Emirdağ Spor'da Gargılı Dönemi

Haberler / Spor

Emirdağ Spor'da Gargılı Dönemi

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Emirdağ Spor'da geçtiğimiz hafta Başkan seçilen Özgür Denizli'nin kulübün Türkiye Futbol Federasyonuna ödenmesi gereken harcı yatırdıktan sonra işlerinin yoğunluğundan dolayı başkanlıktan istifa etmesinin ardından Gazeteci Cüneyt Gargılı bu duruma sessiz kalamadı ve sosyal medya hesabından başlattığı kampanya ile Emirdağ Spor'un yeniden ayağa kalması için mücadele etmeye başladıklarını duyurdu.

Avrupa'dan ve ülkemizin dört bir yanından Emirdağ Spor'a destek mesajlarını alan Cüneyt Gargılı, Emirdağ Spor'da 2013 yılından sonra yeniden başkan olduğunu ve gerekli şartları sağladıklarını açıkladı. Yönetim Kurulu üyeliklerine eğitimci Emrah Mola, işadamı Mehmet Akif Çekiç ve Ali Çay'ın yanı sıra birkaç ismin daha katıldığını bildirdi ve her şey şeffaf olacak diyerek Emirdağ Spor'a yapılan yardımların dekont fotoğraflarını yayınlamaya başladı.

Her gelişmeyi kendisine ait sosyal medya adresinden paylaşan Cüneyt Gargılı, daha önce anlaşılan Teknik Direktör Ayhan Gargılı ile haklarının verilerek anlaşarak yollarını ayırdıklarını, yeni hoca ve futbolcularla anlaşmalar yaptıklarını 20 gün içinde üç hazırlık maçı yaparak Emirdağ Spor'u ilk hedef olarak Bolvadin Termal Belediye Spor'un üzerinde daha sonra ise üstlerde tutmayı hedeflediklerini söyledi.

Önümüzdeki günlerde Emirdağ Spor'daki takım ruhuyla ilgili çalışmaları da yayınlayacağını belirten Gargılı, herkes elini taşın altına koyuyor, daha fazla destekle bu takımın başaracağını söyledi.

  • Okunma: 3407

Yorumlar (0)Yorum Yap