CHP Kalesi'nde Sakin Aday Tanıtımı!

Haberler / Yerel 2014

CHP Kalesi'nde Sakin Aday Tanıtımı!

Emirdağ haftasonunu hareketli geçirdi. 8 Şubat 2014 Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı Emirdağ ve Davulga Belediye Başkan Adaylarına tanıtım toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantılara CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Pala, CHP Emirdağ İlçe Başkanı Recep Özer ve CHP Emirdağ İlçe Örgütü katıldı.

Saat:11.00’da Davulga’ya giden CHP ekibi burada Davulga meydanı’nda bulunan seçim bürosunda CHP Davulga Belediye Başkan Adayı Ömer Barın’ı tanıttılar. Daha sonra Emirdağ’a gelen CHP Heyeti burada CHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Pala’yı tanıttılar.

Dikkatlerden kaçmayan görüntü ise Afyonkarahisar’da CHP’nin kalesi olarak bilinen Emirdağ’ın aday tanıtım toplantısında Emirdağ Cumhuriyet Meydanı’ndan 50 ile 75 kişi arasında bir kalabalığın olmasıydı. Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Heykeli önünde yapılan aday tanıtımında CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ve CHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Pala birer konuşma yaptılar. Konuşma sonrası program sona erdi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 3364

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Ahmet

    Aday olmakla olmuyor bu işler, toplumla ne kadar içli dışlısınız Mehmet Pala. Ne kadar CHP tabanında seviliyorsunuz. Hangi CHPlinin her hangi bir sirununa ne kadar yardımcı oldunuz. 21 ağaçta bira içerek aldırma gönül şarkısı söyleyerek olmuyor bu işler. Sen Emirdagina ne kadar sahip çıka bilirsin. Amcan oğlu Cengiz Palanin duyumlara göre bırakacağı 55 milyon belediye borçunu nasıl ödemeyi düşünüyorsun. Emirdag için vaetlerin ne????

  • taci

    o kişilerin 15 kadarı afyondan gelenler. 20 kişi yönetim ve b. meclis üyesi. 20 kadarıda meraklılar. eeeeee chp türkiyedede aynı...emirdağındada. yazık chp tabanına. yazık bu halka. hala m. pala anlayamadı be.