ETSO'dan 40. Yıl Hediyesi

Haberler / Ekonomi

ETSO'dan 40. Yıl Hediyesi

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası 50. Yıl etkinlikleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda kayıtlı 40 yıl ve üzerinde faaliyette olan üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyaretlerde ETSO Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Meclis Başkanı Ahmet Yiğiter, yönetim kurulu üyeleri Ayhan Erdem, Hakan Yüksel, Nurgül Uyar ve Oda genel sekreteri Koray Gürbüz’ün katıldığı ekip 40. Yıl üyelerine özel yaptırılan plaketleri sundular. Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe “Odamıza kayıtlı değerli üyelerimizden 40 yıl ve üzeri hizmet süresini geçen üyelerimize özel hazırlattığımız plaketlerimizi sunarak onların çaylarını içtik. Son derece güzel tepkiler aldık ve etkinliklerimizi sürdürüyoruz.” Dedi.

Etkinlik kapsamında T.İşbankası A.Ş. Emirdağ Şubesi-54.Yıl, Çıldıroğulları Kollektif Şirketi Oktay Çıldır-51.Yıl, Ziraat Bankası Emirdağ Şubesi – 49.yıl, Tuhafiyeci Mehmet Öksüz-49.Yıl, S.S.Emirdağ Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi - 48.Yıl, Dayanıklı Tüketim Malları Atilay Sezer-45.Yıl, Halkbankası A.Ş. Emirdağ Şubesi-45.Yıl, Tuhafiyeci Halil Kalender-41.Yıl, Selahattin Erdem-42.Yıl, Akbank T.A.Ş. Emirdağ Şubesi-40.Yıl ziyaret edildi.

Plaket takdim edilen üyeler bu davranıştan dolayı ETSO yönetimine teşekkür ederek, son derece güzel ve ince bir davranış olduğunu belirttiler.

Fotoğraflar

  • Okunma: 3118

Yorumlar (0)Yorum Yap