İlçe Milli Eğitim Müdürü Kara Oldu!

Haberler / Eğitim

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kara Oldu!

23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla Emirdağ'daki makamlar Emirdağlı çocuklara bırakıldı. Yapılan temsili törenlerde Emirdağ'ın makam sahipleri çocuklar oldu. Bu makamlardan birisi de Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış'ın makamıydı. Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyarete İnkılap Ortaokulu Müdür Yardımcısı Murat Erdoğan, Türkçe Öğretmeni Elvan Belek ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ramazan Girgin, öğrencilerden Ayşenur Aydan Kaya, Gökhan Akın, Naimenur Korkmaz ziyaret etti.

Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü makamına İnkılap Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinden Ayşenur Aydan Kaya oturdu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün iş ve işlemleri hakkında kısa bilgiler aldı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne taleplerini ileten Kaya; öğrencilerin daha rahat bir ortamda sosyal aktivitelerini değerlendirebilecekleri alanların çoğaltılması istedi.

Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış da öğrencilerin taleplerini önemsediklerini, öğrencilerimiz için en iyisini yapmaya gayret gösterdiklerini belirterek, Makam ziyaretinde bulunan öğrencilere ayrı ayrı hediyelerini takdim ederek teşekkür etti.

  • Okunma: 4513

Yorumlar (0)Yorum Yap