Eroğlu'nun Son Durağı Emirdağ!

Haberler / Yerel 2014

Eroğlu'nun Son Durağı Emirdağ!

2 Şubat tarihinde Afyon ilçe ve belde adaylarını açıklayan Bakan Veysel Eroğlu, bu hafta sonu yoğun mesai yaparak çok değer verdiği memleketi Afyon İlçe Belediye Başkan adaylarını ilçelerinde ziyaret ve tanıtımını gerçekleştirdi. Emirdağ Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıda salona sığmayan bir kalabalık vardı, birçok insan kapıda kalırken, birçoğu da toplantıyı ayakta dinlemek zorunda kaldı.

Son durak olarak ilçemize gelen partisinin belediye başkan adayı tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, Emirdağ ve Avrupa'daki Emirdağlılarla gurur duyduğunu söyledi. Daha önce aday tanıtım töreni yaptığını ancak ilçelere giderek belediye başkan adaylarını tanıtmak istediklerini dile getiren Eroğlu, eşiyle birlikte yola çıktıklarını ve Emirdağ'a eşiyle beraber ilk kez geldiklerini ifade etti.

Eroğlu, 30 Mart seçimlerinin bir Milat olduğunu anlatarak, "Tarihimize bakıldığında bazı dönüm noktaları vardır. 30 Mart'ta bizim tarihimizde bir milattır. Bir Emirdağ sevdalısı olan Cengiz Pala ise sadece hemşerilerini ve memleketini düşünen çok çalışkan bir başkan. Bunu en çok takdir edecek Emirdağ'daki kardeşlerimizdir. Türkiye'nin değişimini en iyi bilen bence Afyonkarahisar ilçelerinde tek ilçe var o da Emirdağ'dır. Sürekli Avrupa'da olan Emirdağlılar var" diye konuştu.

Emirdağ'ın bir eğitim merkezi haline geldiğini dile getiren Eroğlu, hızlı trenin yakın zamanda ilçeye de geleceğini, burada bir istasyon yapılacağını aktardı. Yapılan hizmetlerin, gerçekleşmiş ve devam eden projelerin 2009 öncesi Emirdağ’dan hiç eser bırakmadığını belirtmeyi unutmadı.

Eroğlu, konuşmasının ardından Emirdağ'a yapılan hizmetleri, devam eden projelerini ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cengiz Pala'yı ve belde belediye başkan adayı Salih Gündoğan tanıttı. Akşam yemeği ve makamda ağırlamanın ardından bakan Eroğlu Ankara’ya uğurlandı.

Fotoğraflar

  • Güncelleme: 10.02.2014 17:59
  • Okunma: 2582

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Mustafa Dişkaya

    Emirdağ doğal gaza da kavuşuyordu.. Hakikaten kalabalıkmış fotoğrafta da ayakta kalan mahşeri kalabalık görülüyor, 30 Kasımın Milat olacağına Yüce Türk Ulusu da inanıyor.. Emirdağ'da Kürtçe AK Parti seçim marşlarını da tanıtsaydı keşke.. Emirdağlı kendilerini daha çok severdi. Büyük başkan Cengiz Pala'da her gün belediye hoparlöründen yayınlardı ne güzel.