Emirdağ’da İkinci Serkan Koyuncu Dönemi

Haberler / Güncel

Emirdağ’da İkinci Serkan Koyuncu Dönemi

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde tekrar seçilmesi üzerine itirazların ardından bugün mazbatasını alarak belediye başkanlığında ikinci dönemine başladı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde yeniden Emirdağ Belediye Başkanı seçilen Serkan Koyuncu, Emirdağ Adliyesinde düzenlenen törenle mazbatasını aldı. 31 Mart’ta kendisi ile birlikte Belediye Meclis Üyeliğini kazanan isimlerle mazbatasını alan Başkan Koyuncu, Tüm Emirdağ'ı kucaklayan siyaset anlayışı ile 5 yıllık başkanlık sürecinde yaptığı hizmetleri geliştirerek ve artırarak devam edeceklerini belirtti.

Coşkulu kalabalık ile programa katıldı
Emirdağ Adliyesinde mazbatasını alan Başkan Koyuncu, Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan coşkulu kalabalıkla Emirdağ Belediyesi önünde düzenlenen programa katıldı.

Emirdağlılara gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, "Kıymetli yol arkadaşlarım yapacağımız hizmetlerle gireceğimiz gönüllerle bugünlerin geleceğini hissetmiştik. Ancak hesap edemediğimiz bir tek şey vardı Sayın İlçe Başkanımızın az önce ifade ettiği gibi içimizdeki İrlandalıları hiç hesap edememişiz.

Oy veren, vermeyen herkesin hizmetkarıyız
Bugün beş yılın sonunda AK Parti 5 yıl önceki durumuna göre hem sayısal hem de yüzde olarak oylarını arttırmıştır. Bu bir rekordur aslında, bu rekor tamamen sizlere ait. Sizin davaya olan sadakatiniz, sizin Emirdağ'a olan aşkınız onların hepsine galip geldi. Bu yüzden her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu seçimde yaklaşık on bir bin kişi oy kullandı. Biz bu on bir bin kişinin de bizzat belediye başkanıyız. Bütün arkadaşlarım adına bende dahil söz veriyorum ki bizler bugünden sonra bize oy veren, vermeyen herkesin hizmetkarıyız.

Bu yolda bizlere destek olan Sayın Cumhurbaşkanımızdan başlamak üzere Sayın Bakanımıza, İlimizin kıymetli vekillerine, İl Başkanıma, İlçe Başkanıma, bütün kademelerimize, sizlere, aileme, hanım ve çocuklarıma, ağabeylerime, ablalarıma teşekkür ediyorum. Her biriniz gecenizi gündüzüne katarak bu seçimde Emirdağ'ını Ak Belediyecilikten ayırmadınız. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor hayırlı günler diliyorum." ifadelerini kullandı.

- Emirdağ için ne yapabiliriz onu derdindeyiz
Yeni dönemde Emirdağ için fazlası olduğunu vurgulayan Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven; "Bugün burada güzel bir tören mazbata töreni için bir araya geldik. Emirdağ için, Afyonkarahisar için, Türkiye için ne yapabiliriz bunu derdindeyiz. Başkanımızın dediği gibi bizler Ankara’da üç vekiliniz olarak her zaman Belediye Başkanımızın projelerinin, verdiği sözlerin tamamının arkasındayız. İnşallah birlikte gerçekleştireceğiz. Hatta daha fazlasını gerçekleştireceğiz. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Düzenlenen program sonrasında coşkulu kalabalık mazbatasını alarak resmi görevine başlayan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'yu tebrik etti.

Mazbata törenine AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Karakuş, AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  • Okunma: 524

Yorumlar (0)Yorum Yap