AK Parti Belediyeciliğini Herkes Görecek

Haberler / Yerel 2014

AK Parti Belediyeciliğini Herkes Görecek

Ak Parti’den Emirdağ Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan Hüseyin Duran yazılı bir açıklama yaptı. Duran, açıklamasında özellikle "Aday olup kazanırsam, halkımız gerçek AK Parti Belediyeciliği nasıl olur görecek" diyerek şu satırlara yer verdi :
"23 Ekim 2013 Çarşamba itibariyle AK Parti Emirdağ Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıklıyorum. Son kararım olan aday olma kararını almak için binlerce kez düşündüm, beyin jimnastiği yaptım. Herkesin malumu olan kendimce yoğun işlerim vardı.

Ama aday olmam hususunda ilçe halkımızdan, partili arkadaşlarımdan, sivil toplum kuruluşlarından ve ilçemizin kanaat önderlerinden o kadar çok talep ve destek aldım ki tepkisiz, sessiz kalamazdım.
Laf kalabalığı ve demagoji yapmayı sevmeden, açık ve net konuşacağım. Nasip olur aday olur ve kazanırsam tüm halkımız gerçek AK Parti Belediyeciliği nasıl olur görecek.
Bizde bireysel ve kısır çekişmeler olmayacak.
Bizde vatandaşla, esnafla kavga olmayacak.
Bizde çıkar ilişkisi olmayacak.
Bizde gurur, kibir, hamaset olmayacak.
Bizim düsturumuz olan "yaratılanı severiz yaratan'dan ötürü" mantığı olacak.
İlçemizin önünü açan projeleri görüşü ne olursa olsun tüm hemşehrilerimizle beraber yapacağız. Görüşü ne olursa olsun menfaati ve çıkarı için gelenlere asla prim vermedik ve vermeyeceğiz de...
Partimizin ve başta Bakanımız olmak üzere tüm siyasilerin desteğini alıp, ilçemizin önünü açacak projelere hep beraber imza atacağız.
Bizde ben olmayacak biz olacak.
Programa katıldığınız için teşekkür eder, saygılar sunarım. İlçemize hayırlı uğurlu olsun".

  • Okunma: 2719

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • gerçek emirdağ'lı

    Doğduğumdan bu güne kadar neredeyse 40 yıllık emirdağ'lıyım fazla uzağa gerek yok onyıllık ismet güler ve beş yıllık lütfi ihsan dağ dönemlerine bakın boşuna geçen onbeş yıl.Bu belediye başkanı kadar Emirdağ'a faydalı işler yapan bir başkan görmedim.Yiğidi öldür hakkını yeme demiş atalar cengiz palaya rakip olarak çıkanlar kendi menfaat ve çıkarları için Emirdağ'a en büyük kötülüğü yapıyorlar.

  • Arif ÇAYLI

    Hüseyin kardeşim bu işi layıkıyla yapacağına hiç şüphem yok, onun için bir kaç kendini bilmezlerin söylediği laflara aldırma. Durmak yok yola devam, Allah yolunda olanların işleri rast gelir.

  • orhanbaba

    masallah emirdagi guzel gunler bekliyor her sey ak partiyi kullanarak yapiyorsunuz sizin sermeyenit ak parti yahu baska diyeceginiz bir sey soyleyin; emirdaginin baskahic guvenilecek beyefendisi kalmadimi yahu iyi sanslar emirdagi guzel seyler bekliyorrrr;

  • YILMAZ

    ALLAH ASKINA 10 YILDIR EMIRDAGINDA BASKA PARTIMI VAR SAYIN ADAY SEN BU CIKISINLA BENDEN ONCEKILER HIRSIZ KAVGACI DUZENBAZ DIYORSUN .ONLARIN PISLIKLERINI BEN TEMIZLERIM DIYORSUN YOKSA BENMI YANLIS ANLIYORUM .YADA MILLETI APTALMI ZANNEDIYORSUN.

  • ahmet

    Bence hic ugrasmayin sayin cengiz pala ya bir sans daha taniyin bu kadar emirdagina hizmet veren guzellestiren bir belediye baskanini neden istemiyorsunuz anlamiyorum