuşlardır. Aday adaylarımızdan birincisi Mehmet Pala beydir. Kendisi eski il genel meclisi üyesi, ilçe başkanı, belediye başkan adayı ve Pala İnşaatın sahibi olan bir arkadaşımızdır. İkinci aday adayımız Sibel Erenoğlu hanımdır. Kendisi eğitimci, gazeteci ve geçmiş dönemlerde CHP Eskişehir il yönetiminde yer almış bir arkadaşımızdır. Üçüncü adayımız ise Nurettin Yılmaz beydir. Kendisi eski eczacı, ilçe başkanı, milletvekili adayı ve son yıllarda Belçika da ikamet eden bir arkadaşımızdır.

Bu üç değerli arkadaşımızın aday adayı olduğu, daha bazı arkadaşlarımızın da adlarının geçtiği ancak aday adaylığı başvurularının olmadığı bir hazırlık süreci geçirdik ve son aşamaya geldik.

Temayül Yoklaması üyelerimizin oy vermesiyle yarın saat 08.00 de parti binamızda başlayıp saat 17.00 de sona erecektir. Sayım sonucunda 1. Olan değerli arkadaşımız partimizin Emirdağ belediye başkan adayı olacaktır. Genel Merkezden parti meclis üyesi Emel Yıldırım, Antalya milletvekilimiz Yıldıray Sapan, Burdur milletvekilimiz Ramazan Kerim Özkan’ın gözetim ve denetiminde yapılacak olan temayül yoklaması halkın kendi adayını belirlemesi nedeniyle demokrasi ve partimiz adına bir kazançtır.

Aday adayı arkadaşlarımızın ve kendilerini destekleyecek olan üyelerimizin sorumluluk bilinciyle hareket ederek en ufak bir olumsuzluğa meydan vermeyeceklerine inancım tamdır.

Zira aday belirlemeyi üyelerimize yaptıracağımız demokratik davranış ve oylamadaki olgun tavrımız halkımızın gözünde partimizi ve adayımızı daha da büyütecektir.

Belirlenecek olan adayımızın arkasında saygın ve güçlü bir meclis oluşturarak halkımızın karşısına çıkacağız. Tüm partililerimizin eleştiri ve umutsuzluğu bir yana bırakarak adayımızın yanında yer almalarını ve bize yol gösterecek düşüncelerini iletmelerini bekliyoruz. Halk için halkımızla birlikte yönetmeye talibiz.”

  • Okunma: 2685

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • murat

    Pala kazanır. Kadının hiç şansı yok. Eskişehirde siyasetten başarısız ol Emirdağa dışardan gel. Bunu millet yemez.