AK Parti'den Temayül Açıklaması

Haberler / Yerel 2014

AK Parti'den Temayül Açıklaması

AK Partisi Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Emin Özbayat, yazılı ve görsel basında açıklanan temayül sonuçlarını gerçekle ilişkisi olmayan yanlış bilgilere dayanan haberler olduğunu bildirdi.

Özbayat, yaptığı açıklamada “Genel Merkez tarafından gerçekleştirilen temayül yoklaması gizli oy, gizli tasnif biçiminde yapılmış olup, söz konusu temayülün hiçbir şekilde açıklanması durumu söz konusu bile değildir” dedi.

Özbayat açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yazılı ve görsel basında dün açıklanan, AK Parti Afyonkarahisar Temayül Yoklaması sonuçlarını açıklandığını iddia edenler, bir takım aday adaylarımızın isimleri ve temayülde yer aldıkları sözde sıralar verilmiştir. Bunun yanında bazı belediye başkan aday adaylarının aldığı temayül oy oranları verilmiştir. AK Parti temayül sonuçlarının Genel Merkez dışında hiçbir şekilde bilinmesi mümkün değildir. Söz konusu haberi ortaya atanlar AK Parti Genel Merkezi’ne yakın kaynaklardan elde ettiğini iddia edenler açıkladıkları temayül sonuçları tamamen asılsızdır. Bu konuda AK Parti Genel Merkezi’nin hassasiyeti tüm kamuoyunca bilinmekte iken bazı gazetecilere bu konuda doğrudan ve kayıt dışı bilgi verilmesi söz konusu bile değildir. AK Parti bir demokrasi şöleni biçiminde gerçekleştirdiği temayül yoklaması ve kamuoyu anketleri ile gerek teşkilatlarının ve gerekse halkın istediği ortak aday konusunda Türkiye’de tüm siyasi çevrelere örnek bir çalışma sergilemektedir. Bu noktada bu gelişmelerden dolayı yanlış bilgilendirme yapan kişilere Afyonkarahisar kamuoyunun itibar etmemesini önemle hatırlatır, selam ve saygılarımı sunarım.”

  • Okunma: 4106

Yorumlar (12)Yorum Yap

  • meçhul besteci

    BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE, BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE?
    “Suskunluğum asaletimdendir
    Her lafa verilecek bir cevabım var.
    Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
    Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”

    Mevlana,bu ünlü sözlerini suskunluğun asalet olduğunu ve nefsinin hırslarına kapılıp her söze yanıt vermediğini ifade etmek için söylemiş..
    Mevlana her sözün düşünce içermediğini, düşünce içermeyen sözleri ise dikkate alarak karşılık vermek gerekmediğini anlatmaya çalışmış..
    “Lafa bakarım laf mı diye?” demesi bunu anlatıyor..
    Düşünce içermeyen bir anlamı olmayan değersiz sözleri “laf” olarak kabul etmiyor Mevlana …Tabii anlamsız sözler söyleyenleri adam yerine koyup da onlara yanıt vermek de istemiyor ve onlara yanıt vermiyor..

  • Edemoglu

    Asagida yorum yapan arkadaslar (aslinda hepsi gorkem agam) , sen duymadin mi arkadas diyen degerli arkadasim. Gel acikla simdi sen nerden duydun. Ulan hepiniz oradaydiniz be :))) deme de sonra.
    Yaw burda yorum yazarak aday olunmuyor.
    Bu nasil temayulse kimse bilmiyor. Emirdag adayi afyonda oylaniyor. Sandik ankarada aciliyor. Super sistem. Demokrasi sahane.
    Soyle bakinca iyi kotu yine Cehape iyi secti. En azindan oyladilar isteyen oy kullandi. 300-350 kisi.

  • Biraz sabredin haftaya görüşelim

    Bakalım kim gülecek haftaya bi yere kaçmayın görelim boşuna kimse kıçını yırtmasın

  • ahmettt

    temayülden daha bişey çıkmadı ama yalanınız ortaya çıktı daha ne olsun ama yüzünüz kızarmıyo arkadaş utanma yok sizde

  • Cinar

    Neden ismimi acik yazayim ? Acik elestiride bulunanlara belediyenin imkanlariyla dusmanlik cirbelik yaptiniz sus pus ettiniz .
    Akli chp de govdesi akpartide sevgili mehmet yenilmez
    Savundugun , soyledigin seyler onemli
    Kimin soyledigi deyil
    Ne yapacan eski turkiyedeki gibi fisliyeceginmi ?

  • mehmet yenilmez

    hayırdır ne oldu..? açıklandımı temayül (çınar+tespit+hasan+vahap+ahmet= aynı kişi) sizmi çıktınız temayülden sizmi aday gösterildiniz? niye bu kadar telaşınız bekleyelim görelim boşuna kendinize rahatsızlık vermeyin niye birde adınızı soyadınızı gizliyorsunuz kimden korkunuz bak benim mehmet yenilmez olduğumu biliyorsunuz çınar+tespit+hasan+vahap+ahmet diye sahte isim kullanıyonuz açıkça yazın duranım, durmuyanım, dedeyim, oğluyum,deyin ya kimse bişi yapmaz korkmayın huzurlu olun herşey yolunda

  • mehmet yenilmez

    ahmet burdayımda seninle seviyesiz sürtüşme ortamına girmeyeceğim bekleyip görecegiz duranları durmayanları dedeleri oğulları bekle bakalım biraz daha avun

  • Tespit..

    Yaa iste böyle olur. Kimseyi kandiramazsiniz garkamlar, cingözler, mamatlar.. Attiginiz yalanlara nerdeyse kendiniz bile inaniyordunuz. Gerci zaten ancak kendinizi kandirirsiniz.. Temayulden palanin cikma şansi yüzde degil binde sıfır. Ama napcaksın umut garibin ekmeği.. :)

  • hasan

    milleti kandırmaya çalışan düzenbazlara iyi bir kapak olmuş baksana kimseciklerden ses çıkmıyor herkes sus pus olmuş

  • Vahap

    AKP de tek adam yönetimi var.. Onun iki dudağının arasında.. Parti içi demokrasi mi var ki her şey şeffaf olsun..

  • ahmet

    mehmet yenilmez eniştene temayülden bişey çıkmadı yalan haberde boşa gitti hani nerdesiniz niye konuşmuyonuz :))

  • Cinar

    Bazilari ( bilhassa veli gorkem pala)
    Ustun gayret gosterdi,
    Temaulden biz ciktik diye ,
    Yazik
    Ortaligi o kadar terorize etti.
    Emekleri bosa gitti
    Su anlasilmali
    Hicbirsey gizlenemiyor
    Hersey ortaya cikiyor
    Gerceklerin boyle bir huyu var