EKDAD'dan Emirdağ Konseri

Haberler / Kültür Sanat

EKDAD'dan Emirdağ Konseri

Bahar Şairi Fikret AKIN 9. şiir kitabı olan "Emirdağ’da Bahar" isimli şiir kitabının imza günü Emirdağ'da gerçekleştiriliyor. İmza gününde Emirdağlı şairlerin dilinden "Emirdağ Sevgisi" adlı şiir şöleni yapılacak. Akşam Emirdağ Kalkındırma ve Dayanışma Derneği (EKDAD)'ın düzenlediği, Emirdağlılar Vakfı Türk Halk Müziği Korosunun konseri, 09 Kasım 2013 Cumartesi günü Emirdağ Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşecek. Şef Halil Rifat Aydemir yönetimindeki konserde "Gönül Telimizi Titreten Emirdağ Türküleri" koro ve solo olarak seslendirilecek.

Konu ile ilgili Şef Halil Rifat Aydemir; "Bilindiği gibi çalışmalarımız uzun zamandır devam ediyor. Eskişehir'de verdiğimiz konser büyük beğeni topladı. Koromuz bu sezon eskisine göre çok daha güçlü hale geldi. Aramıza ses sanatçıları ve bağlama ustaları da katıldı. 60 kişiye yaklaşan sayıya ulaştık. Emirdağlılara unutamayacakları bir konser vermeyi amaçlıyoruz." dedi. 9 Kasım Cumartesi günü düzenlenecek programda Fikret Akın imza günü 14.00-16.00 saatleri arasında Türk Halk Müziği Konseri ise 19.00-21.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

  • Okunma: 2708

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Eğitimci...

    Bu memlekette ne kadar şair,yazar,araştırmacı,gazeteci,dernek,vakıfın olduğu bir yerde, amaçları Emirdağ'ı kalkındırmak ve tanıtmak olan hem yazar,hem şair,hem araştırmacı,hem gazeteci,hem de sanatcı olan bu hemşehrilerimiz kendi aralarında itişirken,Emirdağ'ı da böldüklerinin varkında değiller herhal...Zaman, birlik zamanı, tek çatı altında toplanmanın zamanı geldi,geçti...