Emirdağlı Firmadan Afyon'a Şube

Haberler / Ekonomi

Emirdağlı Firmadan Afyon'a Şube

LG Acarağa firması elektronik ve beyaz eşya ürünleriyle Afyonkarahisarlı vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışta duygularını ifade eden Firma Ortağı Muzaffer Yüksel: “Kendi kendine yeten, ülkemizin tek şehri Afyonkarahisar’ın değerli halkına hizmet edebilmenin şerefi ve mutluluğu içerisindeyim. Firmamız güzel Afyonumuza hayırlı olsun” dedi.

Afyonkarahisar, teknolojik ürünler, beyaz eşya ve elektronik ürünleriyle hizmet verecek yeni bir mağazaya daha kavuştu. LG Acarağa firması, yeni şubesini Afyonkarahisar Saraçlar Çarşısı’nda açtı. Açılışa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret Ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala, MHP Afyonkarahisar İlçe Başkanı Alper Yağcı, ve vatandaşlar katıldı. Açılıştan önce Firma Ortağı Muzaffer Yüksel, duygularını şu şekilde aktardı: “Afyonkarahisar’a hizmet edebilecek olmanın mutluluğu içersindeyim. Firmamız tüm Afyonkarahisar halkına hayırlı olsun.”
Açılışta ilk olarak konuşmasını yapan Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala, son 3-4 yıl içerisinde Emirdağlıların Afyonkarahisar’da böyle iş yerleri açmasının kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirdi. Pala’nın ardından kısa bir konuşma yaparak duyduğu mutluluğu ifade eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser: “İlimize dayanıklı tüketim ve beyaz eşya konusunda yeni bir markayla hizmet edecek bir işyeri açıldı. Firmanın Emirdağlı bir vatandaş tarafından açılması bizi ayrıca mutlu etti. Çünkü Emirdağlılar daha önceden bütün yatırımlarını Eskişehir’e yaparlardı. Hemşerilerimizin kendi illeri olan Afyonkarahisar’a yatırım yapmaları bizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu. Daha sonra duygularını aktaran Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise açılışla ilgili yaptığı konuşmada: “Emirdağ’da ticari hayata başlamış, sanayi faaliyetlerinde bulunmuş, çok kıymetli hemşerilerimizin ilimizde bu tür müesseseler açtığını çok iyi biliyoruz. Birazdan açılışı yapılacak olan LG beyaz eşya dayanıklı tüketim mağazamızın sadece Acarağa şirketine, Muzaffer Bey ve ortaklarına değil, hem Afyonumuza hem de Emirdağımıza hayır ve bereket getirmesini diliyorum. Mağazamız hayırlı, uğurlu, bereketli olsun” cümlelerini kullandı. Açılıştan önce son olarak kısa bir konuşma yapan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz da: “Allah bol kazanç versin ve hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Konuşmaların ardından yapılan dualar sonrasında yeni şubenin açılış kurdelesini Afyonkarahisar Protokolü kesti. Daha sonra vatandaşlar ve Afyonkarahisar Protokolü yeni şubeyi gezerek, yetkililerden bilgiler aldı.

  • Okunma: 5440

Yorumlar (0)Yorum Yap