Gönüllerin Şampiyonu Elmas Başoğlu, Antalya’dan bronz madalyayla dönüyor!

Haberler / Spor

Gönüllerin Şampiyonu Elmas Başoğlu, Antalya’dan bronz madalyayla dönüyor!

Türkiye Muaythai Federasyonu ile Uluslararası Muaythai Federasyonunun (IFMA) birlikte organize ettiği Gençler Dünya Muaythai Şampiyonası, 65 ülkeden 1000’e yakın sporcunun katılımıyla Kemer’in Kiriş Mahallesi’nde bulunan Daima Biz Hotel Spor Kompleksi’nde 30 Eylül’de başlamıştı.

08 Ekim’de son final maçlarıyla son bulacak şampiyonaya 65 ülkeden 1000’e yakın sporcu katılıyor. Türkiye’yi temsilen şampiyonaya minik, yıldız, genç ve 23 yaş altı kategorilerinde toplamda 120 sporcu katılmakta.

Afyonkarahisar’daki elemelerde birinci olarak 13 yaş Yıldızlar Grubu’nda Türkiye’yi temsil eden Emirdağlı Elmas Başoğlu yarı finalde rakibine yenilerek Dünya 3.sü oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Elmas Başoğlu’nun babası Ali Başoğlu; “Şampiyonluk parolasıyla katıldığımız 2023 IFMA Gençler Dünya Muaythai Şampiyonası’nda kızım Elmas Başoğlu yarı finalde rakibine yenilerek Dünya 3.sü olmuştur. Dünya Şampiyonasına kadar bu süreçte hiçbir zaman emeğini esirgemeyen antrenörümüz Ali Çiloğlu‘na ve sponsorumuz (Sözer Isı) Özer Kökçü’ye teşekkür ederim” dedi.

Biz de gönüllerin şampiyonu Elmas Başoğlu’nu başarısından dolayı tebrik ediyor, Emirdağ halkına yaşattığı sevinçten dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. >Emirdağ Gazetesi

  • Okunma: 1879

Yorumlar (0)Yorum Yap