Kaymakam Bilici Denetimde

Haberler / Güncel

Kaymakam Bilici Denetimde

Kaymakam Osman Bilici, Emirdağ Kredi Yurtlar Kurumu Yurt Müdürlüğünü ziyaret etti. Yurt Müdürü Muhterem Göçmen’den mevcut yükseköğrenimde okuyan öğrenci sayıları, yurdun durumu, faaliyetleri, yurt kapasiteleri ve yurdun güvenliği hakkında bilgiler alan Kaymakam Bilici, daha sonra incelemelerde bulundu. Yurtta kalan öğrencilerle akşam yemeğinde bir araya gelen Kaymakam Bilici, öğrencilerin yemeklerinin hazırlandığı yemekhane ve mutfakta incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.

Kız öğrencilerin kaldığı bloğu ziyaret ederek yurt binası içerisinde ve odalarda incelemelerde bulunan Kaymakam Bilici, yurtta bulunan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle tek tek tanışarak sohbet eden Kaymakam Bilici, burada kalan öğrencilerimizin sahip olduğu imkanların iyi durumda olduğunu, yükseköğrenime devam eden öğrencilerin en temel ihtiyaçlarının başında gelen barınma ihtiyacını en modern şekilde karşılayabilmek adına çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Kaymakam Bilici’nin ziyaretinden dolayı memnun olduklarını dile getiren öğrenciler, ziyaretten ötürü Kaymakam Bilici’ye teşekkür ettiler. Kaymakam Bilici, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

  • Güncelleme: 04.10.2022 22:16
  • Okunma: 876

Yorumlar (0)Yorum Yap