Yılmaz, Hastane Hakkında İlk ve Son Kez Konuştu

Haberler / Özel Haber

Yılmaz, Hastane Hakkında İlk ve Son Kez Konuştu

Emirdağ’ıngündeminde olan Emirdağ Devlet Hastanesindeki yolsuzluk davasıyla ilgiliiktidar partisi Ak Partinin Emirdağ’daki yöneticilerinin bir açıklama yapmamasıbazı taraflar tarafından eleştirilmişti. Konuyla ilgili belki de ilk ve sonaçıklamasının www.emirdag.gen.tr’ye yapan Ak Parti Emirdağ İlçe Başkanı Av.AbdülkadirYılmaz açıklamasında konunun basına yansımadan önce haberlerinin olduğundan, bukonudaki gerekli görüş alışverişlerinde bulunulduğundan bahsederken songünlerde Ak Parti Emirdağ Teşkilatı ve bazı partililer karşı yapılan iddialaraönümüzdeki günlerde bir cevap verileceğini söyledi. İşte Ak Parti Emirdağ İlçeBaşkanı Av.Abdülkadir Yılmaz’dan Emirdağ Devlet Hastanesindeki yolsuzlukiddiaları karşısındaki yorumu:“Songünlerde kamuoyunda yer alan Emirdağ Devlet Hastanesinde yapılan yolsuzluklarlailgili şahsım ve partim adının çirkin bir şekilde anılmasından dolayı buaçıklamayı yapmak ihtiyacı duyduk. Yolsuzluklailgili haberler gazetelere ve internet sitelerine girmeden çok önce Ak Partiİlçe Başkanlığı seçimlerinin ertesi günü yönetim olarak saat 00:00’da toplantıyapılmıştır. Bu yolsuzluğu ilk duyanlardan birisi de ben deniz Av. AbdülkadirYılmaz’dır. Bu konu ile ilgili ilk değerlendirmeler yapılmış izlenecek yolkonusunda fikir teatisinde bulunulmuştur. Siyasikimliğimin yanında avukatlık mesleğini de icra ediyor olmam hasebi ile hakkındatahkikat yapılan bir olayla ilgili röportaj yapmam veya basın açıklaması yazmametik olmayacaktır. Hakkında soruşturma yapılan konuda beyan demeç vs yolla yetkilimercilerin etkilenmesi soruşturmanın etkilenmesine sebep olması hasebi ilesuçtur. İş busebeple yolsuzlukla ilgili yorum yapmak röportaj yapmam hem siyaset anlayışımahem de hukukçu kişiliğime uymamaktadır. EmirdağDevlet Hastanesi yolsuzluğu ile ilgili partim ve şahsım adına yazılan yazılarıntamamı hilafı hakikattir. Bu konuyu biliyoruz. Takip ediyoruz.Ak Parti ilçeteşkilatı olarak bu konu ayrıntılı olarak değerlendirilmiş ve teşkilat olarakizlenilmesi gereken yol belirlenmiştir. Soruşturmanınselameti açısından her hangi bir beyanda bulunmayışımızın yanlış yorumlanmasıhakkımızda yapılan karalama politikasının bir sonucu olduğunun dabilincindeyiz. Emirdağ’daİktidarın temsilcisi bir Ak Parti vardır. Bu partinin de başkanı görevininbilincindedir. Yüce rabbim bizleri size mahcupetmesin . Her şey Emirdağ İçin, Durmak Yok Yola Devam…” Av.Abdülkadir YılmazAk Parti Emirdağ İlçe Başkanı

  • Güncelleme: 10.04.2009 01:39
  • Okunma: 2794

Yorumlar (43)Yorum Yap

  • huzur

    dün gece hastane yolsuzluklarını ortaya çıkartan arkadaşımızın arabası saat 21 45 de silahlı saldırıya uğramıştır.iri esmer daha çok dış görünüşü erkek ama insanı arkadan vuran karanlık olunca cesaret bulan kırmızı etekli ve en önemlisi bu yolsuzlukların ortaya çıkmasına çok bozulan nedense,bir kız kaçarken görülmüştür,devletini milletini seven bunu yapanları bildirsin.TERÖR DOĞUDA DEĞİL YANIBAŞIMIZDA BUNA İZİN VERMEYELİM.SAYGILAR 8)

  • haklı

    sayın Abdullah bey iddalar doğrudur emirdağ devlet hastanesinde çalışanların maaş ve dönerleriyle oynanarak yolsuzluk yapılıp bazı kişi yada kişiler cebini doldurmuş bildigimiz kadarıylayolsuzlugun belgeleri ilgili yerlere iletilmiş ve bunun akabinde soruşturmalar başlamış ve yosuzluk ispat edilmiş durum bundan ibarettir

  • emirdağ aşkı

    şu necati denen arkadaşı tanımak isterdim.Bir parti başkanımı daha üst yoksa muhtarmı.Yorum yaparken lafınızı tartarak yaapın lütfen.Bu sayfaları bir sürü insan okuyor cahilliğiniz ortaya çıkarda kimse sizzi kaale bile almaz.Adam muhtar olmak istese muhtarlık seçimine katılır.Siz muhtarla parti başkanlığını karıştırmayın.Ayıbınız ortaya çıkmasın.'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz' demiş şair.Nasıl oluyorda benim adayım seçilemedi vur seçilenin sırtına mantığı.Bu TÜRK töresine aykırı.Karşıdaki yarışı kazansa da aynı eleştirileri yapacakmıydınız sayın aleyhteki yorumcular.Hep aynı olmuştur garip Emirdağıma okumuş bilgili adam yaramaz,çünkü yönetilemez.Onun için vevevele ediyorlar onların dediğini değil Emirdağlılının dediğini yapar diye korkuyorlar.Biz emidağ sevdalıları başkanı bunun için destekliyoruz.yolu açık olsun.Ne yaparsa Emirdağ için yapsın önemli olan budur.Ben buna yürekten inanan bir Emirdağlıyım .Emirdağımız kazansın bizler kazanalım.Başkanda biraz çalışsın daha genç.Saygılar Emirdağ sevdalılarına.

  • DOĞAN ARISOY

    BAŞKAN YILMAK YOK YOLA DEVAM. KERVAN YÜRÜYECEKTİR.

  • zalımsın ama lazımsın

    Ben birşeyi anlıyamıyorum!Burda aleyhte yorum yapanların çoğu Yusuf AKKUYUNUN elemanları gibi konuşuyorlar.Yada başka amaçları var.tanımadığımız biri hakkında iftiraya varan yorumlar yaparken dikkat edelim.Çünkü sonunda kul hakkı diye bir şey var.bence bu Avukatın ne yapacağı önemli.Ne yaparsa yapsın Emirdağ için olsun gerisi teferuattır.SELAMLAR.

  • al fadimem bal fadimem

    ya kardeşim biz de emirdağlıyız herhalde!nolluyo anlayalım.Herkeş Avkata yükleniyo. ne istiyorsunuz bu adamdan.İş mi Aşmı.durun bakalım.Adam bi BİSMİLLAH desin.Şimdiye kadar emirdağda herşey güllük gülistanlıktı da avukatmı bozdu.Herhalde avukat emirdağın dibine dinamit koymuş gibi.Bas bas bağırıyonuz. bu yorumları yapanlar kasıtlı ve taraflı yapıyo.Yusuf akkuyu madem o kadar seviliyordu neden aday olmadı.şimdiye kadar onlar vardı yönetimde bildiğim kadarıyla. Siz sayın yorumcular dikkat edin kul hakkı diye bi şey var.Erkek adam erkek gibi çıkar ben adayım der. işin raconu budur.Hepinize saygılar sevgili hemşehrilerim.

  • Abdullah Kırbız

    Ben Emirdağ da yaşamıyorum. Bir yolsuzluk iddiası üzerine herkes yorum yapmış. Bana biri bu olayı anlatabilir mi acaba? Şu kamu adına çalışan insanlara bilgi taşıyan basın mensubu arkadaş.

    OLAYI ANLAMADIM BİRİ YAZARSA SENİNİRİM
    SANIRIM KONU CİDDİ

  • levent soykök

    başkanım tebrikler. güzel acıklama. hırsızlıgın üzerine gidin. AK OLARAK, AKPARTİ OLARAK, AK AK AK AK AK AK OLARAK.

  • kimki

    kardeşim siyasi oynayan böylemi yapar.aday olan gider partiye başvurur .sokak ortasında adaymı olunur.adamlar yurt dışına mal satıyo bolvadinin ekmek vermesine negerek varki.

  • EMİRDAĞIN SESİ

    İL BAŞKANI BURHAN ÇOBAN BU YAZILANLARI GÖRMÜYORMU EMİRDAĞ ARTIK SESSİZLEŞSİN

  • araştırmacı

    sayın başkan sen bırak şimdi hastaneyi orayı yetkili kurumlar halleder sen birde okullara bak .milletin cocuğu EMİRDAĞ LİSESİNDE DONUYOR BUNLARADA ÇÖZÜM ÜRETECEKMİSİNİZ SAYIN ME MÜDÜRÜNE SÖYLEYİNDE ÇARESİNE BAKI VERSİN BİR İLKE İMZA AT SEDNDE

  • OMER

    sayin a.kadir aciklamalarin cok komik biliyon demi sen yusuf demirle heryseyi beraber yapiyon butun yolsuzluklarin da ortagisin yusuf akkuya verdigin cevapta ki gibi huzur evinin yapan emirdagin evladi ve emirdag sevdalisi ERTUGRUL mudur usutune atadiniz mehmet kocak yusuf demir siz atadiniz (bunu ispatlarim) siz bi avkat olarak bunu mahkemeye tasiyin sizle mahkemelik olmaya hazirim her ihalede berabersiniz helal olsun yusuf akkuyuya sizle beraber olmamak icin suc ortagi olmak icin size karsi yarismis ama ayak oyunlarinizla kazanidiz o oyunlar simdi ayaginiza dolasti siz sozunuzun eri degilsin bu sitede demec verdin yusuf demirle alakam yok dedin sizden ne akp ye ne de emirdaga hayir gelmeyecek ISTIFA EDIN

  • Nimet suskun

    SAyın başkan A.Kadir YılMAZ secildikten sonra kısa zaman da yoruldunuz.Lütfen koltuğu bırakın.İlce halkına fazla eziyet cektirmeyin.Başkanlığı yapabilecek birisi gelsin.....SENİNLE OLMUYOR....Taraflı davranıyorsun.
    NİMET SUSKUN

  • mahsun

    Söylediklerinin hepsi yalan ve uydurma.İlce halkını kandırıyorum diyorsan KÜLYUTMAYIZ....UĞUR SERDAR KARGIN SONUNA KADAR HAKLI....
    MAhsun Bal

  • siyasi

    hepsi siyasi oynuyor
    banane hastanedeki yolsuzluktan ben kendi işime bakarım yapan yapmış.
    bu burda ilk olan bir şey deil boyle bir sey bankada da oldu neden bu kadar incelenmedi onu kim yaptı diye .
    kavga olayını da baslatan mermercidir ben bizzat gordum oturdukları yerde dr nin ustune yuruduler .

    mermerci bolvadine gidecekmiş gidemez iflas etti gitti diyelim bolvadin sana orda ekmek mi yedirir .
    pazarcılar giremiyorda sen mi gireceksin
    mermerci siyasi oynuyor. bakalım bunun sonu nereye gidecek

  • kenan

    Yılmaz kardeşim;sen neden istifa edeceksin senin daha bu görevde kırkın çıkmadı..sanki bu yolsuzluğu ve sorumsuzluğu senmi istedin veya senmi yiyin dedin.ESAS İSTİFA ETMESİ GEREKENLER BU YOLSUZLUK VE SORUMSUZLUK ORGANİZASYONUNUN İÇİNDE OLAN KİŞİLERİN VE HASTANE YÖNETİMİNİN VE İDARECİLERİNİN TA KENDİSİDİR.HASTANE YÖNETİMİ LÜTFEN İSTİFA!İSTİFA!İSTİFA!!!!!!

  • Münevver

    SAyın A.Kadir Yılmaz bey Yusuf Demir in ihaleleri ve hastane yolsuzluklarının üstü soruşturmalarla üstü örtülürse Emirdağ ilçesi halkı hakkınıhelal etmez.Tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı yenmiş olur.Bunların sonuclarını ilce halkı olarak görmek istiyoruz....Hastane yolsuzlugunda hastane yönetiminin de soruşturma kapsamına girmesi gerekir.Bu yolsuzluklar olana kadar hastane yönetimi uyuyormuydu?İnsan sağlıgı ve yetimlerin hakkı bu kadar ucuzmuydu?Yoksa yolsuzluklar bilindigi halde neden bu zamana kadar korundu?
    Münevver Barık

  • aferim başkanıma

    BEN İŞLEYİŞİ BİLEN BİR ÜNİVESİTELİ BİRİSİ OLARAK BAŞKANI TEBRİK ETTİM. İKTİDAR PARTİSİNİN BAŞKANI LAF EBELİĞİ YAPMAZ İCRAAT YAPAR İCRAATLARI İLE HERKESE GEREKEN DERSİ VERİR. AVUKATIMI SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM. KİŞİLİĞİ VE GEÇMİŞİ İLE TERTEMİZ BU ARKADAŞA BAŞARILAR DİLİYORUM.

  • İSTİFA

    istifa edin diyen arkadaş siyasetle hiç uğraşmamısın anlaşılan. ben ak partide eski yöneticisi olan birisi olarak seçimi kaybenden üyeler İlçe Başkanlığına İstifasını sunaralar İl Başkanlarına değil. aciz insanalar İl Başkanına giderler 'bak biz istifa ederiz ha demek için' il başkanına giderler. gerçekten istifa edeneler ise iadeli taahhütlü mektupla istifa dilekçesi gönderirler. ÖYLE BİZ İSTİFA EDİYORUZ DEMEKLE İSTİFA EDİLMEZ AYRICA İSTİFA ETMEK DELİKANLI ADAM İŞİDİR.

  • HAMZA

    öncelikle başkanlığını içtenlikle kutluyorum. BU AÇIKLAMA İLE NE KADAR SORUMLU ve SEVİYELİ BİR KİŞİ OLDUĞUNUZU ORTAYA KOMUŞ OLDUNUZ. SİZE DE BU YAKIŞIRDI. DURMADAN YILMADAN YOLA DEVAM EDİN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

  • yunus

    sayın yılmaz teşekkür ederim size.. böyle bir açıklamayı iftar saatini bekleyen insanlar gibi dört gözle bekliyorduk.size yapılan yorumların bir kısmına katılıyor bir kısmınada katılmıyorum.NEDENİNE GELİNCE SİZ BİR PARTİNİN YENİ SEÇİLMİŞ BİR BAŞKANISINIZ.ÖZELLİKLE MESAİYE KAÇ YILDIR GELMEYEN PERSONEL OLMASINA RAĞMEN BUNLARLA İLGİLİ İNSANLARIN SİZİ SUÇLAMASINI ESHEFLE KINIYORUM.GÖREMEDİĞİNİZ HER YERDE BİR PROBLEM VARDIR SÖZÜNÜ İNSANLARIMIZ HERHALDE BİLMİYOR.BU İNSANLARIN MESAİYE GELMESİNİ TAKİP EDEN MAKAM HASTANEDE KİMDİR,TABİKİ HERKEZ BİLİYOR.İMZALAR HER SABAH KİMİN ODASINDA ATILIYOR?EEEE O ZAMAN BUNUN VEBALİNİN KİMLER OLDUĞUNU HERKEZİN BİLMESİ GEREKİR.LÜTFEN HASTANE İDARESİNİN SUÇUNU KİMSE SİZE YÜKLEMESİN SİZ HANGİ BİRİNİ TAKİP EDECEKSİNİZ.ÖÇNEMLİ OLAN BU SORUNLARIN ÜZERİNE BUNDAN SONRA CESARETLE GİDİP GİTMEYECEĞİNİZDİR.LÜTFEN KİMSEYE YETİM HAKKINI YEDİRMEYİN..

  • bekir

    İKİ AÇIKLAMAN VAR SAYIN AVUKAT IM, İKİSİNDE DE RENCİDE ETMİŞLER SAYIN YORUMCULAR SENİ,HA DEMEKKİ HALKIM SENİ BEGENMİYOR VE TAKDİR ETMİYOR, EL ELİN AYNASIDIR BİLİYOSUN Kİ SAYIN İL BAŞK. ÇOBAN DA SENDEN VE BU GELİŞMELERDEN HOŞLANMIYOR EEE O ZAMAN BIRAK GİT ARKADAŞ

  • Necati

    Sayın YORUMCULAR
    Avukat Beye bu kadar yuklenmeyin.Cunku o tek basına degil parti başkanlıgı muhtarlık bile yapamaz.İnanmayan gitsin tanışssın.
    Sayın AVUKAT
    Bu kadar şaibenin altında hala nasıl rahatca oturabiliyorsunuz.Bırakın da herkes bir gorsun kim ne yapacak.Biliyoruz ki o hastane olayı , yusuf demirin varsa ihaledeki fesatları sizden once ama sunu da biliyoruz ki kurdugunuz parti yonetimi cok ta AK degil Ak olanlar da varsa vatandas kurulunuzdan gercekten korkuyor.Size gelen eleştrilerin cogu sebebi kelimelere dokulmese de inanın yonetiminizen kaynaklanıyor.Yonetimi ya yenileyin ya da yenileyip tekrar secime girin .5 Yıl ya da 3 yıl bu sekilde gecmez.
    Sayn EMİRDAGLILAR
    Sizler de gerek parti yonetiminden gerekse gelecek idarecilerden cok fazla sey beklemeyin cunku: KUMAS BU , DAHASINI BEKLEMEK YANLIŞ.BU KUMASTAN BU ELBİSE OLUR

  • yesilemirdagli

    sayin A.kadir yilarca ilce baskanyardimciligi yaptin herseyin icindesin yusuf demirle hangi bi hayirli isi emirdaga yaptiniz ? yaptiklariniz ortada bayram ali ye yakin delegleri sildiniz kendiniz sulacek delege olarak 11 oyla kazandiniz simdi yaptiniz ayak oyunlari ayaginiza dolaniyor allah buyuk hizmet edenlere dusamn kesildiniz noldu hadi yusuf akkuya birakmadin huzur evini hem madi hem mani destekle calisan egturul mudurude ne kiniz vardi????? bu emirdaga ne kiniz vardi yaaaa???? sizi ve sizi secenleri allah havele ediyom emirdag hakini yiyen emirda dusmanlari ilan ediyom is as yapacaniz yerde cebinize calisttginiz icin AYFON IL BASAKANINA SESLENIYORUM BU sahibeli yonetimi gorevden alin AKP ve emirdag kaybetmeden cok gec olmadan

  • Öz Emirdağ'lı

    Atlarda yaratılıştan gelen, hiyerarjik bir sistem vardır.Dağlarda toplu yaşayan at sürüsünün lideri aygırdır.Ama zaman gelir o aygırın gözleri fululaşır körsen-körsen etrafına ışık saçamaz, yani içi kararmış körsen bir lambaya benzer.Gün gelir sürü içinden yetişen genç tay, o aygırı sürüye artık bir fayda sağlayamadığından dolayı boğar ve sürüden atar.Aygır bir daha sürünün yanına yaklaşma cesareti gösteremez ve bir kısrak gibi yanlış başına ölümü bekler.Avukat kardeş sözüm sana değil.Şu güzelim memlekeimizin artık iyi bir lidere ihtiyacı var.Kamu yönetimi ciddi bir iştir, ümmetcilikle yönetilemez.Sakallı ve körsen lambaların bu memlekete faydası yoktur.Benim önerim şudur; parti kavramını bir kenara bırakıp, bağımsız bir aday çıkaralım.Ama bu aday öyle bir aday olsun ki, herkez tarafından saygı gören akıllı, herşeyden önemlisi dürüst hak-hukuk yemeyen, yetkilerinde olan kadrolara, kendi adamlarını atamayan(örn:Huzurevi gibi),ilçemizde onlarca Doktor, öğretmen açığı dururken, tüm imam hatip mezunlarını bir gecede okutman olarak atamayan,Türk milletimizin en zayıf noktası olan yüce Dinimizi kullanmayan, adam gibi bir adam olmasını sağlayalım.İnanın bağımsız olan adayların içinden çıkacak aradığımız kriterlere sahip bir liderin, daha önceden partisi ne olursa olsun, oy vermezsek o zaman biz bu ilçe adına en kötü suçu işlemiş sayılırız.Emin ol Avukat Bey Eğer bağızsız olarak adaylık koyanların içinde en iyisine söz veriyorum oy verecem, ailemde bulunan 50 kadar oyuda verdirecem.

  • elmas

    Sayın AK PARTİ ilce başkanı A.Kadir Yılmaz başkanlıktan istifa edin.Koltuğunuzu dolduramadınız.CEvrenizde ,YUsuf Akkuyunun iddaa ettiği ihale yolsuzlukları,hastanede yapılan yolsuzluklar vs...
    Hep bunlara duyarsız kaldınız ve bu kişileri korudunuz.İLçe halkı olarak kınıyoruz.....
    ELMAS Kütük

  • emirdaglii

    sayin avkat iyiki baskan secildiniz yilardir yusuf demiler ne isler yaptiginizi cumle alem biliyor degilse nasil aklayacakdiniz kendinizi ee??? sizilerin elinden gecen ihalleri kokusu cikti hastane ortada elinizin giremdigi ihalerin guzeliklerine de fesatalanip piskolijik baskiyla kacirdiniz huzur evi mudur EGTURUL ALTINEL calisan guvenlik gorevlisini temizlikci yaptirdiniz sizden ne AKPye ne de emirdag halkina hayir gelir BAYRAMALI ekibi giti afyona aslanar gibi istasini verdi iL baskani kabul etmedi gidin siz verin isitifanizi emirdagin bi 5yil daha geriye atmayin birakin durust adamlar emirdaga hizmet etsin sizi secen delegelere gunahi vebali boynuna yaktilar emirdagini

  • recep

    sayın site yöneticisi yorumlarımız neden çıkmıyor.sansürmü başladı artık.

  • davulgalı

    evet herşey emirdağ için sen yolunda dosdoğru git KADİR ABİ SÖYLENENLERE GÜL GEÇ

  • araştırmacı

    sayın başkan siz neden bahsediyorsunuz lütfen emirdagımın insanını bu kadar hafife almayın sakallı Yusuf yolsuzlugu bir yıldır Ahmet çekiközde dörtaydır biliyordu bu olay onların işine geliyor sanırım farkında degildiniz.Ahmet çeliköz uyarların gelinini işe nasıl aldırdı soruyorum size .okadar fakir işsiz varken zengin ve para ihtiyacı olmayan insanlar nasıl giriyor işe sakallı Yusufa gelince siz avukatsınız ama ihale kanunlarını sizden iyi biliyor sakallı Yusuf başka söze gerek varmı sayın AKP liler lambanıza elektirik mi gelmiyor ortalık kararmış hayırdır sizlerde EMİRDAĞLILAR olarak daha detaylı açıklamalar bekliyoruz siz bu açıklamaları ilkokul öğrencilerine yapın bizi tatmin etmiyor

  • eğirimci

    Her ne kadar avukatla aynı siyasi görüşü paylaşmasamda kişiliğinden dolayı severim.İnsanlar yazıyor yusuf demirin adamı diye,bir kaç gün içerisinde anlayacaklar yusuf demirin adamı olup olmadığını.kardeşim gözünüzde büyütmeyin şu adamı.Emin olun avukat kimsenin adamı değildir.Hastane olayıyla yakından ilgilendiğini ve ilk günden itibaren olayın üzerinde olduğunu lakin soruşturmanın selameti açısından konuşmadığını basından öğrendim.Sana da bu yakışırdı.Soruşturma tamamlandıktan sonra gerekeni yapacağından zerre kadar kuşkum yok..Allah bu kutlu dava da utandırmasın seni ve arkadaşlarını..

  • KADİR GÜLAÇAR

    sayın yılmaz yolsuzluğun yanında yıllardır mesaiye gelmeden maaş ve döner sermaye alanlarla,eli silahlı ağzı alkollü mekan basan hastane personelinizlede ilgilenecekmisiniz..

  • KORKUYORUM

    EĞERKİ BU OLAYIDA KAPATIRSANIZ BİLİNKİ VEBAL ALTINA GİRERSİNİZ.HEMDE ÇOK BÜYÜK VEBAL.MAZLUMLARIN AHLARINI ALIRSANIZ NERELERDE VE NE ZAMAN ÇIKACAĞINI HERHALDE BİLİYORSUNUZDUR.BAŞARILAR DİLİYORUM..

  • METİN

    inşallah bu yapılan yolsuzlukların hepsi birtek insana yani mutemede yüklenmez.3-4 yıldır süre gelerek biriken bu ağır yükü o insana yüklerseniz altında ezilir.ACABA BU SORUŞTURMADA HASTAHANE YÖNETİMİ VE İDARECİLERİDE SORUŞTURULUYOR MU?

  • yurttaş

    yeni taze akp ilçe başkanımız acaba bu açıklamayı yapmadan önce sakallı yusuf demir beyden icazet almışmıdır? çünkü yapılan açıklama bizleri hiçde tatmin etmemiştir.

  • sağlıkcı

    sayın yılmaz;yeni görevinizde başarılar diliyorum.eminizki görevinize yapmış olduğunuz talihsiz açıklamayla devam etmiyceksiniz.sizden beklentileri karşılamanız bekleniyor ancak merak ettiğimiz ayrıntı şudurki;seçimin ertesi günü toplantı yapıldığı hastane olayını görüştüğünüzü söylüyorsunuz.peki ogünden beri nerdeydiniz bu olayı hukukcu kimliğinizle neden yargıya taşıyan siz olmadınız,sizden öncekilerede budurumu defalarca bildirmemize rağmen gözleriniz kör kulaklarınız sağıridi.bu olay medyaya taşınmasaydı yine üzerini kapatacakmıydınız.

  • RECEP

    SAYIN YILMAZ YAPMIŞ OLDUĞUNUZ BU AÇIKLAMADAKİ SÖYLEMLERİNİZE GERÇEKTEN İNANMAK İSTİYORUM.BU YOLSUZLUKLARLA İLGİLİ İNŞALLAH SADECE VE SADECE MUTEMEDİ SUÇLU BULMAZSINIZ.BAŞHEKİM,BAŞHEMŞİRE VE HASTAHANE YÖNETİMİNİDE BÖYLELİKLE SORGULAMIŞ OLURSUNUZ.SAYGILARIMLA.

  • ramazan kara

    durmak yok soyup soğana çevirmeye devam....

  • ekrem

    SAYIN AVUKAT YOLSUZLUKTAN HABERİMİZ VARDI DİYORSUNUZ AMA DAHA DÜNE KADAR BU YOLSUZLUKTA SORUMLULUĞU OLAN BİR İNSANA HASTAHANE MÜDÜRLÜĞÜ TEKLİF ETTİNİZ Mİ?ETMEDİNİZ Mİ?

  • ramazan kurt

    SİZLER BU OLAYI BİLDİĞİNİZ HALDE HİÇ BİR ŞEY YAPMADIĞINIZ İÇİN SİZ VE EKİBİNİZ EMİRDAĞLILARIN GÖNLÜNDE ÇOOOKTAAAAAN MAHÇUP OLDUNUZ BİLE

  • HAMZA

    SAYIN AVUKAT SİZİN BU ÇOK GEÇ KALINMIŞ AÇIKLAMANIZA NEYAZİK Kİ BİZİM KÖYDE ANCAK ÇÜŞ BE DERLER...

  • emirdagli

    hersey emirdag icin be yuzunuz de kizarmiyor ben yusuf demirin adami degilim dedin ilk ona sarildin be simdi nasil aklayacan onun pesindesin basdan sogledik yusuf demirin adami seni o sectirdi ayak oyunlariyla sagir sultan biliyor ama allah buyuk elinize ayaginiza dolanacak sizden ne AKP ye nede emirdagina hayir gelir yav aklim almiyor hala sizi neden gorevden almiyor AKP yonetimi anlamis degilim YAZIK EMIRDAGIMA

  • vatandaş

    avukata tebrikler.üzerine sonuna kadar git.ancak yıllardır süren bu yolsuzlukta biraz geç kalınmadımı.sizin yeni görev almanızdan dolayı anlaşılırsınız.peki önceden bilen yusuf amca sakallı ahmet bunlara ne demeli.bunlarada ceza varmı parti gerçekten aklanmalı.ak parti olmalı.beklenti budur sayın başkan.teşekkürler selamlar