Oktay Çıldır İsmi Yaşatılacak

Haberler / Güncel

Oktay Çıldır İsmi Yaşatılacak

Kaymakam Osman Bilici, ilçemiz Mithat Paşa Ortaokuluna Hayırsever İş İnsanı Cemil Çıldır’ın destekleriyle tamamlanan Mithat Paşa Ortaokulu Yıldız-Oktay Çıldır Sinema Salonu’nun açılışına katıldı.

Kurdela kesimi ile başlayan açılış programının ardından Kaymakam Bilici ve açılışa katılanlara kısa bir film gösterimi yapıldı.

Kısa film gösteriminin ardından Kaymakam Osman Bilici; “Okulumuza kazandırılan bu sinema salonunun öğrencilerimizin eğitimine yeni metotlarla olumlu katkılar sağlayacağından şüphe duymuyorum. Bu vesile ile sinema salonunun tamamlanmasında verdiği desteklerden ötürü başta hayırsever iş insanı Cemil Çıldır olmam üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun.” dedi.

İlçemizin hayırseverleriyle meşhur olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; "Öğrencilerimizin kültür ve sanat alanında kendilerini geliştirebilme olanağı sunan kıymetli iş insanımız hayırsever hemşerimiz Cemil Çıldır'a canı gönülden teşekkür ediyorum. Açılışını yaptığımız Yıldız-Oktay Çıldır Sinema Salonu'nun hayırlı olmasını diliyorum."ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından sinema salonunun tamamlanmasında verdiği desteklerden ötürü iş insanı Cemil Çıldır’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Ardından Mithat Paşa Ortaokulu yönetimi, Kaymakam Bilici ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya okula ve eğitime verdiği desteklerden ötürü çiçek takdim ettiler.

Açılışa Kaymakam Bilici’nin yanı sıra Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

  • Okunma: 1294

Yorumlar (0)Yorum Yap