Temayül Bitti, Gözler Genel Merkez'de!

Haberler / Yerel 2014

Temayül Bitti, Gözler Genel Merkez'de!

AK Parti Afyonkarahisar Teşkilatı’nda, merkez ve ilçelerdeki belediye başkan adayları belirlenmesi amacıyla temayül yoklaması tamamlandı. Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Milletvekili Nevzat Pakdil, Afyonkarahisar Fuar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen temayül yoklaması öncesinde yaptığı konuşmada, yerel yönetimlerin, halkla doğrudan temas kuran, halkın gündelik ihtiyaçlarıyla birebir ilgilenen kuruluşlar olduğunu belirtti.

Gerekirse Tekrar Temayül Olabilir!
Yerel yönetimlerde, belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve il genel meclisi üyesi olacak parti üyelerinin temsil kabiliyetlerinin son derece önemli olduğunu ifade eden Pakdil, eldeki imkanlar değerlendirilerek en iyi şekilde seçimin yapılması yönünde AK Parti Genel Merkezi’nin çalışma yürüttüğünü söyledi. Pakdil, gerek duyulması halinde partinin genel merkezi tarafından tekrar temayül yoklamasının yapılabileceğini kaydetti.
Aday adaylığı başvurusunda bulunan kişilere teşekkür eden Pakdil, “Burada esas olan bir ve beraber olmaktır. Çünkü belediye başkanlığına bir kişi aday olacak. O seçimin neticesinde de hangi kardeşimiz aday olursa, onun etrafında kenetlenerek seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz. Afyonkarahisar’da da en iyi neticelerden birisini alacağımıza canı gönülden inanıyorum” dedi.
Afyon toplamında yaklaşık bin 700 partili oy kullandı, Emirdağ Ak Parti delegesi 80 kişiden 72 si oyunu kullandı. Temayül yoklamasına seçimine katılan Emirdağ aday adayları şu isimlerden oluşuyor; Emirdağ Bld.Bşk.Cengiz Pala, Ak Parti eski ilçe Bşk. Hüseyin Duran ve Avukat Seydi Çelik. Temayül yoklaması seçimi saat 15.00′te sona erdi. AK Parti genel merkezi sonuçları ilerleyen günlerde açıklanacağını belirtti.

Fotoğraflar

  • Okunma: 6369

Yorumlar (55)Yorum Yap

  • Kaptan

    SAYIN HEMSERILERIM EGER CENGIZ PALA SECILMEZSE AKP DAGILIR DIYER PARTILERDE SEVINIR ? EMIRDAGIN AKP YI AYAKTA TUTAN ZENGIZ PALA ? EGER PARTI ICINDE BASKINLIK YARISMASI OLURSA PARTI ZAYIFLAR ? EMIRDAGLILARDA TUTKU YOK AKP DE BARI TUTGU OLSUN ?

  • son dakika ya cevap!!!

    kesinlikle son takikaya katılıyorumm..o genci tanıyorumm söylenenler tamammen gerçeği yansıtmaktatır.2 hafta once o genc den laf taşımasını isteyip sıkıştırdıgınına sahit olanlardan biriyim.her neyse bu temayulun sonucu ne olursa olsun kaybeden cengiz pala olacaktır.

  • faki bilgin

    cengiz pala herzaman yanigdayim kim ne derse desin goz goruyor su akiyor kiric kiric ne hacet emirdag emirdag olali boylecalisma boyle meydan gormedi boyle kanal gormedi boyle parklari gormedi boyle yollari gormedi boyle fabrikalar gormedi bunlari gormezlikten gelmek coc cok ayip olur elektirikci faki usta yolun acik olsun sayin pala herkese selamlar

  • Emirdağlı

    3 çılgın türk diye saydığınız kişiler Cengiz PALA, Dudu PALA, Görkem PALA bence orada boşuna beklemişler sandık fotoğrafta görüldüğü gibi Ömer DEMİR'in kucağında liste sülalecek Hüseyin DURAN da geçmiş olsun Cengiz PALA

  • MEGA SEPTİK

    Ağızı olan konuşuyor derler ya.Birileride bazı şeyleri bilmeden,getirisini götürüsünü hesaplamadan körü körüne konuşuyor.Ülker in ,depremde yıkılıpta,büyük borcu olmasına ve devamlı surette zarar etmesine rağmen 182 milyon tl gibi değerinin çok altında peşkeş suretiyle fabrikayı satın almasının altında oyunlar yatmaktadır.Devamlı göç verip,onlar için rantabl olmayan bir yere eğer özel bir ilgi gösteriliyorsa,muhakkak altında bir çapanoğlu vardır.Bu yüzden sazan gibi yeme atlanmamalıdır.

  • yusuf.... yusuf...

    ben bilmem dedem bilir,o ne derse o olur...

  • Bakan tebrik etmişmiş..

    Gazetci yazmışmış da Bakan da tebrik etmişmiş. Ben de ordaydım Sayın Bakanın bu gazeteciyle muhatap oldugunu hiç görmedim. Kaldı ki Sayın Bakan asılsız bi haberi de tebrik etmez. Kimi gazete ve gazetecilerin nasıl haber yaptıklarını ve neler yazabildiklerini herkes biliyo. Emirdağ Belediyesinin medya tanıtım giderlerine bakın ne demek istediğimi anlarsınız..

  • buna ne demeli.....!!!!!

    Gazeteci HALİL İBRAHİM KOCAERKEK Kurtuluş gazetesi köşe yazısında;Dün Orman ve Su işleri bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ışıklar beldemize geldiğin de milletvekilimiz Halil Ürün ile konuştuk.Bana “Tebrik ederim güzel bir gazetecilik başarısı” dedi.
    sonra Emirdağ İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Demir koluma girdi ve benim temayül sonuçlarına katılmadığını söyledi. Ve “Cengiz Pala’ya bizim teşkilattan oy çıkmaz” dedi. Ben de kimsenin görüşüme katılmak zorunda olmadığını, benim de kimsenin etkisi altında kalmayacağımı bilmesini söyledim.

  • talip çelik

    AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Emin Özbayat, yazılı ve görsel basında açıklanan temayül sonuçlarını gerçekle ilişkisi olmayan yanlış bilgilere dayanan haberler olduğunu bildirdi.

    Özbayat, yaptığı açıklamada “Genel Merkez tarafından gerçekleştirilen temayül yoklaması gizli oy, gizli tasnif biçiminde yapılmış olup, söz konusu temayülün hiçbir şekilde açıklanması durumu söz konusu bile değildir” dedi.

  • Uğur Bilal

    diyarbakır'ı orada olanları kim izah edecek. Pkk yandaşı bir partinin adayı kim olursa olsun. Babam aday olsa 1000 tane oyum olsa 1 tanesini verirsem şerefsizim.

  • Tepit

    Siz atışın, kapışın, boğuşun, dövüşün.. Adam sesiz, temiz ve kendinden emin başkanlığa gidiyor. Ankara herşeyi takip ediyor ve biliyor arkadaşlar. Ankara Seydi Çelik diyecek buraya yazıyorum. Unutmayın. Bekleyin ve görün!

  • Ugur

    SEYDI ÇELİK Niye susuyomus da destekcisi yok muymus.. Ben size aciklayim millet, niye mi ben aciayim: Ben Seydi Çelik'i abisiyim. Onu hepinizden iyi tanirim. Benim kardesim dosdogru adamdir. Yapmasi gerekeni bilir. Aday olursa calisir ve kazanir. Emin olun herkesten daha cok oy alir. Arkasinda kimler var herkes de gorur. Aday olmadimi zaten isi ve kariyeri gayet iyi isine bakar. Sahte oymus, arkadan is cevirmekmis, adam satmakmis hic isi olmaz. Polemiklere de asla girmez isini yapar...

  • helal olsun adama

    helal olsun adama bu cengiz pala siyaseti biliyor kurt bir siyasetçi neyi nerde yapacağını biliyor aday adayı olmuş elbette sandık başında oğluda duracak eşide duracak adamın kaybetme korkusu yok demekki, ha sandık başında kendine muhalifleri ikna edip kendi lehine oy kullandırdıysa bi kez daha helal olsun... çünkü siyasetin ana temeli vatandaşı ikna edip oy almak bu her partide böyle..demekki sizler daha fazla ikna edememişsiniz kendi adamlarınız sizi hançerlemiş onuda zafiyetiniz sayın....

  • ahmettt

    emirdağlı takma adıyla yorum yapan mehmet yenilmez belli oldu çünkü okuyun iki yorumda aynı birbirinden ayırt etmek mümkün değil. ömer demire gelince itiraz etmezmi memet emmi etti etti ama sandığın başındaki arkadaş eteği peteği şaşırdı en sonunda daha fazla kurcalamayın milletvekili falan duyarsa halimiz harap olur diye rica etmediği kalmadı. bu davranışın üstüne ne denir lanet olsun 5 sahte oyda bizden palaya sadaka olsun dediler...

  • mehmet yenilmez

    sayın ahmet arkadaşım eniştem için pazar günü erkenden oğluyla 30 kişilik üniversiteli öğrenciyi bunlar gençlik kolu diye afyona yollayıp sahte oy kullandırdı diyorsun bu sandık kurul üyeleri
    buna nasıl göz yummuş anlayamadım sandık kurulu başkanı veya üyeside ben değildim eğerki iddian doğruysa ki değil sandık kurulunda yukardaki resimdeki emirdağ sandığının başındaki görevli gibi oturan ömer demir niye göz yumdu yoksa 30 oyda omu kullandırdı o yüzdenmi göz yumdu..

  • emirdağlı

    sayın süleyman bey Ak Parti İl Teşkilatından aldığımız bilgiye göre pazar günü temayülde cengiz pala adına 6 adet sahte oy kullanılmıştır.diye iddiada bulunuyorsun ama yorumların üzerindeki fotoğrafı büyütür bakarsan emirdağ temayül sandığında görevli ömer demir niye bu sahte oylara göz yumdu odamı cengiz palayla işbirliği halinde yoksa, diğer sandık kuruluna üyelerine ömer demir nasıl etki etti anlayamadım.

  • ince tespit

    demek ince tespit öylemi al ozaman ibretlik tespit pazar günü temayül yoklamasında sandığın başında akşama kadar bekleyen 3 çılgın türk !!!
    cengiz pala (belediye başkanı ve aday adayı)
    dudu pala (cengiz pala'nın eşi)
    görkem pala (cengiz pala'nın oğlu)

    hem vallahi hem billahi sandığın başında kuş uçurtmadılar oy kullanmaya gelen herkeside lafa tutup etkilemeye çalıştılar...

  • ahmettt

    Türkiyede olmayan biri adına sahte oy kullandırmakmı dürüstlük? Senin dürüstlük anlayışın bumu bir aileden 2-3 kişi oy kullandıysa hiç yoktan hayali değil bizzat kendileri oradaydı. Kusura bakma aileden 2-3 kişi gidenler 200 tlye yemek vaadiyle afium gezisi vaadiyle gitmedi oraya dürüstlük ünivsersiteli öğrencileri yemek vaadiyle götürmesi değil !! Siz gittiniz partiye görev almak istiyorum dedinizde gerimi çevirdiler seçim zamanı partici olmayın diğer günlerdede partici olun parayla oy almayın

  • emirdağlı

    bir aileden 3 - 5 kişinin oy kullanması dürüstlükse? doğru siz dürüstsünüz...

  • Son Dakika !!

    Henüz elimize ulaşan bir bilgiye göre başkan cengiz pala daha öncede kendisinden laf getirip götürmesini istediği belediye çalışanını dediğini yapmadığı ve laf taşımadığı için, pazar günüde benimde yanımda durmadı bana biat etmedi diye 18.11.2013 pazartesi günü ağır bir şekilde baskı yaparak 19.11.2013 günü yani salı günü bahsi geçen gencin işine son vermiştir. Temayülden 1gün sonra genci işten çıkarmıştır buyrun emirdağ halkı takdir sizin...

  • süleyman

    Ak Parti İl Teşkilatından aldığımız bilgiye göre pazar günü temayülde cengiz pala adına 6 adet sahte oy kullanılmıştır. Bunlardan birisi başkanın eski fotoğrafcısı uğur ak bu kişi bilen bilir temmuz ayında evlendi ve 1 ay önce belçikaya gitti. Diğer bi kişi abdullah güler ki bu kişi İl Teşkilatının söylediğine göre bir defa bile gençlik kolları toplantısına katılmamış pazar günüde oraya gelmemiş. Dürüstlükten bahseden cengiz pala tarafı göz göre göre temayüle fesat karıştırmış yazıklar olsun....

  • seviyeli tartışma

    çamur at izi kalsın mantığı anlıyorum sancınız başladı kendi yaptıklarınızı başkasının üstüne atacaksınız işiniz bu huzur evinde de aynı sı olmuştu.
    akp genel olarak türkiyenin partisi isteyen akp'li olabilir isteyen muhalafet fakat insanları kötüleyici değilde seviyeli bir şekilde eleştirelim aksi taktirde sokak döğüşünden bir fark kalmaz yorumları okuyanlanlar da enazından konuya vakıf olurlar benim sizden ricam mümkünse seviyeli tartışma

  • yılmaz efe

    Seydi yeğenim asla yalnız değildir. Bunu herkes bilsin biz birşey biliyoruzda susuyoruz bırakın pala-duran taraftarları kapışsın Ankara'dan Seydi yeğenimin ismi gelirse hepsi konuştuğuyla kalır. Ondan sonra biz başlarız konuşmaya Seydi yanındayız aslanım

  • ahmet

    sayın mehmet yenilmez yani cengiz palanın kayını boşuna bize burda dürüstlükten bahsetme önce senin enişten dürüst olsun pazar günü erkenden oğluyla 30 kişilik üniversiteli öğrenciyi bunlar gençlik kolu diye afyona yollayıp sahte oy kullandıran enişten cengiz pala değilmi cevap verrrrrr.. oy kullanır kullanmaz belediyenin arabasıyla afiuma gezmeye yollayanda cengiz palaaa bilmiyorsan susss

  • mevlüt

    olaya bakarmısınız kanal 3 te reha muhtar kılıklı birisi çıkmış

  • sahte isimliyim heee, ne oldu, sikintin mi var?

    palacilarla durancilar kapisiyor. Abi bu seydi celigin hic mi seveni emmisi dayisi yok. yaw 2de su adama yazin vicdansizlar.
    yahu daha ortada fol yok yumurta yok, birbirinizi kiracaksiniz. malin biri yazmis 'sen duymadinmi arkadas ' diye. duymadim, aciklandimi kesin sonuc?
    kendinize gelin yaw. isim vermiyonuz diye birbirinize demedik birakmadiniz.
    oylar kuscu baskana.
    Gorkem bi rahat dur artik, yarardan cok zarar veriyorsun.

  • Cinar korkmaz

    Kanal 3 teki bir muhabirin soyledigi bir seyden medet umar hale geldiyseniz
    Vayyy. Vayyy vayyyy
    Ne hale dustunuz
    Anladim ki
    Bu koltuk icin her seyi !!!!!
    Yapacaksiniz
    Vayyyy. Vayyyy vayyyy

  • mehmet yenilmez

    ak parti küçük olsun bizim olsun devri kapanmıştır ak parti herkesin partisidir bana dün chp liydi bugün akpli oldun diyen zihniyet yönetimine bir bak demokrat parti 2. başkanı yönetimde ben her donemde tarlasini yagmura tasiyan birisi olsam parti yönetimine girerdim her donemde tarlasini yagmura tasiyanlar sizin en yakınızdakiler bir sağınıza birde solunuza bakın...herkesten cesaretliyimki gerçek adımla yorum yapıyorum..siyasetin piri yoktur bazen boynuz kulağı geçermiş...:)

  • Cinar

    Kanal uc teki kiytirik bir muhabirin soylediginden medet umar hale dustuyseniz
    Vay. Vay vay
    Yerlerden kalkin ustunuzu cirpin
    Eziyet ettiklerinizden , hakir gorduklerinizden , ozur dileyin

  • mehmet yenilmez

    tezgahcilari desifre ediyoruma ben mehmet yenilmez senin gibi ismini yazmaya cesaret edemeyen korkak ve aciz değilim üniversite mezunu falanda değilim bir yere aday falanda değilim müdür gönüllü falanda değilim alnım açık 30 yıl kamuda çalıştım idarecilk yaptım eniştem aday olana kadar chp sempatizyeniydim sen doğuştanmı akplisin her dönem tarlasını yağmura taşıyan biri olsam siyasetten senin gibi menfaaatlenirim yiğenimde size siyaset dersi veriyorsa ne mutlu bana öyle yeğenim olduğu için

  • G.Kocaman

    Mehmet bey orayi bizde izledik belcikadan ama adam kesin sonuc degil dedi madem size gore kesin niye orada oylari soylemediler... h.duran-s.celik hic mi oy almadi

    birakin bu isleri cok guzel gundem yaratiyosunuz

  • mehmet yenilmez

    KANAL 3 TV DEKİ CANLI YAYINLANAN MERCEK PROĞRAMINDA AK PARTİ AFYONKARAHİSAR TEMAYÜL YOKLAMA SONUÇLARINI AÇIKLAYAN GAZETECİ H.İBRAHİM KOCAERKEK'İN AK PARTİ GENEL MERKEZİNDEN ALDIĞI SONUCA GÖRE EMİRDAĞ ADAY ADAYLARINDAN CENGİZ PALA

  • akpnin en güçlü adamı

    Hüseyini de görevden başkanın oğlu aldırdı ya temayülüde ayarlamıstır demekki bu arkadaş sizden çok daha güçlü siz daha neyin kavgasını ediyonuz
    Siz mağlubiyeti baştan kabul ettiniz beyin derdindesiniz o zaman
    Adam gene ayarlar pala aday olur o zaman akpnin en güçlü adamı palanın oğlu adam il başkanını yönetimini ayartmış sahte oy attırmış genel merkezi ayarlamış hüseyini partiden attırmış kardeş hani parti sizindi

  • tezgahcilari desifre ediyorum

    mehmet yenilmez
    lise mezunu , mudur
    gonlu chp de kendisi akpartide
    her donemde tarlasini yagmura tasiyan arkadas
    sen hic kafani cikarma
    yegeninin ne haltlar karistirdigini
    emirdag biliyor
    sen ustunu ortemezsin
    senin carsafin onun yaptiklarini ortmeye yetmez
    son cirpinislariniz
    ha gayret

  • demir leblebi

    Yiğitler ayakta ölür helal olsun cengiz pala demir leblebi gibi ısıramadılar da yutamadılar da çevirin ağzınızda çevirebildiğiniz kadar

  • mehmet yenilmez

    sayın adını vermeyen sevgi ve dezgahçıları deşifre ediyorum rumuzlu vatandaş insanları karalamak kolay, elinde net ve kesin bir bilgi olmadan sahte rumuzla burda ahkam kesme ,gençlik kollarından zaten 30 oy kullanan olmadı.Başkanın oğlu öyle basit işlerle uğraşıp düzen ve dezgah tertiplemez, herhalde teşkilat içindesin oy kullanacak partilileri kendi istemin yönünde oy kullanmadılar diye karalama, çamur atma,her mağlubiyetin arkasına sığınılacak bir sebeb aranır sen de en kolay sebebi seçmişsin

  • Emirdağlı 1

    --- Devamı 3
    19 - Gürbüz Sönmez
    20 - Sevcan Sönmez ( Gürbüz Sönmez Eşi )
    21 - Zübeyir Acet
    22 - Maziye Acet ( Zübeyir Acet Eşi )
    23 - Müzeyyen Sayın ( ilçe Kadın Kolları başkanı ayrıca İlçe başkanın Kiracısı )

    Kamuoyuna soruyorum Emirdağda başka Ak Partili delege yokmu ?
    Eyyy PALA sen bu listeden kaç oy bekliyorsun...

  • Ince ince

    Muharrem ağrına mı gitti? İlçe Başkan'ın tutanağı imzalanmasaydı sahte oy varsa
    İl yönetimi de mi göz yumdu sahte oya?
    Sahtecilik Muharrem Çavuş'tan adet Emirdağ'a hani Öğretmenevi müdürüne sahte isimle dilekçe ses kaydı yapıp şikayet ettiydiniz hatırlıon mu?

  • Emirdağlı 2

    --- Devamı
    8- Sami Yucel Demircan
    9- Seher Demircan ( Sami Yucel Demircan Esi )
    10- Nuri Garkın ( Huseyin Duran'ın Dayısı Oglu )
    11- Serkan Garkın ( Nuri Garkın oğlu )
    12- Savaş Garkın ( Huseyin Duranın Dayısı Torunu )
    13- Seher Garkın ( Savaş Garkın Kardeşinin Eşi )
    14- Semra Garkın ( Savaş Garkın Eşi )
    15- Hacı Halil Yedikapu ( Ilçe Başkanı )
    16- Leyla YediKapu ( İlçe Başkanı Eşi )
    17 - Hakkı Tekin ( i.g.m Aday Adayi )
    18- Guray Tekin ( Hakkı Tekin'in oğlu )
    --- Devamı 3

  • Emirdağlı 1

    1-KAMUOYUNU AYDINLATMA ADINA
    Emirdağ'da Ak Parti Adalet ve Kalkınma Partisimi yada Aile Katılım Partisimi ?
    17.11.2013 Pazar günü Ak Parti Temayül oylamasında oy kullanan aynı aileye mensup kişilerin listesi
    1 - Huseyin DURAN ( Bel. Bsk. A.Adayı )
    2- Nezaket Duran ( Huseyin Duran'ın Eşi )
    3- Yusuf Demir ( Il genel meclis üyesi aday adayı )
    4- Ali Demir ( Yusuf Demir'in oglu )
    5- Mehmet Kökten
    6- Mustafa Kökten ( Mehmet Kökten'in oglu )
    7- Ayse Kokten ( Mehmet Kökten'in yengesi )
    ---Devamı ' de

  • BİR BİLEN

    Kendi yazdığın 72 kişiden çıkamama ihtimalin varsa ve Cengiz Pala'ya bu kadar oyun oynayıp karşısında güç birliği yaparken bu kadar çok korkuyorsan 10000 kişilik Emirdağ seçmeninde nasıl seçim kazanacaksın?
    Beyler AK Partinin adayı Cengiz Pala olmuştur ve konu kapanmıştır
    Hayırlı uğurlu olsun

  • ceylan

    hayret vallahi cengiz bey gene herkesi örgütlemiş temayülden ben çıktım diye haber yaymış millette seviniyor :) şunu bi aklınıza sokun beyler temayülden duran ağa çıktı cengiz onun için hor hor hopluyo :)

  • sevgi

    arkadaşlar duyduğum kadarıyla cengiz pala ortalığa temayülü kazandım diye bir laf yaymış veya kurmaylarına yaydırmış bu lafı fakat asıl olan hiçte öyle değil. Temayülde başkanın canı ciğeri oğlu erkenden 30 kişilik üniversite grubu götürerek çoğuna sahte oy kullandırmıştır bunu bizzat sandık başından öğrendik... sizi küçük bi örnekle aydınlatayım başkanın uzun süredir fotoğrafçısı olan ve 1ay önce avrupaya giden sarı çocuk varya U.A. isimli şahsın pazar günü oyu vardı bu çocuk nasıl oy kullandı?

  • tezgahcilari desifre ediyorum


    bu yorumlarda neler dondugunu ,
    birde ben aciklayayim hemserilerime,
    pala lehine yapilan yorumlar tek kalemden cikmaktadir
    ama farkli farkli isimler yazilmaktadir.
    bu duzeni,yaniltmayi yapan kisi palanin oglu veli gorkem paladir.
    bunu emirdagli biliyor , onlarda biliyor ama amac afyon ve genel merkezi etkileyebilirmiyiz hesaplari yapmaktalar
    emirdag halki nezdinde ve emirdag akparti tabaninda yok olan itibarlarini ,afyon ve ankaraya farkli yansitmaya calismaktadirlar. isin asli budur.

  • aksaçlı


    Tefvizname

    Hak şerleri hayr eyler
    Ârif anı seyreyler
    Zan etme ki gayreyler
    Mevlâ görelim neyler.Neylerse güzel eyler

    Sen Hakk’a tevekkül kıl
    Sabreyle ve râzı ol
    Tevfiz it ve rahat bul
    Mevlâ görelim neyler.Neylerse güzel eyler

  • hakyemeze

    hepmi bi kalemden çıkar bu yorumlar diyorsun onu bilmem valla ama bu sakallı yorumunu ben yaptım, evlat diye hitap etmişsin ama ben baban yaşındayım eğerki gerçek adını verirsen bende kendimi net yazarım kimseden korkum yok ayrıca sakallının nasıl siyaset ve ihaleyle iş yaptığını iyi bilenlerdenim kıbrıs takside taksicilik yaptığı zamanları bilirim evlat sen o zaman beşikteydin belki......

  • hakyemez

    hep mi aynı kalemden cıkar bu yorumlar... adını değiştir yaz adını değiştir yaz... Sakallılar yemez velhasıl evlat... Senin yaşın kadar adamın siyasi geçmişi var... Sizler siyaset nedir diye öğrenmeye çalışırken Sakallı diye hitap ettiğiniz yaşamını bu uğurda harcamış 2. baharını yaşıyordu...

    Sonuç temayülün dediği değil SAKALLI'nın dediği olur

  • vayyyy gardaşım vayyyyy

    vayyyy gardaşım vayyyyy bura emirdağ, sevdimi tam sever, tuttumu tam tutarrr ,sokaktaki vatandaşın bugünkü konuştukları pala aday olmazssa olmaz.. adam halkın gönlünde yer etmiş ama şu anki yönetimdeki menfaatcı çıkar çetelerine kendini sevdirememiş onlara biat etse paladan iyisi yoktu..Hem bu parti sakallının sülale partisimi kardeşim bu partide onlardan başka adam olmayacakmı resimlere iyibakın sakallının oğlan yine seçim salonunda masada oturuyor bakınnn dikkatli bakın..yeter ya bu sakallı..

  • karabuluta

    KARABULUT EVET SONUÇ BELLİ; AMA SENİN DEDİĞİN GİBİ DEĞİL, EMİRDAĞ AK PARTİ ADAYI CENGİZ PALA DIR TEMAYÜL SONUCUNDADA BİRİNCİ ÇIKMIŞTIR ŞİMDİKİ YÖNETİMİN KARŞI OLMASINA RAĞMEN PALA TEKRAR ADAY OLDU VATANA MİLLETE EMİRDAĞA HAYIRLI OLSUN BUNU SOKAKTAKİ VATANDAŞ BİLİYOR AMA SEN NİYE DUYMADIN HAYRET.. YOKSA KULAK ÖZÜRLÜMÜSÜN...?

  • Selçuk Parsadan

    Selçuk parsadan sen ne zaman geldin? Rahat olun kumdan kaleler yıkıldı. Halka rağmen siyaset olmaz halkla siyaset olur bu da cengiz pala ile olacak bunu herkes biliyor. Koparmayın kendinizi atmayın karadumanı düz yolda yavaş rampada savaş Cengiz Pala aday oldu koalisyonlar çöker arkadaş

  • karabulut

    istenmeyen yerde durmayacaksin.o koltuk vezne koltugu degil.yoksa hesap vermeden mi korkuyorsunuz.herkes yaptiginin hesabini verecek.temizlik nisan 2014 de.kafanizi takmayin ve yormayin akp nin adayi Ankarada belli.ustunuzu basinizi yirtmayin.kumda oynayin...

  • ömer

    Boşuna dedikodu yaymaya çalışmayın Cengiz Pala oldu aday bunu hepimiz biliyoruz direnecek saldıracak bir şey yok bence

  • mutlu

    Cengiz vurdu geçti il başkanı da zaten ondan yana bu iş bitti yolun açık olsun pala reis

  • bahar temizliği

    Cengiz pala her zamanki gibi kendinden emin sırtındaki bıçaklarla girdi aldı ve çıktı
    Başkan şimdi sıra sırtına o bıçakları sokan belediyenin içinde adam ettiğin adam yerine koyduklarına geldi
    Başla kendi katından bahar temizliğine

  • Vur vur inlet

    Cengiz baba vurdu geçti hepsi şoka girdi
    Temayül temayül dediler 1 evden 3 oy çıkardılar ama yine de babayı yıkamadılar
    Helal olsun sana cengiz baba
    Vur vur inlesin