Şener Oluşumuna Emirdağ'dan Yılmaz Ünver

Haberler / Özel Haber

Şener Oluşumuna Emirdağ'dan Yılmaz Ünver

Bugünlerde Türkiye gündeminde ismi sıkça geçen Devlet Eski Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Denizli Genç İşadamları Derneği’nin düzenlediği “Ekonomik Gelişmeler” konulu panele katılmak üzere Denizli’ye giderken, Afyonkarahisar’da bir dinlenme tesisinde mola verdi. Kahvaltılı toplantı şeklinde düzenlenen molada Afyonkarahisar’dan Abdüllatif Şener’e yakın isimler katılarak şikayetlerini dile getirdiler. Toplantıya katılanların Şener’in oluşturacağı yapılanmada önemli roller üstlenecek isimler oldukları iddia edilirken, Emirdağ’dan da Emirdağ Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Ünver katıldı. Toplantı sonrasında “bütün bölge halkının umudu Abdüllatif Şener olduğu şeklinde bir ortak düşünce ortaya konuldu.
İşte Diğer KatılanlarEmirdağ Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Ünver’in dışında, Çay Karacaören Belediye Başkanı Osman İşler, Pazarağaç Belediye Başkanı Mükerrem Akay, Çay Ticaret Odası Başkanı Av. Hakan Şeref Olgun, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Özçoban, Afyonspor Kulübü Başkanı Orhan Olgun, Avukatlar Erkan Dursun, Abdurrahman Yalçın, Uğur Erkalan ve İş adamları Ramazan Türkmen,İsmail Nal, Ahmet Avşar Şener’e sıkıntılarını aktardılar.

  • Güncelleme: 10.04.2009 01:39
  • Okunma: 5502

Yorumlar (7)Yorum Yap

  • emirdağlı

    baskan bey bırak bu işleri...sen sana verilen görevi yapamazken yeni bir işe soyunma.emirdağ için ne yaptında şener için bir şey yaapacaksın etrafına bakmadan yaşıyorsun buişler eş dostla olur ,buişler sana göre değil boşver gardaşım önce işini iyi yap sonra bi sonrakine talip ol

  • serseri

    turkıyeyı ne hale getırdı ler ak dedıler karayı halka ak dıye yutturdular sener bu ulkede onuruyla bakanlık yapmişltır o kadar onurludur kı akp-den malletvekiliş adayı olmamiştır ustelık bakanlıği garantıyken cunku akp nın içindeyken onların yaptıgı butun pisliklerı gordu senerle yenı yepyenı turkıye için destek verelim senerın yaptıkları ortada boş laflar etmeyın bakın adam bugune kadar ne yapmış bes dakıka arastırma yapın sagdan soldan boş laflarla demogoji yapmayın

  • öz emirdağlı

    ya başkan o yada siyasetçi kurtul içindeki siyasettende emirdağın sorunlarıyla ilgilen bölgenin en buyuk hububat üreticilerinden olan emirdağda daha borsa yok ayıp sen bu tur işlere bak ne yapacan siyasetı ılk once kendını kanıtla yani bişeyler yapda görelim seni bırakta biz ödüllendirelim.

  • Amsterdam

    Eeee iste, Ne demisler it urer kervan yurur kardesim.bu isler uc bes kisiyle olacak isler degil kardesim emirdagini bir yana birakin Turkiye Cumhuriyetinde bile birlik beraberlik yook bugun devletin satilmadik yerini koymadilar agalar beyler herkes kendini cikari icin nerden ne kapa biliriim nasil isimi goruruum niyetiyle cikmis yola senin esnafini dusunen kim ciftcini memurunu dusunen kim hep bana hep bana yukardaki MUTLU TOPKYAYA ARKADASIMADA KATILIYORUUM yapmis oldugu yorumuna.

  • GERÇEKLER ÇIKAR

    ADAMIN NEDEN EMİRDAĞLILAR VAKFI EMİRDAĞ ŞUBE BAŞKANI OLMAK İSTEDİĞİ ŞİMDİ DAHA İYİ ANLAŞILIYOR. Parçalar yavaş yavaş yerine oturuyor.

  • MUTLU TOPKAYA

    zengin isini bilir kardesim. 6 sene once cok uyaniklar AK partiye yamanip emirdag esnafinin da toplumunda anasini aglattilar. kimin kac senedi protosto olmus, kac cek arkasi yazilmis, kac hatiri sayilir esnaf yok olmus umurlarinda olmadi. Oda yonetimleri, sivil toplum orgutleri, siyasi parti temsilcileri ziraat oadsinda banka mudurleriyle ziyafet cekerken esnafi ve beyin gocunu hic konusmadilar.... Simdi yamanamayanlarinda gelecegi parlak yerlerde koltuk armaya calismalari normal. Bu filimleri cok seyrettik arkadaslar, daha akillanmadikmi?

  • 03 esnaf

    Sayin baskan
    Emirdag esnafi olarak seni sorunlarimizla ilgilen diye baskan sectik.

    Odayi Kral odasina cevir diye degil
    siyasilerin arkasinda poz vermek icin degil
    Emirdag esnafi olarak Seneri desteklemen icin degil

    Baskan Emirdag esnafi seni sevmiyor

    Emirdag esnafinin da bir siyasi gorusu var