CHP Esnaf Turunda

Haberler / Yerel 2009

CHP Esnaf Turunda

Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı Mehmet Pala Emirdağ’da seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Mehmet Pala ve ekibi “Emirdağ’da yapılmayanı BİZ yaparız” sloganıyla yola çıktı. Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Pala ve ekibi ilçemizde bulunan kıraathanelere ve esnaflara geziler düzenlemeye devam ediyor. Pala: "Şu ana kadar çok güzel yorumlar alıyoruz. Emirdağ’ın 5 yıllık özlemini sona erdirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ekibimle beraber önümüzdeki günlerde projelerimizi açıklayacağız." dedi.

  • Güncelleme: 06.02.2009 01:19
  • Okunma: 2560

Yorumlar (13)Yorum Yap

  • chp li

    5 yıllık özlem bitsin artık başarılar diliyorum

  • kim tutar seni

    kim tutar seni başkan böyle devam et sen ve ekibin bu yarışta birinci geleceksiniz bundan en ufak bir şüpem yok

  • yörük ali

    dik duruşunla öz güveninle hak ve halktan yana dürüst ve samimi bir siyasetçi olarak emirdağ belediye başkanlığına en çok yakışan adaysın sn. mehmet pala . kişisel hesap peşinde olanlara 29 mart daderslerini vereceğine eminiz.daha çok çalışıp sizi tanımayanlara kendinizi anlatmalısınız . :-)

  • Mutlu Cetin

    Sayin MEHMET PALA'ya,
    Öncelikle Belcikadan sevgiler ve saygilar.
    Ben Avrupada yasayan bir Emirdagli. Sizin basarinizin en büyük beklentim oldugunu belirtmek isterim...
    Emirdagi belediyesinin sizin gibi dürüst, efendi, genis görüslü ve vizyon sahibi insana ihtiyaci var.
    Emirdag Halk olarak bir yerlere varmak ve belediye olarak kalkinmak istiyorsa, kisacasi belirli bir standartlarin uzerine cikmak istiyorsa, ozaman kayitsiz sartsiz size oy vermelidir diye dusunuyorum. Avrupada yasayan bir gurbetci olarak Emirdagimizi avrupa standartlarina getirecek tek isim MEHMET PALA. Ve bizlerde boyle bir sahsiyetin baskanligindan inanin hosnut olacagiz.
    Kazanacaginizdan hic suphemiz yok, simdiden sizi ve ekibinizi kutlamak istiyoruz...
    Rabbim bizleri bilet saticilarindan korusun( kisinin ismini belirtmek istemedim, degmez)...Basimiza boyle bir baskan gelecekse inanin ucak dussun daha iyi...Artik o kisiler neden siyaset?e atildigi malum. O kisilerden millet'e hizmet beklemek hayal olmaktan baska birsey olamaz.
    Mehmet PALA siz bu güne kadar yaptiklarinizla Emirdag halkina laik tek baskansiniz.
    Saygilarimla
    Mutlu CETIN

  • NAZIK PALA

    MEHMET PALA'ya Belcikadan kucak dolusu sevgiler.

    Ve sizinde belirttiginiz üzere:
    ?Emirdağ?da yapılmayanı SİZ (CHP) yapacaksınız?!!!

    Saygilarimla,
    NAZIK PALA

  • abbasoğlu

    insaat sektöründe gösterdiğin başarıyı belediye yönetiminde de göstereceğine canı gönülden inanıyorum ve guveniyorum ALLAH yardımcın olsun saygılarımla

  • CELIKOZ BEKIR

    cengizin aday olmasi gercekten iyi oldu yada bu kriz ortaminda millet nasil gulecek :D :D :D sagol guldurdun bizi gonlunude MEHMET ALIR KORKMA GERCEK PALA YANIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  • orhanince

    GÜZEL TEMİZ VE DEMOKRAT BİR EMİRDAĞ İÇİN C.H.P BAŞARILAR BAŞKAN ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. NOT.DİKKAT ETTİM KİMLER NERLERDEN ADAY EMİRDAĞ DEĞERLEDİRİR SANIRIM. DOSTLARA SELAM.

  • NESLIHAN PALA

    GELIYOR GELIYOR EMIRDAG NIN ARAYIP DA BULAMADIGI BASKANI GELIYOR OLUMUNE SONUNA KADAR MEHMET PALA SIMDIDEN HAYIRLI OLSUN BUYUK BASKAN

  • AYSA PALA

    BU ISIN BASIDIR BASKANLIKDAN SONRA MILLETVEKILLIGI NE CENGIZ TUTAR NEDE CEYLAN BASKANIM HAYIRLI OLSUN

  • BEKIR CELIKOZ

    SONUNA KADAR PALA PIR PALA BIR PALA ODA MEHMET PALA SIMDIDEN HAYIRLI OLSUN BASKANIM

  • BELCIKADAN

    MEHMET PALA'nin fotografinda ne kadar sakin ve güler yüzlü olsunu görünce mutlu oluyorum.Bu onun kendinden emin olusu ve rahatligini gösteriyor.Tabiki 2 yil önceden planini yapmis ve projesini kafasinda hazirlamis kendisinden okadar emin ki. Diger partiler daha kadrosunu kuramadi. Bu bir avataj. Mehmet Pala hicbir sekilde yilmiyor. Yapilan ve kendisini sindirme politikalarina dimdik durarak kendisinin nasil bir yapida oldugunu gösteriyor. Mehmet Pala bu kadar adayin cikmasi esasinda cok iyi bir avantaj. Bunu cok iyi planlamasi lazim. Iste bunun en güzel örnekleri halkin icine cikarak, halkin istek ve düsüncelerini dinlemek en güzeli; cok rahat cünkü ekibi hazir. Digerleri hala ekip kurmakla ugrasiyor.Atalarimizin bir sözü var erken kalkan, erken yol alir. Mehmet Pala simden sonra yapacagi halkla ice ice beraber ve birlikte hareket etme projelerini halka anlatmasidir. Bu güzel toplantilarini devamli yapmasi dilegim ve bu ona cok oy getirecektir. Mehmet Pala'nin kendisine güvendigi gibi , bu güvenini de halkina hissettirmesi lazim. Mehmet Pala'nin bu ipi gögüsleyeceginden eminim. Basarilar MEHMET PALA. Belcika'dan selamlar.

  • çeliköz murat

    sonuna kadar inadına CHP

    Tarafız , Tarafındayız ... Sen nerede isen biz Oradayız...