Emirdağ, Hayırseverler Şehridir

Haberler / Güncel

Emirdağ, Hayırseverler Şehridir

VALİ YİĞİTBAŞI İLÇEMİZDE ANAOKULU AÇILIŞINA KATILDI

Afyonkarahisar Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, ilçemize hayırsever vatandaşlarımız Fidan ve Ali Altıntaş’ın destekleriyle yaptırılan 4 derslikli Fidan-Ali Altıntaş Anaokulu’nun açılış törenine katıldı.

Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasının ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Kaymakam Bilici konuşmasında; “Bugün burada hayırsever vatandaşlarımız Fidan ve Ali Altıntaş’ın katkılarıyla yaptırılan anaokulumuzun açılışı için toplandık. İlçemiz Emirdağ, hayırseverlik konusunda her zaman en iyisini yapmaktadır. Okulumuzun yapımında başta hayırsever vatandaşlarımız Fidan ve Ali Altıntaş’a, ücretsiz olarak arsa tahsisinde bulunan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya ve değerli destekleri için Afyonkarahisar Valimiz Sayın Kübra Güran Yiğitbaşı’na teşekkür ederek şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Açılışta bir konuşma yapan Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan ise ilçemize kazandırılan anaokulumuz için çok kıymetli hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ise yaptığı konuşmasında; “Emirdağ bir hayırseverler şehridir. Eğitim alanında hayırseverlerimizin yatırım yapması fevkalade önemlidir. Aynı zamanda toplumla kucaklaşma vesilesi ve toplumla bir sevgi bağı oluşturma meselesidir. O yüzden biz buna sadece bir maddi katkı sunmak, fiziki bir mekân temin etmek olarak bakmıyoruz. Kıymetli Altıntaş ailesinin, Emirdağ ile kucaklaşmasıdır. O yüzden biz hayırseverlerimizin böylesine toplumsal sorumluluk projelerinde, eğitim alanında rol almalarını fevkalade önemsiyor ve bu tür açılışlara da mutlak suretle katılarak onların sevinçlerine ortak olmaya çalışıyoruz. Bu nedenle anaokulumuzun açılmasına vesile olan kıymetli Fidan Altıntaş ve Ali Altıntaş’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından anaokulu öğrencilerinin gösterileri sergilendi ve ardından ilçemiz öğretmenleri tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Anaokulu içerisinde incelemelerde bulunan Vali Yiğitbaşı, öğrencilerle bir araya gelerek onlarla yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi.

Anaokulunun açılışına Vali Yiğitbaşı’nın yanı sıra Kaymakam Osman Bilici, Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, İlçe Protokolü, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  • Okunma: 1191

Yorumlar (0)Yorum Yap