İncili'ye Bayan Muhtar Adayı

Haberler / Yerel 2014

İncili'ye Bayan Muhtar Adayı

Emirdağ'ın en büyük mahallesi olan İncili Mahallesinde adaylar yarışıyor. Kadın muhtar adayı olan Ayşe Ünver de mahalle muhtarlığına talip olduğunu açıkladı. Ayşe Ünver çalışmalarını ve adaylık sürecini www.emirdag.gen.tr'ye anlattı:

“Bir bayan olarak sıkıntılarımızı rahat bir şekilde anlatmakta çok güçlük çekiyorduk. Bunun için bayanların her alanda arka planda kaldığını gördüm, ben de bir bayan olarak haklarımızı hakkımızı rahat bir şekilde dile getirmek için adaylığımı açıkladım. Mahallemdeki bayanların sesi olmak istiyorum. Seçildiğim taktirde; işlerini yürütmekte karşılaştıkları sosyal çekinceleri aşamayan kadınlarımıza çok büyük bir kolaylaştırıcı unsur olacağıma ve kadın ve erkeğin yönetim tarzı arasındaki farkındalığı ortaya koyacağıma inanıyorum. Evimin temizliğine, düzenine gösterdiğim özeni bütün mahalleme yansıtmak istiyorum. Kadın hamaratlığını mahallenin her köşesine yansıtmak, sorun ve sıkıntıların çözme noktasında ilgili kamu-kurum ve kuruluşlarımızla görüşerek sorunun adresi değil, çözümün adresi olmaya çalışacağım” şeklinde konuştu.

  • Güncelleme: 04.01.2014 16:47
  • Okunma: 4770

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • aliye çalık

    sevgili arkdaşım ben kadın dayanışması olarak bütün kadınları sen başta olmak üzüre destekliyorum başarılarıyın devamını diliyorum

  • halil ibrahim mola

    başarının devamını dilerim

  • ERGÜNAL YÜRÜK

    Tebrik ederim. Emirdağ bir bayan adayı ve hatta kazanan bir bayanı kabullenip destekleyecek demokratik düşünce seviyesine çoktan ulaştı. İnşallah kazanırsın. Tuttuğunu koparan bir muhtar olacağına kesinlikle inanıyorum.