Emirdağ'da Bankalar Yarışıyor

Haberler / Ekonomi

Emirdağ'da Bankalar Yarışıyor

Emirdağ'da bankacılık hizmetleri hızlanıyor. Bilindiği üzere Türkiye'nin en çok döviz giren yeri olarak yarışmalara bile konu olan Emirdağ'ın bu durumu özel ve kamu bankalarınında gözlerinden kaçmıyor. Kamu sermayeli Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank’ın yanında özel banka olarak Akbank, İşbankası, Şekerbank, Garanti, Denizbank ve Yapıkredi'nin şubeleri ile Emirdağ'da toplam 9 banka bulunuyor. Şubeleri bulunan bankaların yanında Emirdağ'da şube açamayan ING Bank ve TEB'de Emirdağlı vatandaşlara ATM'ler kurarak hizmet vermeye çalışıyor.

Bankaların ve ATM'lerin Emirdağ'a gelmesi ise en çok mülk sahiplerinin işine yarıyor. Bankaların Emirdağ'ın en işlek caddelerinde ki işyerlerini, ATM'lerinde Uzun Çarşıdaki dükkanlardan seçilmesi yüksek ücretlerle tutulan mülk sahiplerini mutlu ediyor.

Emirdağ'da toplamda 9 banka şubesi ve 11 ATM bulunurken Afyonkarahisar'ın en büyük ilçeleri olan Sandıklı ve Dinar'da 8, Bolvadin'de ise 7 banka şubesi olmasıda Emirdağ'ın ekonomik hareketlilik açısından diğer ilçelerden önde olduğunu gösteriyor.

  • Okunma: 8505

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • ERHAN OKUTAN

    benim şahsi görüşüm şudur:BİR BAŞKA BANKA ŞUBE AÇSA BİLE EMİRDAĞIN POTANSİYELİ KALDIRMAZ VE ŞUBE ZARAR EDER.ESKİ BİR TECRÜBELİ BANKACI OLARAK ASLA YENİ BİR BANKA ŞUBESİNİ TAVSİYE ETMEM.AYRICA LÜTFEN ARAŞTIRMACI BANKACILARDA BAŞKALARININ DOLMUŞUNA GELMESİNLER.KESİNLİKLE VERİMLİ OLMAZ.

  • kaptan

    AVROLARI ÜCAY ICINDE TOPLANIP BASKA SEHIRLERDE VE BASKA YERLERE YATIRIM YAPILIYOR ?EMIRDAG A YATIRIM YOK EMIRDAG BANKALAR ICIN SUTVEREN HALINE GELDI AMA EMIRDAG HASTA BU NU BILEN SADECE EMIRDAGLILAR BIRLIK BERABERLIK OLSA EMIRDAG ICIN EMIRDAG BANKASI OLMASI LAZIM SADECE EMIRDAG ICIN ?

  • Emirdagli avrupali turkler

    Bizlerde bankalarimizin cok oldugundan seviniyoruz Ama bugune kadar herzaman dovizi getirdik verdik ..Mudurleri iyi yerlere geldi..Emirdag ne kazandi?Emirdagina negibi faydalari var?Emirdagina bir park mi yaptirdilar?veya NE? Buyrun mudurler cevaplayin..