Emirdağlı Gençler İstanbul’u Gezdiler

Haberler / Eğitim

Emirdağlı Gençler İstanbul’u Gezdiler

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun talimatlarıyla düzenlenen kültür ve turizm gezileri gençlerle devam ediyor. Emirdağ Belediyesi, gençler için yürüttüğü proje ve hizmetlere devam ederken bir yandan da onların aktif ve sosyal kalmaları adına etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezinde eğitim alan öğrenciler ücretsiz düzenlenen İstanbul gezisiyle; Ayasofya Camii, Yerebatan Sarnıcı, Sultan Ahmet Camii, Gülhane Parkı, Galata Kulesi gibi yedi tepeli şehrin sembolü haline gelen mekânları ziyaret etti. Ardından İstanbul Boğazını tekne turuyla gezen öğrenciler, İstanbul’un o muhteşem manzarasını denizden de görme fırsatı buldular.

Emirdağ Belediyesi olarak gençlere yönelik önemli çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Başkan Koyuncu;"Gençlik Merkezimizde bir yandan çocuklarımızın eğitimlerine destek olurken diğer yandan da onlar için sosyal ve kültürel etkinlikler düzenliyoruz. Ayasofya Temalı İstanbul gezilerimizle gençlerimiz, İstanbul’un zengin ve kadim tarihini gezip görerek öğrenme fırsatı buldular."ifadelerini kullandı.

İstanbul’daki camileri ve tarihi mekanları gezen gençler geziden çok memnun kaldıklarını söyleyerek kendilerine her alanda destek olan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkür ettiler.

  • Okunma: 1129

Yorumlar (0)Yorum Yap