Ağustos Ayı Portresi: Av. İsmet Güler

Ayın Portresi / Ayın Portresi

Ağustos Ayı Portresi: Av. İsmet Güler

5 Temmuz 1953 tarihinde Emirdağ’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Emirdağ’da tamamladı. Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni tamamladıktan sonra askerlik görevini yedek subay olarak Tatvan’da yerine getirdi. Daha sonra 1 yıllık avukatlık stajından sonra Serbest Avukat olarak ilçemizde çalışmaya başladı. 1994 yılı Yerel Seçimlerde Emirdağ Belediye Başkanlığı için aday oldu ve kazandı. 1999 Yerel Seçimlerinde tekrar Başkanlık için aday oldu ve tekrar kazandı. Belediye Başkanlığı görevini 2004 yılına kadar sürdürdü. Halen ilçemizde “Avukat” olarak çalışmakta, aynı zamanda Emirdağ Huzurevi Derneği Başkanlığı’nı da yürütmekte olan Güler Emirdağ Huzurevi hakkında: “Her yönü ile tamamlanan bu tesisin Devlet Bakanlığı Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü’ne devri için gerekli protokolü yapmış bulunuyoruz. Bu tesisin halkımıza bu yıl sonuna kadar hizmet vermesi için çalışmalarımız halen dernek olarak devam etmektedir.” Diyor. Evli ve 3 çocuk babası. Eşi Fatih İlköğretim Okulu’nda Fen Bilgisi Öğretmenliği görevini yürütüp, çocuklarından Ezgi Marmara Üniversitesi 3. sınıf öğrencisi, diğer çocukları Eskişehir’de Anadolu Lisesi’nde okumaktalar.

  • Güncelleme: 30.08.2006 00:06
  • Okunma: 10366

Yorumlar (10)Yorum Yap

  • Ibrahim ORTAOREN

    Senin yaptiklarin yapacaklarinin delilidir Sevgili ismet abicigim yillar sonra emirdagimiz bir belediye oldugunu seninle ogrendi hizmeti seninle gordu insallah meclistede emirdagimiz ve memleketimiz icin calisirsin seni orada gormek gurur verir saygilarimla fransadan ibrahim ORTAOREN

  • eren.ERENOGLU

    SAYİN İSMET GULERİN DAİMA ARKASİNDAYİZ SİMDE VE HERZAMAN İNSALLAH İLK 3 GRERSİN DUALARİMİZ SENİNLE SİMDİDEN HAYIRLI UGURU OLSUN SAYIN BAKANIM SAYGILARIMLA erenERENOGLU

  • GÜLSEREN TOPUZ

    İSMET BEY'e başarılar diliyorum.İlçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğini düşünüyorum.

  • BARIŞ SAYGIN

    DAYICIM MLLETVEKILI ADAYLIGIN HAYIRLI OLSUN.UMARIM CHP , SEN VE SENIN GİBİ ADAYLARLA COK DAHA DEMOKRAT VE AYDIN OLABİLİR.BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.AYRICA EMİRDAG HALKINA DA HAYIRLISI OLSUN.İSMET GÜLER GİBİLERİN KIYMETİNİ BİLMEK LAZIM.BÖYLE DÜZGÜN INSANLAR GÜNÜMÜZDE ARTIK PEK YETİŞMİYOR.

    SAYGILARIMLA

    BARIŞ SAYGIN

  • halil kahya (tatlici)

    sayin ismet guleri. cani gonulden destekliyoruz tum belcikada ya§ayan hem§erileri ona ba§arilar diliyo .ve onunla beraber ve onu hep beraber destekliyoruz yaki§ir hem§erimize saygilar kcak dolusu sevgilerimizle.

  • Muhsin KONUK

    Yakışır hemşehrime. İnşallah 1. sıradan aday olur. kendisine ve güzel ilçemize hayırlı olması dileği ile.

  • Hasan YILDIRIM

    Emirdağ!ın çehresini değiştiren sayın arkadaşımız İsmet GÜLER'in şimdide Türkiye'ye hizmete hazırlanması bizlere gurur vermektedir.Temennim iyibir sıralama sonucu meclise girmesidir.Başarılar sayın arkadaşım.

  • zulfu cinar

    sevgili ismet abi emirdaga yaptiklarin ortada neden olmasin senden iyisinimi bulacagiz sansin acik olsun insallah ilk 3 girersin biz daima seninleyiz bol sans

  • Birol Demir

    Degerli Ismet Abi ,
    insallah emeline ulasirsin.Duamiz secilebilecegin bir siraya gelmen.
    Bu vesileyle insallah seni ankarada görür amcayin yari biraktigi seylerin üzerini tamamlar Emirdagini unutamayacagi faliyetleri yaparsiniz.
    Saygilarimla
    Birol Demir

  • Nejdet Özkan

    YILLARCA EMIRDAG'A VERDIGINIZ HIZMETLERIN KARSILIGINI INSALLAH BU SECIMDE ALIRSINIZ.EMIRDAG'A VERDIGINIZ HIZMETIN AYNISINI ANKARA'dan DA VERECEGINIZE HIC KUSKUMUZ YOK. EMIRDAG'a SIZIN GIBI CALISAN MILLETVEKILI LAZIM. SECIMI KAZANIP UYKUYA YATMAK ICIN SECILMEMELI.ELLE TUTULACAK ISLER YAPILMALI. BUNU DA SIZ DAHA ÖNCE BLD.BASK. DÖNEMINDE YAPTINIZ.SIZI INSALLAH IYI BIR SIRALAMADA GÖREREK SECILMENIZI BEKLIYORUZ.BELKI BIR KOALISYON HÜKÜMETINDE PARTINIZ YER ALARAK DAHA COK EMIRDA'a HIZMET EDERSINIZ.SIZE BASARILAR DILIYORUM.EMIRDAG'a HAYIRLI OLSUN.