Emirdağlı Başkana TOBB Üst Kurulu'da Görev

Haberler / Ekonomi

Emirdağlı Başkana TOBB Üst Kurulu'da Görev

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Ankara’da yapılan toplantısında TOBB İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kuruluna Yönetim Kurulu’na Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe başkan yardımcısı olarak seçildi. TOBB bünyesinde bulunanİnşaat ve Taahhüt hizmetleri kurulu, sektöründe faaliyet gösteren tüm üyelerin üst kuruluşu olarak görev yapıyor. Türkiye genelindeki inşaat birim fiyat analizinden, TOBB’un yapacağı bütün inşaat yatırımlarının yönlendirildiği, TOBB yönetim kuruluna inşaat ve taahhüt hizmetleriyle ilgili tavsiyelerde bulunan bu kurula Emirdağ TSO Başkanı Halil İbrahim Aktepe ilk kez seçildi ve görev dağılımında Başkan yardımcılığı görevine seçildi. Başkanlığa Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Tezcan’ın yaptığı kurulda 9 büyük il ve ilçenin Ticaret ve Sanayi Odası başkanları yönetimi oluşturuyor.

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe ilk defa Emirdağ’dan TOBB yönetiminin en üst kurullarında görev alan bir başkan olduğunun altını çizerek “Bizi layık görerek seçen tüm kurul üyelerine öncelikle teşekkür ediyorum. Öncelikle Emirdağımıza sonra sektördeki tüm üyelerimize yakışacak, en güzel şekilde temsil edebilmeyi umuyorum. Rabbim utandırmasın.” dedi.

  • Okunma: 2860

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • xader

    Maliyci degilmisin insat isi nasil oluyo. Valla bıravo akp ye bak.

  • İlyas Karaca

    Sayın Başkan TOBB yönetiminin üst kurullarında almış olduğunuz; Başkan yardımcılığı görevinizden dolayı, siziTebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.
    İlyas Karaca Emekli öğretmen