Tek Çare: Ali Kocaman

Haberler / Yerel 2009

Tek Çare: Ali Kocaman

Demokrat Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulunan ve son gün aday adaylığından çekilen Emirdağ eski belediye başkanı Ali Kocaman Saadet Partisi saflarına geçti. Saadet Partisi Afyonkarahisar eski Milletvekili Osman Hazer’in katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Emirdağ Belediye Başkanı adayı olarak Ali Kocaman’ı gösterdiler. Aday tanıtım toplantısında Kocaman’ın parti rozetini Osman Hazer taktı. Toplantıda Saadet Partisi Emirdağ İlçe Başkanı İbrahim Doğan: "Milli Görüş belediyeciliğinin ne kadar adil ve çalışkan bir anlayış olduğunu göstereceğiz. 30 Mart 2009 sabahı Emirdağ’da Milli Görüş mührünü vuracağız. Emirdağ’ımız da diğer efsaneleşmiş Milli Tek Çare: Ali Kocaman - Emirdag.gen.trGörüş belediyeleri gibi çalışkan, adil, sevgi ve saygıya dayanan hizmet anlayışını görecek ve tanıyacak. Ali kardeşimize güvenimiz tamdır. Allah yar ve yardımcısı olsun. Milli Görüş hizmet anlayışıyla Emirdağ’da efsanevi hizmetler sunacağız. Unutmayın, belediyecilik bizim işimiz. Saadet Partisini ve onun tecrübeli, dinamik adayı Ali Kocaman’ı desteklemeye devam ediyoruz. Allah utandırmasın." dedi. Ali Kocaman’ın Saadet Partisinin Emirdağ Belediye Başkan Adayı olmasıyla birlikte Emirdağ’da aday sayısı 7’ye yükseldi.

  • Güncelleme: 06.02.2009 16:36
  • Okunma: 4539

Yorumlar (12)Yorum Yap

  • ba-ko

    Ali Kocaman'ın adayların arasında en iyisi olduğunu düşünüyorum. Gönlüm isterdi ki bağımsız aday olsaydı ama bu tercih onun takdiridir. Umarım başkanlık yarışını kazanır.. Emirdağ için en hayırlı başkanın Ali Kocaman olduğu bu durumda aşikardır..

  • emirdağlı

    tamda iş yapacak bir başkan adayı yok derken hızır gibi yetiştin Ali abi. işte yumruğunu masaya vurabilecek tek aday seninleyiz yolun açık olsun

  • BELCIKADAN

    BENCE ALI KOCAMAN BU KADAR ADAYIN ARASINDAN SIYRILIR VE SECIMI KAZANIR. ALI KOCAMAN IYI BIR BELEDIYE BASKANLIGI TECRUBESI VAR. YAPTIKLARI ORTADA. SATIN ALDIGI GAYRI MENKULLERIN HEPSI SATILSADA O YINE NE EDER NE EDER YINE BULUR ALIR. TICARI KAFASI SÜPERDIR.ALI KOCAMAN ICIN BU SECIM DAHA AVANTAJLI KARSISINDAKI RAKIPLER ONUN YANINDA HAVASINI ALIR BENCE . EMIRDAG'IN YERLISI KENDISININ VE SÜLALESININ OYU YETER ONA. BUNU KENDISI DE ANLADI KI SECIME GIRMEK ISTIYOR. BU SECIMI ALI KOCAMAN ALIR . GÖRÜRSÜNÜZ. BEN DEDIM DI. ALI KOCAMAN BELEDIYE BASKANI. ONUN KENDI OYLARI YETER. BU KADAR PARTI GIRIYOR 1500-2000 ALAN KAZANIR. BUNUDA ALI KOCAMAN RAHAT ALIR . BASARILAR BASKAN. HAYIRLI OLSUN.

  • gurbuzkocaman

    :sad: slm ali abi hic aklimdan gecmezdi ama yinede hayirli olsun amca kazanacagindan eminim belcikadan gurbuzkocaman

  • hakki mizrak

    helal olsun aslan baskan

  • avrupadan serkan dag

    ali kocamani tebrik ederiz.emirdagina yakisir.baskanligi en iyi yapacak tek isim.hayirli olsun baskana selam.

  • veli tapmaz

    hayirli ugurlu olsun ali emmi emirdagini kurtaracak tek isim sensin satan degil hep alan baskan oldun eski donemlerden oylar ali kocamana insallah allahin izniyle secimleri alacaz emirdag baskan gorsun saygilarimla

  • akın

    tam isabet.emırdag icin dogru secim,gecmısı belli bı ısım,zamnında yaptıkları ortada.boyle halkın guvensılık ortamında oldugu bı surecte en dogru kısı syn kocaman,simdiden tebrıkler ali baskan..

  • PARTIZANLIK YAPMAMAK GEREKIR

    ALI KOCAMANI TEBRIK EDERIM ADAYLARIN ICINDE EN DOGRU KISI ALOCAMANDIR.EMIRDAGINA HAYIRLI OLSUN

  • tebırkler baskanım

    alı kocaman adaylıktan cekıldıgınde uzulmustum dp nın ayak oyunları gelmem demıstı sımdı yıne sevındım cunku oyum bosa gıtmıycek oyum alı kocamanındır tebrıkler sayın baskan.bu kadar aday varken partı gozetmek su partı demek yanlıs olur oy lar sahsa verılır alı kocaman verecegım oyu hak etmektedır

  • HOSGELDIN ALI KOCAMAN

    ALI KOCAMANI SIYASET SANESINDE GORMEKTEN MUTLULUK DUYDUM MEVCUT ADAYLARIN ICINDE ALI KOCAMAN KADAR BASARILI BI ADAYIN OLDUGUNU SANMIYORUM EMIRDAG HALKIDA BOLE DUSUNUYO ZATEN ALI KOCAMAN ASLI BELLIDIR.DP DEN AADAY OLMAKTAN VAZGECMISTIR.SUANDA EMIRDAGINDA PARTICILIGIN BI ANLAMI KALMAMISTIR PARTI GOZETMEKSIZIN OYUM ALI KOCAMANA VE INSALLAH KAZANIR CUNKU VERDIGI HIZMETLER ORTADADIR.

  • ergül kahya

    Helal Ali Başkanım.Sonuna kadar arkandayız.Emirdagda Ak Partiyi bitirecigiz seninle....