Pala'dan Gövde Gösterisi

Haberler / Yerel 2014

Pala'dan Gövde Gösterisi

Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden Emirdağ Belediye Başkan adayı olabilmek için 30 Ekim 2013 Çarşamba günü saat:13.30’da AK Parti Aday adaylığına başvuruda bulundu. Aday adaylığı başvurusu öncesinde Cumhuriyet Meydanında bulunan işyerinde partililer ve kendisini destekleyenlerle bir araya gelen Cengiz Pala ve destekçileri buradan AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığına yürüdü. Burada aday adaylığı başvurusunu yapan Cengiz Pala bir basın açıklaması yaptı. Pala açıklamasında “Emirdağ Yarım Kalmasın” sloganı üzerinde durdu ve şunları söyledi: “Değerli Emirdağlı Hemşerilerim; Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. 6 ay önceden 30 Ekim 2013 günü Başkanımız partisine müracaat edecek dediniz. Yani tarihi siz koydunuz, rotamızı siz çizdiniz. Bir belediye başkanı için en büyük gururdur, böyle coşkulu bir kalabalıkla yeniden yola devam diyebilmek.

Kardeşlerim;
Belediye başkanlığı her kula nasip olmaz. Belediye başkanlığı siyasette en önemli kurumlardan biri. Binlerce insana doğrudan hizmet etme imkanı bulduk. Böyle bir şerefe nail olduğum için Allah'a şükrediyorum. Buna sebep olanlardan Allah razı olsun. Onurla ve şerefle taşıdığım bu bayrağı bugün itibariyle daha ileri taşımak için bir araya geliyoruz.

Kardeşlerim;
Hizmet yolculuğunda o kadar şanslıydık ki, herkesin siyasi risk olarak gördüğü tüm projeleri tek tek hayata geçirdik. Bunları yaparken tek dayanağımız sizlerdiniz. Oy için değil, hizmet için yola çıktığımızı biliyordunuz. Bu yüzden bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Bugün yeni bir yolculuğa çıkıyorum. Bu yolculuğa çıkarken de yine sizin desteğinize, güveninize ve dualarınıza ihtiyacım var. Zorlu yolculukta sizleri yanımda görme arzumun bir yansıması, Emirdağ'ımızı dünya kenti yapmak için atılacak adımın ilk ayak sesi bugündür.5 yıl önce yine sizlere yine burada değişim vaad ettim. Bu Emirdağ şehirleşecek. Bu göç bitecek Organize Sanayi çalışacak dedim.Hamd olsun bugün verdiğimiz sözlerin de ötesinde başarılı olmuş bir kardeşiniz olarak alnım açık başım dik duruyorum.
Partili, yandaş olmayacak bir tek Emirdağlı olacak dedik. Allah'a şükür bu duruşumuzun zararını çok gördük görüyoruz da. Ama biz halimizden razıyız. Görüyoruz ki halkımız da razı inşallah da Allah da razı olur.
Emirdağ için diklenmeden dik durduk. Ahlak limanından bir an bile ayrılmadık. Kan kustuysak kızılcık şerbetidir dedik lakin Emirdağ'a hizmet etmemizin önünde duranlara bir an bile fırsat vermedik.

Kardeşlerim;
Gün geldi, Emirdağ Belediyesinde sabahladık. Gün geldi güneşin doğuşunu makam odasının penceresinden izledik. Kar yağdı, ulaşım aksamasın diye gece boyunca şehri dolaştık.
İlk günden başlayarak türlü tehditin, iftiranın, şantajın hedefi olduk. Evimize iş yerimize ailemize saldırdılar.Saldırmaya da devam edecekler. Ancak Cengiz Pala yılacak mı? Yorulacak mı? Eğilecek mi? Asla… Durmak yok yola devam... Desteğiniz Gücümüz, Dualarınız Işığımız olacak.” Dedi.

Cengiz Pala’nın başvurusuyla birlikte AK Parti’den Emirdağ Belediye Başkan Aday Adaylığı’na başvuran kişi sayısı 3 oldu.

Fotoğraflar

  • Okunma: 4433

Yorumlar (16)Yorum Yap

  • apaci

    kaptan kamuoyu yoklamasini nezaman yaptinda halkin

  • Kaptan

    BASKANIM SECIMLERDE INSALLAH GINE SEN SECILIRSIN ZATEN HALKIN % 80 SENI SECIYORLAR ? YOLA DEVAM EMIRDAG HALKI ARKANDA ?

  • Potuk oglu tunar

    Sen simdi ne yuzle aday oluyorsun senin ozun ve sozun bir degil sen Secilmeden once bana ne soz Verdin Ama sozunde durmadin bu secimin geri gelmeyeceginimi dusundun senin gibi aday adayi gormek ve duymak istemiyorum zamaninda yedigin hurmalar secimde gun gelir tirmalar

  • ilker

    Su resimdeki arkadaslara bakarsaniz, bunlarin hicbirisi Pala'ya oy vermez. Ak Partiye oy atacak 1 tane adam yok, sadece Cengiz Beyin gonlunu hos tutmuslar. bakalim yakinda goruruz. Sorum su; bu arkadaslar hizmete oy veriyor ya, sayet Pala aday olamazsa yine Ak Partiyi destekleyecekler mi? Hani Pala aday olsada desteklemezler :D

  • TIMUCIN

    HET ANDERE EINDE VAN DE WEG .!!!!!!


  • Emirdağlı

    2009 seçimlerini bilenler bilir o zaman CENGİZ BAŞKAN aday olduğu zaman yine burada herkes feryat figan ediyordu yok cengiz kazanamaz yok cengiz beceremez efendime söyleyeyim yok cengiz bilmez diye her gün kuyruk acısı yaşayanlar burada CENGİZ Başkana verip veriştiriyordu. SONUÇ : 29 Mart 2009 yerel seçimleri CENGİZ PALA kazandı Emirdağ'ına adam gibi hizmeti getirdi. 2014'de CENGİZ PALA olacak

  • GIRAT

    Cengiz başkanım olursa olur olmazsa GIRAT'ı şahlandıracaz birlikte...

    Pusudayız...

  • demokrat hasan

    dikkat ederseniz Pala Ak Parti'den adayliginiz eski Dogru Yolcularla birlikte yapmis. Ben hic Ak PArtili goremedim hemen hepsi eski Anap ve Dogru Yolcular. Nerde kendi yonetim kurulu, ig genel meclis uyeleri, baskanlari , yol arkadaslari. Meydanda gunun her saatinde o kadar kalabalik var zaten, gecin bu isleri. Ne diyelim gecmis olsun Pala bey. Yanlis dilekceyi Ak Parti yerine DP ye verseydiniz :D

  • korkmazer

    kendini dev aynasinda goruyordun zamaninda ne olduda her firsatta azarladigin halktan ne yuzle oy isteyeceksin pala efendi yolcudur pala baglasan durmaz

  • apaci

    cok dokunmus adli yorumcu,baska baska yorumcu adi altinda siz aliskin oldugunuz icin baskalarinida oyle yapiyor saniyorsunuz.toplasan cengiz palayi burada yorumlarla destekleyen 3 kisi var oda ayni kisiler.ben timucun beyi tanimam.burada gercekler aciklaninca zorunuza gidiyor.belkida cengiz pala size emir veriyordur,savunun beni diye.niye bukadar yorumcu var sitelerde,cengiz palayi desteklemiyor.?

  • TIMUCIN

    adimi merak eden ,sevgili kardesim (veli gorkem) keske gazetem olsa , inan yok . apaciyide tanimam . aslinda kimin soyledigi deyil , dogruyu soyleyip soylemedigi onemli.
    beni cok mekak ediyorsan , adminden mail adresimi alip ogrenebilirsin .
    dilimin dondugunce , bilgimin yettigince, dogrulari soylemeye calisan bir PIR-I FANI 'yim
    adimin ne onemi var ?
    HET ANDERE EINDE VAN DE WEG .!!!!!!

  • Çok Dokunmuş

    Bazı arkadaşlara çok dokunmuş Pala'nın 500 kişilik aday açıklaması korkmayın beyler 2019'da başkan aday olmaz
    Başka da bişey yazamıorum fotoğraflar ve halk konuştu zaten
    Timurcin bey siz 5 yıldır hem kendi gazetenizden hem de buradan takma isimle yazmadığınızı bırakmadınız bi de diğer adınız/partneriniz apaçi var ama sadece ego tatmini bu çünkü vatandaş orada size değil Pala'ya inanmış

  • TIMUCIN

    emirdaginda herhangi birinin kiz istemeye giderken dunurde topladigi kalabalik daha fazla olur.
    kibirinle , egonla,kucuk daglari ben yarattim edalarinla yalniz yuruyorsun.
    bir koltuk icin
    oradan devsirecegin rant icin
    yapamayacagin yok
    het andere einde van de weg .

  • ahmet

    Helal olsun size baskanim arkanizdayiz durmak yok yola devam.EMIRDAGINA siz lazimsiniz

  • KARTALKAAN

    dort yil belediye baskanligi yaptin; iktidar partisindensin, bir il baskani, bir ilce baskani ,bir il genel meclisi uyesi,bir milletvekili, bir bakan yok sen bu isi bunlarsiz mi yuruteceksin.o borclari ,o cogu kisisel egolarin icin savurdugun milletin paralarini nasil odemeyi dusunuyorsun. yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis.pes !!!!!

  • pinar savas

    emirdaginin cok okunan sitesi,"emirdag gen tr "attiginiz bu kopurtme mansetler aldiginiz reklamlarin diyeti mi ?
    C.P. mundar ettin, hangi yarim kalmadan bahsediyorsun. bu mudur kalabalik , butun fotolarda ayni adamlar var ve aylardir yalvararak getirttigin yirmi kisimi emirdagini temsil ediyor ? yikildigini sende goruyorsun .
    siyaseten mevtasin ,kendi partin ve halkin yok. egon ve kaprislerin var