Emirdağ Spor’da İlk Maç Pazar 14’te

Haberler / Spor

Emirdağ Spor’da İlk Maç Pazar 14’te

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselerek BAL’da mücadele edecek olan Emirdağspor, ilk maçında ev sahibi olarak Yıldızspor 45 Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Emirdağspor ile Yıldızspor 45 Futbol Kulübü arasındaki karşılaşma, 15 Ekim Pazar günü saat 14.00’te Emirdağ İlçe Stadında oynanacak. Maç Kanal 3 ekranlarından da canlı yayınlanacak.

Afyonkarahisar’ı bu sene Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek Emirdağspor’da teknik direktör Bahadır Basa yönetiminde kadrosunda şu futbolcular yer alıyor: “Berkan Kınataş, Berkant Koyunçal, Ömer Öten, Emre Nizam, Serhat Eşsiz, Resul Karavil, Baran Dönmez, Sıtkı Keleş, Erencan Uçak, Metehan Tümer, Buğra Karakoç, Turgay Mazı, Alperen İmre, Yusuf Bulut, Emircan Şentürk, Yener Cesur, Mehmed Emre Topçu, Muhammet Nişancı, Burak İmre, Serhat Kaymak, Mustafa Eryılmaz ve Eray Yüksel.”

Emirdağspor ikinci hafta Kütahya deplasmanına giderek TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak. Emirdağ, üçüncü hafta kendi sahasında İzmir temsilcisi Alaçatıspor’u konuk edecek.

  • Okunma: 1458

Yorumlar (0)Yorum Yap