Emirdağ Vakfı Korosu Gönülleri Fethetti

Haberler / Kültür Sanat

Emirdağ Vakfı Korosu Gönülleri Fethetti

Afyonkarahisar'daki Emirdağlılar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte konser veren Emirdağlılar Vakfı THM Gönül Dostları Korosu seslendirdiği Emirdağ türküleri ile yine gönülleri fethetti.
Eskişehir ve Emirdağ'da verdikleri başarılı konserlerle adından söz ettiren koro şef Halil Rifat Aydemir yönetiminde solo ve koro olarak seslendirdikleri Gaba hava, ağıt ve türkülerle izleyenlere zevkli anlar yaşattılar.
Şef Halil Rifat Aydemir bundan sonraki projeleri için şu açıklamayı yaptı: "Bir süreden beri çalışmalarımızı Aşık Veysel türküleri üzerinde yoğunlaştırdık. Önümüzdeki aylarda Eskişehir'de Aşık Veysel'i anma günü adı altında Aşık Veysel türkülerinden oluşan konser vermeyi planlıyoruz. Yine repertuarımıza Eskişehir türkülerini de dahil ettik. Eskişehir türkülerinden oluşan bir konser de yine sırada. Koromuz günden güne büyümekte ve gelişmektedir. Her hafta iki gün vakfımızın binasında çalışıyoruz. Arkadaşlarımız arasında tam bir uyum söz konusu. Koromuzdaki tüm arkadaşlarımız gönüllülük esasına göre çalışmaktadır. Özverilerinden dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Afyon'daki verdiğimiz bu konser ile ilgili de çok olumlu tepkiler aldık. Bizi ağırlayan her türlü yardım ve desteği sağlayan Afyonkarahisar Emirdağ Derneği Başkanı Sayın Cevdet Sezgin'e şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ederim."
Vakıf Başkanı Op. Dr. Orhan Özkır yaptığı açıklamada; "Afyon Emirdağlılar Derneğine ve başkan Cevdet Sezgin' e gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim. Gerek bizlere gerekse Vakfımızın Koro elamanlarına gösterdikleri ilgi ve alaka, misafirperverlik bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir." dedi.

  • Güncelleme: 20.01.2014 23:17
  • Okunma: 3011

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • ERHAN OKUTAN

    BU GÜZEL GECEYİ BİZE YAŞATAN TÜM GÖNÜL DOSTLARINA GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDER HERKESE GÖNÜL DOLUSU SEVGİ VE SAYGILAR SUNARIM.BU ETKİNLİKLERİN SÜRMESİ DİLEĞİYLE....
    NOT:HABER VERİLDİĞİ HALDE AFYONUMUZ TV KANALLARI BU ETKİNLİĞİ GÖRMEZLİKTEN GELMİŞTİR.BU DURUMU BİR EMİRDAĞ SEVDALISI OLARAK PROTESTO EDİYORUM.